Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishor... ne ridicam si mergem mai departe asta facem, urmam exemplul Anei, nu e usor dar nu avem de ales. Tzuc fata tare tare asteptam cuminte z1 ne apucam de stimulare, gonal bineinteles , acum cat e incalzit organismul.Mare noroc aveti ca sunteti din Bucuresti asa ca profitati.
mii de

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor..... merci ca m-ati ajutat sa-i sustinem moralul lui Lilica !
Cat m-oi da eu de "rotunda" , sa-l vedem si pe-al meu , luni (adica pe moralu'... )!
Cred ca n-o sa am rabdare si imi bag inca de vineri un test de pi . Eventual si c-o lupa alaturi...

Pentru reusita , asa este , trebuiesc facute IA consecutive , pana se prinde , nu cu pauze !

Mergi la inceput

Pentru cine intereseaza...a aparut din nou pe piata acidul folic (acifol) de 5 mg ! Costa doar 0,9 lei . Se stie ca trebuie luat in fiecare zi de catre gravidutze sau ...de cele care vor sa devina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Fetelor..... merci ca m-ati ajutat sa-i sustinem moralul lui Lilica !
Cat m-oi da eu de "rotunda" , sa-l vedem si pe-al meu , luni (adica pe moralu'... )!
Cred ca n-o sa am rabdare si imi bag inca de vineri un test de pi . Eventual si c-o lupa alaturi...

Pentru reusita , asa este , trebuiesc facute IA consecutive , pana se prinde , nu cu pauze !

Stau cu pumnii stransi!!!!!!!!Sa fie 2 liniute!!!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Musette , te pup ! Te-am citit si dincolo...
Ce face bebita tau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Musette , te pup ! Te-am citit si dincolo...
Ce face bebita tau ?

Vrea tzitzi toata ziua

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Gata, am reusit si eu sa vorbesc cu Ramona (parca as o cheama pe asistenta lui tutu) si mi-a spus sa iau clomifen(?) 100mg/zi, timp de 5 zile, incepand din ziua a 5-a. Oare am inteles bine?
E suficient?
Si de unde-l cumpar? Ca vad ca nu exista la helpnet sau sensiblu! Se da fara reteta?

Ufffff, imi pare asa rau pt lilisor! Da' poate inca nu e cert, si ...cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc tuturor de compasiune,dar va dati seama ca nu ma poate consola nimic,nu?Sunt daramata si tocmai am reusit sa ma cert si cu al meu sot din motive idioate,asa ca sunt indeplinite toate conditiile ca sa-mi iau campii.
L-am intrebat pe Tutu inca de la IA ce facem daca nu se prinde si a zis ca o luam de la capat.Am intrebat cu ce facem urmatoarea stimulare si a zis ca tot cu clomifen,pt ca am reactionat bine.Eu nu-mi permit sa-i sugerez cu ce sa fac stimularea.Asa ca nu pot face gonal de capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna seara fetelor,

Gata si cu laparoscopia...totul e in regula mai putin ENDOMETRIOZA, prezenta.

Am plecat acas pe la 15:30, dupa ce mi-a fcaut antibioticul.

Revin al DR Tutumiercuri pentru a-mi scoate firele.

In rest: greata, durere de burta si ameteala, asha ma prezint in prima zi.

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Aerlilian , ba da , poti sa-i spui ca vrei sa faci stimulare cu Gonal . Sunt mai multe sanse , ptr ca se fac mai multi foliculi , si ovule mai de calitate . Incearca si vb cu el .

Lorelix , se rezolva ...

Mergi la inceput