Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 76

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lorelix .. acum zi-ne tu , nu ca-i usoara operatia ...sa ne spui exact ce scrie pe biletul de externare ... sa nu te fortezi sa stai in pat , si sa nu te sperii de te dor umerii .. e normal ..

lilisor , daca mergi pe mana lui tutu , io cred ca poti sa ai o discutie in care sa-i explici ce si cum iti doresti .. are el felul lui de a fii , insa de ascultat asculta ... s-ar putea sa ai sanse de izbanda ... oricum de ii spui nu ai ce pierde ,poate doar de castigat , nu ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
aerlilian
L-am intrebat pe Tutu inca de la IA ce facem daca nu se prinde si a zis ca o luam de la capat.Am intrebat cu ce facem urmatoarea stimulare si a zis ca tot cu clomifen,pt ca am reactionat bine.Eu nu-mi permit sa-i sugerez cu ce sa fac stimularea.Asa ca nu pot face gonal de capul meu.

Haide, revino-ti! Pana la sfarsitul anului ai mari sanse sa fii insarcinata, nu tb sa te devasteze nereusita asta!
Nu, nu poti lua gonal de capul tau, da' ai putea sa-l intrebi! In fond, la cate suntem care vom face IA, nu's daca o sa tina minte care a avut indrazneala...
Io-s si mai derutata ca mi-a spus ca ne vedem in ziua a 10-a la monitorizare, insa ...eu tb sa discut cu dr Matei, ca-i situatia destul de complicata! Asa ca, o sa iau initiativa si-o sa o sun din proprie vointa pe Matei! Vreau sa ma vad cu dansa, sa avem o discutie serioasa in ce priveste sansele mele... si ce poate sa scoata din ...gigei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ma bag si eu, ca musca in lapte poate, va urmaresc din cand in cand, insa nu ma pricep prea bine...
Ziceati de stimularea cu Gonal, ca sunt mai multi foliculi si ovule de calitate...atunci de ce nu se incearca din prima cu gonalul, si se da Clomifen?
Intreb si eu, nu va suparati...

IN rest, sunt alaturi de voi

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix
Gata si cu laparoscopia...totul e in regula mai putin ENDOMETRIOZA, prezenta.
In rest: greata, durere de burta si ameteala, asha ma prezint in prima zi

Haide, vezi c-ai trecut si peste asta!

Maine ai sa fii ca noua!
Bea multe lichide ca sa-ti dispara greata!!!!!!
Si, care-i urmatorul pas?

Mergi la inceput

Citat:
monicabo
Ziceati de stimularea cu Gonal, ca sunt mai multi foliculi si ovule de calitate...atunci de ce nu se incearca din prima cu gonalul, si se da Clomifen?

Iti dai seama ca aceleasi intrebari le am si eu...
Parca Anaconda a luat gonal, nu? Nu's poate incearca cu ceva mai usor, sperand ca o sa iasa si asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisor, un pupic dulce de la mine si o imbratisare calda! Stiu cum este, nasol, n-are cine sa te ridice dar nu dispera, peste cateva zile se va mai estompa durerea si vei capata forte noi! O sa vezi, doar noi facem parte din fetele tari! Hai sus fruntea si gandeste-te ca sunte norocoase ca putem incerca pana ne iese pasenta! Alte fete cu diverse afectiuni, muuuuult mai grave ca ale noastre, n-au sansa asta!

Fetele, va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Monicabo , de regula Tutu da pentru primele 2 IA stimulare cu clomifen , fiind o stimulare mai usoara . Pentru ca nu se stie cum reactioneaza organismul femeii , unele pot avea multi foliculi stimulate cu clomifen , iar altele ...poate doar unul , sau niciunul .
In caz ca nu apare sarcina , urmeaza stimulari cu Gonal .

Cosicel , pei asa sa faci , cum ti-a zis Ramona . 5 zile clomi , iar in ziua 10 mergi la monitorizare . Clomifen se gaseste mai peste tot , costa pana in 20 lei .
Nu stiu daca e musai sa vorbesti dinainte cu Matei . La ea trebe sa mergi numai in ziua IA , cand prepara sperma , ...stii tu . Altfel , ce sa-i spui ..?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

incep ziua cu o veste proasta: azi e Z 1.
NU sunt atat de dezamagita... probabil pt ca urmeaza sa fac laparo si mi-am pus sperante in operatia asta.
Bine ca nu am mai apucat sa fac un test- mai spunea cineva pe aici ca nu e atat de dezamagita de venirea CM cat de testul negativ de dinainte.
Lorelix imi pare rau pt rezultat. Nu am de decat sa iti spun sa iei exemplu de la fetele de la subiectul Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un bb; fetele iti vor da o gramada de informatii.Sper ca azi sa te simti mai bine. Uite o de la mine.
Am o intrebare pt cele carora li s-a gasit endo: aveati ceva simptome specifice inainte?
Eu aveam dureri mai mari in adolescenta. Acum nu prea ma mai doare nimic, dar stiu ca poate fi acolo si fara dureri.
Spre ca nu va suparati pe mine ca am intrebat!

no pain, no gain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , daca azi e ziua 1 , si imi pare tare rau ca a venit , de maine ar trebui deja sa incepi cu Gonalul ! Asta in caz ca esti hotarata sa faci imediat inca o IA ! Il poti suna azi pe Tutu si vezi ce zice .
O sa ai ceva de umblat pana gasesti Gonal , in caz ca trebe sa-l cumperi .
Parerea mea e sa nu faci pauza ....ai multe sanse sa reusesti acum , la a 2 a !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cosi, ai inteles bine, 100 mg clomifen care poate fi ca denumire comerciala closylbegit sau ova-mit. Din cate am inteles pe forum, ova-mit-ul ar fi mai bun desi mie ala mi-a facut chisturi iar closty nu... Dar fiecare organism este unicat....

Lorelix, ai vazut ca ai scapat? Cand poti, da-ne detalii...

Monicabo, intrebarile astea le am si eu... Din cate am inteles in exterior nu se mai face stimulare cu clomifen. Sau, daca se face, se da si altceva in completare.

Anaconda, ca sa bag iar jordeaua prin gard, eu, cu aceeasi stimulare am facut odata un folicul cares-a spart in a 11-a zi iar la cealalta am facut chisturi... Asa ca...

Sorelina pup

Magdi, buna strategia ta!

Tamy, tu cand faci lapatro?

Ubi, bine ca mai vii si pe la noi! Ce face burticuta? Rotunjoara, rotunjoara?

Crisarh, tu ai facut histreosalpingografia aia pana la urma? Sper sa nu...

Pamy, tu ce mai zici draguta?

Pupicesc toata gasca,

Felix

Mergi la inceput