Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hai LILICA

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Madutz, nu te tenteaza si pe tine un test din ala de sange? Ca io tare-s curioasa ce este la tine in burtic...

Poooop,

Felix

Mergi la inceput

Nooo stau cumintica , mi-am facut io socoteli z8 test nashpa adica slab pozitiv, nu avea cum sa fie decat un cm peste sarcina, deci la eco in 19 se vedea ceva oricat de afon era dr. E un mister de ce au iesit testele asa ,3 la numar. Daca e sa fie ceva are grija DD.

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Fetele,

Ieri am vazut-o pe Lavinia Sandru la teveu, a vorbit despre initiativa aceea a ei cu legea mamelor, multe dintre noi am semnat petitia. Astazi zicea ca se discuta in nu stiu ce camera prin parlament. Poate se voteaza pana facem noi copchii si nu ne mai dau astia numa 800 lei pe luna, ne-or da si noua proportional cu venitul desci si cu contributiile. Sa mai sustina si copchii nu numa puntu de pensie.

Madutz, da te rog io sa nu iei tratamente care ar putea face rau ca nu se stie...

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Sigur sefa , eu oricum de vre-o catva timp, daca sunt gravi in fiecare luna , nu iau pastile inerzise.

Ar fi un lucru super sa se aprobe legea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cosicel ... mie mi-a raspuns dupa 1 zi ..adica a 2-a zi de cand am dat io mesajul ..so nu-ti pierde speranta ...raspunde ... cand are un pic de timp .. mie mi-a trimis mesaj la 7 dimineata.. iti dai seama?...

dar tu cu dr t nu ati stabilit ce vei face in continuare ...dar sa stii ca si daca faci stimulare fara inseminare , si daca faci IA (prima) , cred ca tot acelasi tratament primesti .. la mine asa a fost ... io nu zic ca si la tine e la fel .. incerc doar sa te ajut sa nu te stresezi suplimentar

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fetele harnice! Multumesc din suflet pt urari, desi... n-am frate niciun simptom!!! Parca lunile trecute erau mai pline de asa ceva. Temperatura e sub 37... Ce ma fac? Nimic sa ma amagesc si eu inca 7 zile.
Ana, Aerilian, Lili hai cu testele sa ne inveseliti ziua asta ploioasa!

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetele mele dragi,

sunt din nou pe felie, chiar daca gatul asta inca nu mi-a trecut.
Ia ghiciti voi cine cine a obtinut o programare la laparo...exact-exact...EUUUUU....L-am sunat iar de dimineata si spre surpriza mea mi-a si raspuns. Sincera sa fiu nici nu ma asteptam. Dupa multe apeluri telefonice si doua sms-uri iata ca azi am obtinut o programare pentru laparo: 21 octombrie. prima data a vrut sa ma programeze pe 16 octombrie exact cand nu puteam eu ca sunt plecata 2 zile. Acum astept linistita sa vina ziua cea mare. Asta inseamna ca la inceputul lui decembrie voi face prima inseminare. M-am hotarat ca totusi pana in primavara sa fac niste inseminari cu Tutu si pe urma oi vedea ce cale voi alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

V-am facut pe plac si m-am intepat in dimineata aceasta.Astept rezultatul dupa ora 15.Nu-mi fac nicio speranta pt ca testul barza din dimineata aceasta a fost negativ.Si e ziua 24 si a 14 de la IA.Daca era ceva,iesea si la barza,eu asa cred...

Mergi la inceput

Lali, bravo! Deci te-a programat intr-un final! Poate te sperii taretare de laparo si te gravidesti de luna asta! Parca si vaz burtica transportata cu motoru!

Lilica, da-le in colo de teste de pipi! Ala de sange e important! Si nici ala daca e facut devreme (cazul lui Ubi)! Sa fie poziiiiiitiiiiiiv!

Apropos, Ubi ce-ti mai face burticuta?

Poooop,

Felix

Mergi la inceput