Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

micutele mele ... perioada de dupa ovulatie , cea in care sper ca sunt gravi , pt mine e ceva ...ca un vis frumos ...refuz de cele mai multe ori sa gandesc negativ(desi mai cad insa nu stiu cum imi revin destul de repede) .. sunt mai bine dispusa , desi oricum sunt zambacioasa de felul meu ..sunt ca un fluturas ..cum ar zice nepota-miu ... "futas"... sper sa nu ma cenzureze ... dupa ce vin uratii insa .... am asa o stare de nemultumire .. si ma intreb .. oare ce nu benzineste ,de nu iasa trebusca ... si totusi , trece si perioada aceea vine iar ovulatia si iar ma ia pe la capsor nebuneala si cred ca gata luna asta e cea mare ... uite asa imi duc io zilele .. sperand ca luna asta ... de multe ori m-am gandit , ca luna in care in care voi ramane insarcinata imi va fi cea mai draga din an

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rala.. parerea mea este ca toate suntem "mama nidatoarelor" ar trebui sa scoatem un dictionar cu semne io noroc ca-s neam de strut si bag capu in pamant la primu semn ca altfel m-ati felicita din cinci in cinci minute la cate semne am.
Da de fiecare data cine stie, Doamne ajuta sa te nidezi cu folos

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Felix sa te auda Dumnezeu! In uter nu simt nimic, ci spre dreapta, pe la ovale, trompitze samd-uri... O sa caut postarile ubiricai.
Mada, Georgia pai noi chiar ar trebui sa scriem, macar un articol si sa-l prpunem spre publicare la DC: "Semne de sarcina: speranta intre fals si real" hahahahah.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Salutare!! si la toata lumea.
Draga Rala, in a 8-a zi de la ovulatie am simtit intepaturi la ovare cat si senzatia aceea de simteam cum se scurge ceva din ele, era corpul galben, asa cum mi-a spus inca de pe atunci Felix, in a 10-a zi mi-am facut un beta hcg si a fost negativ, dupa alte 2 zile am simtit intepaturi si simteam ca ma tine ceva in uter, atunci am simtit defapt cand nida bebita, am facut teste de urina si au iesit pozitive, tot in ziua aceea am repetat testul de sange si a iesit pozitiv, cu un rezultat foarte mic - 39, semn ca bebita tocmai ce se implantase.
Ceva diferit fata de lunile cand nu am ramas , a fost faptul ca nu ma dureau sanii si nici nu mi se intarisera,asa cum eram obisnuita cam cu o saptamana inainte de ciclul menstrual. Abia in saptamana a -8-a sau a -9-a de sarcina au inceput sa se mareasca si sa ma doara.
Bafta multa si ai incredere ca sigur o sa se intample.
Imi pare rau ca nu am avut cum sa va scriu, dar sa stiti ca am intalnit la usa lui Tutu multe fete care nu scriu aici si care au ramas gravi la cateva luni de la laparo, 2 chiar prin IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Daca este sa ne nidam la cap atunci putem scrie romane. Pe mine ma inteapa in fiecare luna ba ovaru, ba uteru, ba titele sunt tari, moi, dureroase, mai putin dureroase, ba am o secretie mai nustiucum...

Dar si cand or veni semnele adevarate, oare le mai crede careva? Ca-n bancu ala cu lupu...

Heee, las ca ne nidam noi si de-adevaratelea sa vedeti atunci ce chefuri facemmmm!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

mei ubirica .... nici macar un picut asa nu s-au umflat titi .... nici nu te deranjau stii tu ce , la titi ... iote vezi fiecare organism are propriile reactii ...

lilisorrrr.. sunt cu ochiul geana pe tine ... mai am un pic si invart manual limbile la ceas

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Felix hahaha, facem haz de necaz, dar as adauga si eu ca intr-o luna am simtit chiar si contractii.
Ubi, multumesc din suflet pentru raspuns. De curs parca nu simt nimic, si acum de vreo 15 minute s-au mai potolit durerile. Ca in fiecare luna, ma simt ca si cum as avea un al treilea ochi deschis maaaare si atent catre interior. Nu degeaba imi zice sora-mea ca o sa fac baiat ca am ochi de soacra .

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rala... io experimentez acu contractii , tare nu, ma nidez la greu
Ubiricule... da-ne idei iubita ca pana maine suntem toate gravi , pup burtica frumoasa, ma bucur esti langa noi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

lilisorrrr...fac gaura in podea cat bat din picior ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ce face oare lili??????

Ma uit la ceas si tot astept vestea cea mareeeeeeee!

Mergi la inceput