Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76
Raspunsuri - Pagina 9
georgia_c spune:
lilisor ... sar'na
... oare sambata daca fac , imi dau rezultatul tot atunci ..adica sambata ?... hmmmm .. mareeeee curioazitate ....
aaa..ce misto ca se poate da pe fax ..dar oare pe email (scanate ) nu merg ..ca io chiar nu as vrea sa-mi vaza toata firma anelizele mele .. mai ales ca sunt fumei care stiu despre ce-i vorba
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Tamy, o pupa de la mine sa treaca rosata ochilor! Da-i in colo de colegi! Si ce daca pari ciudatica? Sa-i vezi pe ai mei cum stau cu ochii zgaiti sa vaza si sa desfaca firu-n 4 ca de ce mi-am luat concediu medical... Ar fi in stare sa imi spuna si cum sa stau dupa fufu si cum sa fac fufu... Le-am spus ca nu-i priveste pe ei sanatatea me si basta. Ce zice Sorelina e lege: daca m-apuca frate problemele pisihice si piromantiile si tre sa ma interneze astia la nebuni???? Sa anunt la scarbici ca de luni m-apuca nebuneala? Io nu le spun nimic doar ca mi-am luat concediu medical ca m-am imbolnavit!!!!
Ase, sa va pove iar cum a inceput maia-mea sa bazaie cand i-am zis ca ma duc la taiere (laparo)? Ziceai ca ma duc de tot... Emotii e normal sa avem ca doar nu suntem pietroaie fara suflet. Dar dupa ope o sa radem impreuna de emotii si presupuse dureri, veti vedea!
Lilicuta, special pentru tine voi intra deseara pe forum sa cetesc rezultatul! Sa fie peste 50, ne-am inteles?
Lucix, piromanca sunt! Noroc ca nu ma lasa astia cu crebitu pe forum ca altfel sa vedeti valvatai! Da ma lasa cu jordeaua si tot ies ceva scanteiute!
Rala, buna parerea ta! Cetit si bagat la taratacuta!
Lali, si sa vezi cand s-o intampla minunea minunilor!!! Atunci sa vezi bucurie si artificii aici! Io-s responsabila cu detonarea!
Pooooop toata gascoteca!
Felix
machus spune:
Ptr Nana virtuala Mada 

Da Felix , tre' sa pregatesc niste ghetute mai mari!
Lucialu, pai daca o sa fie familist ca taica-su si ca bunica-su, nici nu ma indoiesc ca o sa il lege una de casa forever. 
Sper din inima sa avem vesti bune dupa amiaza!!!!!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei 
Bubu
Poze
cosicel spune:
Uffff, tb sa-mi iau inima-n dinti si sa-l sun, ca la sms n-a raspuns! 

As mai astepta eu, da' mi-e teama sa nu fac vreo prostie! Ca nu's de cand tb inceput tratamentul pt stimulare, si mi-e ca ratez startu'!
magdita spune:
Fetele mele, eu cred ca ma nidez ( la cap
)
. Am dureri de spate de azi-dimineata si le pun pe seama nidarii, of course. Mai ales acum, inainte de histero. Poate s-o speria organismul meu si scap de ope
.
Tamy
, o imbratisare calda iubita, sa iti treaca supararea. Intotdeauna am spus ca e grea infertilitatea, dar trebuie s-o ducem. Si pe mine m-a apucat saptamana trecuta tristetea dintr-o data si mi-au dat lacrimile. Sa va povestesc. Noi revelionul l-am facut cu niste prieteni, el coleg de serviciu cu sotul meu, care au deja un baietel de vreo 4 anisori, insa, discutand cu ei, ne-au spus ca anul asta vor sa incerce pentru bb2. M-am bucurat mult ca au luat decizia asta si chiar ma gandeam ce bine ar fi daca anul asta am reusi amandoua. Mai ales ca de revelion eu eram imediat dupa laparo si aveam sperante cat carul ca se va intampla minunea natural in curand. Si saptamana trecuta aflu ca prietena asta a noastra este deja insarcinata in 4 luni si asteapta al doilea baietel. Mi-au dat lacrimile instant, nu ma intelegeti gresit, m-am bucurat fff mult pentru ei, dar m-am gandit la noi, ca mai avem putin si facem 5 ani de cand ne dorim un copilas, care nu vine. Am povestit lucrurile astea ca sa intelegeti ca, oricat de puternice am fi, tot sunt momente in care cadem. Insa e vital sa ne ridicam si sa luptam pana ne vom tine copilasii in brate.
Va imbratisez cu mult drag
.
Lilisor
, scot majoretele la treaba, ca asteptam un rezultat pozitiv 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
felix76 spune:
Magdi, nidare usoara iti doresc! Am vazut ca la capitolul endo este o noua gravi! Sarcina usoara ii doresc si bebic sanatos!
Felix
lucialu spune:
Magdisor

si eu vreau BB-ic si cand ma gandesc cate piedici mi s-au pus in cale ma apuca toate alea...dar merem inainte si pana la urma va fi bine pt toate.Probabil ca e ceva mai special legat de BB-icii de la noi.![]()
Machus
eu stiu ghini ca sunt familisti,dar pana atunci sa vezi inimi frante
si jelanii la usa ta de la candidatele la titulatura de nurori![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rala spune:
Fetele ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Si eu sunt "nidatoare" profesionista dar de asta nu m-am mai lovit pana acum: povestea e ca azi, ziua 8 dupa ovu, am o durere ascutita si sacaitoare in ovarul drept (acolo unde a fost si oul luna asta), vad ca devine mai suportabila dupa pp. Cred ca nu exista femeie careia sa nu-i fie groaza de posibilitatea vreunei extrauterine. Voi ce credeti? E normala durerea asta? A mai simtit-o vreuna dintre voi?
...pararea mea!
felix76 spune:
Rala, daca cetesti cu vreo 10 -15 capitole in urma asa patea si Ubirica, acu e gravi in toata regula! Nu simti si niste intepaturi prin zona uterului? Ia nideaza-te si tu ca mai vrem inca cateva gravi printre noi!!! Extrauterina nu se simte asa repede...
Durerea in ovar este de la corpul galben care se formeaza in urma spargerii folicolului si care secreta progesteron pentru sarcina care se implanteaza!
Sa ne pregatim cumva pt inca o veste buna? Io scot majoretele

Felix