Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetele!
luna asta evident ca m-am nidat si eu si acum experimentez senztia de sfarcuri sensibile!
ce discutii aici despre sfarcuri, titi, burtici, lumanarele, uleiuri aromate, masaj,,,,,,,,,, poate o dam in altele

pt lilisor

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

offf tamy , credeam ca nu zice nimeni nimic de sfarcuri ...ca si io draghili meu sunt destul de prinsa de fenomen ... "ma cat" la ele , sa vad ceva miscare ......

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Bine ca mi-ati adus aminte de sfarcuri! Mic-pauza sa fug la buda (ca azi am uitat sa-mi pun bluza care sa permita verificari discrete in orice moment)!

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Reyultatul meu este...1.Pe mine nu ma inseala nici simturile,nici intuitia...Nu sunt in stare de nimic,sunt devastata...nu stiu ce voi face in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor ... ma furnica pielea ... stiu asa de bine ce simti ... imi e asa de cunoscut sentimentul ... nici nu poti sa-ti inchipui ... trebuie sa trecem peste...cumva .. cumva trebuie sa ne ridicam ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lilisor, te ridici si mergi mai departe ! Nu avem alta solutie. Eu iar ma intorc la stimularea cu clomifen si zic . Stii bine cate dintre noi am facut aceasta stimulare si IA si nu am reusit. Te pup si te imbratisez cu mult drag ! Ce-i al nostru e pus deoparte. Eu sunt hotarata fetelor, sa stiti. Dupa histero, poate mai incerc o IA cu Tutu si daca nu iese, plec in Ungaria. Incerc una, maxim doua IA acolo si daca nu iese, fac FIV in Austria sau Ungaria. Deja ne-am apucat de strans bani. Nu se mai poate, trece timpul si trece in defavoarea noastra. Eu nu vreau sa ajung la 40 ani si sa fac FIV cu ovule donate. Mai bine infiez !
Va pup pe toate si sa auzim vesti bune !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Lili, cred ca deja te enerveaza si toata compasiunea asta si toate incurajarile si toate emoticoanele. Din pacate este tot ce putem face. O sa treaca, o sa vina iar ziua 10, si iar nidarea si iar asteptarea... pana intr-o zi! Si o sa vina si ziua aia! Gandurile mele bune sunt cu tine.

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , sincer imi pare rau . Stiu cum e , crede-ma , ca si eu am avut primele 2 IA cu test negativ ...insa ...am incercat sa ma controlez...
Insa nu dispera , de regula nu prea iese chiar din prima ...
Dupa cum stii , abia la a 3 a am ramas . Sper ca tu sa ramai la cea de-a 2 a ! Asteapta acum sa-ti vina cm , si din ziua 2 incepi stimularea cu Gonal . Dar bineinteles , vorbesti intre timp si cu Tutu ! Il suni zilele astea , cred ca trebuie sa-ti vina ciclu in 3-4 zile . Fii optimista , altceva ...nu stiu ce sa-ti spun . Crezi ca daca o sa fie si la mine testul negativ , o sa cad intr-un mare butoi ?? Nuuu , o sa fac iar Gonal , de cum imi vine urmatorul ciclu . Pentru ca stiu ca pana la urma trebuie sa se lipeasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

aerlilian susbscriu si eu la ceea ce au zis fetele. Anaconda are mare dreptate referitor la urmatoarea IA. Nu pierde timpul asteptand sa faci dupa alte cateva luni o alta inseminare si tot asa, pt ca ce spune Anaconda se probeaza la IA consecutive, cel putin eu asa inteleg situatia.
imi pare sincer rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lilisor mama suntem langa tine... mergi inainte cu inseminarile ca stii ca procentul de reusita din prima este destul de mic mai ales la Tutu care foloseste la inceput o stimulare mai usoara. Asculta de anaconda si suna-l in urmatoarele zile pe Tutu sa-ti dea schema de stimulare pentru urmatoarea inseminare.

Mergi la inceput