Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, bravo iubita mea, vezi ca te baga si pe tine in seama pan' la urma ?
Lilisor, nu zii pas pana nu primesti rezultatul. Si Criss de la unguroaice, adevarat dupa FIV, a avut 2 teste negative, iar beta hcg pozitiv in aceeasi zi, insa micutz ca valoare. Asa ca ... asteptam cumintele, da?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lali....bravo, gata te-ai aranjat si tu, bebe pregateste-te ca venim sa te luam acasa
Lilisor....teste de urina , hai asteptam cumintele rezultatul , orice ar fi continuam , nu esti singura esti cu noi, gasim solutii pentru toate
Va invit la un cu must, foarte bun...hac...hac..

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lali ... bravo zana ... sa vezi tu ce buzunarele mici practica dr t pe tine
lilisor , asa mei zana mei ... ia baga text cat te-a costat?.. taxa de urgenta ceva ?.. la ce ora te-ai dus ?.. hai ca de-abia astept ora 15...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, eu am facut-o de oaie!
Azi, pt ca m-au enervat colegii mei care ma solicitau in 2 weekend-uri de acum incolo la serviciu, m-am enervat si am spus ca nu vin pt ca am niste probleme si ar trebui sa fie empatici (le spusesem cu cateva zile in urma si ca o sa fac o interventie chirurgicala si ca o sa imi iau conc. medical) si sa nu ma mai solicite pana nu imi rezolv problema.
toate astea le-am spus plangand!
acum imi pare rau, caci nu vreau nici sa ma trateze ca pe o ciudata- ei nu stiu ce fel de problema am....
of!!!
nu imi sta capul la serviciu si sunt in pragul unei depresii cu plansetele astea!

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Heeeei tutunixcici!
Ce-i aici?Bar de ?
Tami tu cand faci laparo?Ca eu te bagasem la majoroase?Nu mai pange.Fumezi?Ia o tigare si iesi la aer sa te linistesti sau de dau idei cretine...meri la baie si spala obrajorii cu apa rece,bea un pic de api si gata!
Lali u are the champion...!
Machus daca Bubuletu tau e sagetator...naspa pt fete,ca va fi un cuceritor!Asta pana cand o sa-i puna una capac si il leaga cu lantu' de casa...
Aris eu nu fac pronostixuri(vezi ca aici se vorbeste numai cu x).Dar chiar suntcurioasa sa vedem ce porti in cosulet.
Mada vezi sa nu te apuce o chestie mai naspa ca decat hacul.Nu mai practic treaba cu mustul de mult...sa-ti fie de bine!Noi am mai si uitat de el si l-am intins pe toti peretiiSi eu zic sa vezi ce faci ca treaba curata nu-i cu 3 teste eronate...mmmm ce ne pregateste dna barza legat de burtica ta?Ia uite cum tace malc si se fierbe la foc mic domnisoara
Felix dar voi sunteti explozivi mai frate!Nu dati pe mana ei chibrituri,ca nu se stie cand ne da foc la toate acareturile de pe forumPiromanca mica ce esti tu...deci se lasa cu flacari,artificii si alti sele...Vaz ca ai corectat tu repede exprimatiunea mea legat de inaintesele surorii taleEu le-am zis atarnate ca o spus ca mere cocosata prin casa,nah!Ca ma faci sa vorbesc de trebi indecentesi sa vorbesc de teoria gravitatiunii...in circumstante neortodoxe.
Cocolisa si eu ma iau cu tine de manuta in pasii de dans rusesc la unison!Macar tot e bine ca iar am revenit la fazele lunii cu ei.
Roxi vezi cum ameninti ca poate ai gura aurita si se lasa cu fo 2 gemenasi de ramai paf!
Nashico ce faci draga?Intimidezi subtil?Esti ca domnu' Lapusnescu?Hai iubita ca tin pumnii sa prmesti un rezultat gravidit
Eu va tzuc si ma mut la endo,ca am niste chestii de propus...si de cand cu memoriul lui mr Dick am cam neglijat aspectul

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, merci ca sunteti langa mine chiar zambeam in timp ce va citeam postarile. daca am fost consecventa pina la urma s-a intamplat minunea.

Ce bine ar fi daca m-as gravidi pana la laparo...dar ma indoiesc. Oricum pina la laparoscopia mea astept si eu niste vesti bune de la inseminatele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Uf Tamy, stiu cum e! Ieri mi-am facut si eu cerere de concediu pt saptamana care incepe pe 6 oct, ca asa e frumos, sa anunti. Si i-am anuntat ca s-ar putea sa se transforme in concediu medical, dar nici eu nu am putut sa o spun fara tremur in glas. Si acum ma intreb de ce naiba???? Ca pana la urma nu-s de plansul nimanui. Ce? E adevarat ca nu pot ramane insarcinata pe neasteptate, ca nu s-a intamplat ca o minune si o surpriza minunata. Dar n-oi fi io singura care a "distrus corola de minuni a lumii" si macar noi vom putea spune copiilor nostri ca au sunt niste copii foarte doriti, ca mami si tati au asteptat mult timp liniuta care anunta venirea lor pe lume si pentru asta am trecut prin multe dar nu ne-am dat batuti. Nu?

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgic ,am fost pe la 8.30,a mers foarte repede,am rugat sa-mi faca la urgenta si m-a costat 57 lei.Pt.ca imi este extrem de incomod sa ma deplasez in traficul asta ,la ora aceea,am rugat sa-mi trimita rezultatul prin fax la serviciu,pt ca telefonic au zis ca nu comunica rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamyyy ... nu pange mica .. zau asa ..io am adoptat strategia mersului pe sarma .. si tare bine mi-a fost .. am anuntat cu 2 zile inainte ca din a x-a zi nu mai sunt ca am niste probleme de sanatate si ma internez ... nu uita , si spune-le elegant asa ca , din pacate , concediul medical nu se aproba ci se ia la cunostinta , si nu ai de unde sa stii cand te apuca si anume durerile..ca la mine nimeni nu stie de ce m-am operat ..adica daca ne operam de apenedic , mai apucam sa anuntam inainte pe cineva .. so io mi-am rezolvat toate trebile la munca , si cand le-am zis ce si cum .. nu a strambat nimeni din nas ... har Domnului ca nici sefii nu sunt asa plesniti de tren in tample ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , deci asteptam ora 15....
Mie dupa a 3 a IA , cand ramasesem gravi, mi s-a pozitivat testul inca din ziua 12 , a doua liniuta se vedea pala , dar clar...

Acum voi face sambata un test de urina , ptr ca la IDS nu se face bhcg la urgenta sambata . Recolteaza , insa rezultatul se da luni dupa ora 15 . Asa ca testul de sange il voi face luni dimineata , a 15 a zi de la IA (Daca pun si data de 8 , cand am facut-o , desi am ovulat pe 9 , spre dimineata...).

Mergi la inceput