Semnatura
Raspunsuri
Mariaa spune:
asi intra la profil personal, in josul paginii ai semnatura - acolo poti face modificarile, apoi salvezi si gata.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
elyanne spune:
Profil personal -> Editeaza profil -> Optiuni Profil + / -
Este jos de tot, apesi pe "+" ca sa se deschida
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
asi spune:
Multumesc.Am rezolvat.
Mami de Razvan si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
cellyagl spune:
verific semnatura . oare am reusit ?
INGERASUL RARES
"Langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii " O.Paler
MAMI de DARIA THEODORA .
[url=http://www.tinyducks.com/]www.tinyducks.com/q/228/pflower1/20080609/DARIA THEODORA /2 /6.png" border="0">[/url]
cellyagl spune:
ce cod copiez pentru ticker ?
INGERASUL RARES
"Langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii " O.Paler
MAMI de DARIA THEODORA .
[url=http://www.tinyducks.com/]www.tinyducks.com/q/228/pflower1/20080609/DARIA THEODORA /2 /6.png" border="0">[/url]
admin spune:
Nu poti sa pui ticker deoarece acest forum nu accepta imagini in mesaje
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Antoanela23 spune:
Buna ziua,
Incerc sa-mi schimb semnatura, intru la Profil personal, dar nu mai gasesc nicaieri campul pt editarea semnaturii.
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
april spune:
editeaza mesajul scris si apoi il copiezi si mergi cu el la profilul personal, editeaza profil, optiuni profil (ultima rubrica, apesi pe + sa se deschida)
Antoanela23 spune:
Mersi, treaba cu + nu o dibuisem, acum am inteles.
O zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
mmi spune:
Vreau si eu sa-mi editez semnatura si sa-mi schimb adresa de email. Cand deschid profilul personal imi apar doua randuri la copii, desi eu am doar unul. Scot un rand, completez numele si sexul copilului pe randul ramas, corectez adresa de email si semnatura si trimit.
Primesc eroarea:
Eroare la copilul nr.2: Daca ai adaugat un copil, sexul si data nasterii trebuie completate (numele este optional).
Daca nu modific nimic la copii si incerc sa editez doar semnatura primesc acest mesaj si pentru copilul nr.1 si pentru copilul nr.2.
M-am facut inteleasa oare?
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)