Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76
Raspunsuri - Pagina 6
mada23 spune:
buna dimi 
Machus...pupici la burtica, te rog eu e Andrei da?!?
merge la fix Bogdan Andrei, ii place si marea asa ca e Andrei ![]()
..glumeam sanatos sa fie, si sa te intalneasca cand vrea DD 
poopici la toate fetele, o zi cu soare!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
magdita spune:
Neata fete dragi,
Felicic
, buna cafeluta. Eu sunt aici, pe baricade, deocamdata nu am nici un gand de plecare pe nicaieri, doar poate la Bucuresti la inceputul lunii oct, pentru histero. Asta in cazul in care vin uratii aia nesuferiti
.
Machusica
, va fi sagetator Bubusorul tau 
.
Arisica
, asteptam cu multa nerabdare vesti de la tine azi
.
i94lar
, ma bucur ca ne mai citesti. Ai ramas tot tutunica ?
Lilisor
, Doamne ajuta sa ne dai o veste buna azi 
.
Rala
, poate asta e luna norocoasa si scapi de laparo
.
Tamy
, ai multa incredere si speranta ca totul va fi nu bine, ci super ! 
Anaconda
, Georgic
, numai maine nu-i poimaine ![]()
.
Va pup si va urez o zi insorita.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
Buuuuuuna dimineatza!
aerlilian asteptam vesti cu II
Nu stiu ce sa fac!!!!

Maine tb sa vina cm da' ma gandesc sa incep de azi sa-l sun pe tutu pt reteta cu medicamente de stimulare. Ma gandesc ca am sanse reduse sa-l sun si sa-mi raspunda imediat, sau poate ma va chema personal sa-mi dea reteta?
georgia_c spune:
cosicel ... io niciodata nu am sunat ... aaaa... ba da .. am sunat odata , insa nu mi-a raspuns si atunci am dat mesaj, si de fiecare data mi-a raspuns la mesaj ... inclusiv lista cu pastilutele de stimulare mi-a zis-o in mesaj ....
so tu spune-ti povestea in mesaj , si functie de asta iti spune dansul ce sa faci ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
machus spune:
Da Mada; este hotarat si Andrei. Taticul doreste in mod deosebit. 
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei 
Bubu
Poze
cosicel spune:
| Citat: |
| georgia_c [b]am dat mesaj, si de fiecare data mi-a raspuns la mesaj ... inclusiv lista cu pastilutele de stimulare mi-a zis-o in mesaj .... so tu spune-ti povestea in mesaj , si functie de asta iti spune dansul ce sa faci ... |
A, betooon! Macar n-o sa ma balbai la telefon ca ...ma intelegi, clar ii trimit mesaj!
Deci, ii scriu care-i pb, si daca pana maine nu-mi raspunde, incep sa-l sun ca o disperata!

Uffffff, da' nu-i asa simplu! Ce naiba sa-i scriu? Ca am nevoie de reteta si atat? Ca mie nu mi-e clar daca luna asta facem IA sau doar stimulam... Sunt confuza rauuuuuuuu!
rocsy2007 spune:
neatza fetelor
felix eu stau deocamdata dar si cand m-oi apuca de treaba sa vedeti voi ce rezultat o sa am.
ma laud si eu![]()
mada23 spune:
![]()

in jur de 20 oct cu ajutorul lui DD mi se naste finutul care o sa-l cheme Andrei, asa ca am doi finuti, unul virtual la fel de drag 
eu sunt o Andrelutza ascunsa ![]()
Sf Andrei e un mare ocrotitor cu siguranta va avea grija de puiutii vostri 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
cosicel spune:
Gata, i-am trimis sms!
Nu's daca am sanse sa-mi raspunda, in cel mai rau caz, maine trag o fuga dimineata la Elias, si rezolv cumva problema! Da' banuiesc ca daca in cateva minute nu primesc raspuns, pot sa-mi iau gandu'!
Oricum, va fi nevoie si de pregnyl dupa IA? Se gaseste pe undeva? N-ar fi cazul sa incep sa-l caut? Mi-am impus acum 2 saptamani s-o n-o iau pe aratura, da' incepand de azi, cred ca sunt pe aproape! 

felix76 spune:
Cosi, din stiintele mele Tutu da foarte rar sau chiar deloc stimulare fara sa faca si inseminare. Fii tu insistenta pe telefon si sigur te va lamuri.
Magdi, ma bucur ca esti pe baricade. Nesuferitii aia de rusi mai bine s-ar duce la doritoare, nu la noi care vrem sa stea plecati vreo 9 luni pe putin...
Machusica, poate iti pune Mos Nicu in pantofiori un bebelin! Inseamna ca ai fost tare cumintica anul asta! 
Georgina, daca ti-e de duca fugi in pat la caldurica! Sa clocesti la ousor, sa-i fie caldut si bine la tine in burtik! Am o banuiala, Lilicuta se duse la IDS si vine cu vesti buneeee! Hai Lilica!
[majortea]
Anaconda, si tu te testezi azi?
Pupici pe burtici care vor purta sau poarta deja bebici!
Felix