FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns swift spune:

Crisis , Micky sa va ajute Dumneneu sa fie totul bine pana la capat !

Eu saptamana viitoare am punctia , endometru 12 , foliculi FOARTE mari si multi , asa a spus dr Zadori , a mai spus ca e aproape sigur voi reusi ... sa-l auda D-zeu

Sfat Prietena mea a ramas insarcinata la Szeged ( dr. Zadori ) si m-a sfatuit ca dupa ET sa nu ma ridic o saptamana din pat, in afara de papa si la toaleta , nimic altceva . Ea asa a facut...si a reusit

Stiati ca dr Zadori are trei copilasi ?

Mult succes tuturor si bebelasi sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Swift
Suntem alaturi de tine si asteptam sa te vedem . Sa sti ca si mie ce mi-a zis Zadori s-a implinit mereu. Iar de copilasi stiam. Cel mai mic are doar cateva luni. Eu cred ca stresul este cel mai important factor. In pat am stat numai 2 zile dar in rest am avut grija. Deci NO STRESS!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Cris si Micky felicitari si aici sa dea DD sa fie bine si peste 9 luni sa va tineti copilasi in brate
Atelocin imi este dor de voi
Gabita

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitari gravidutelor!!!!
mihaaa te pupp

mihaelle]
buluna
luck]
moldoveancoooo
swift

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Liana30, prrrrrrrrinddddeee un pupic de la mine!
Sa dea Domunul sa treci si tu odata pe lista de mamici, ma auzi!?

Sima1, sa vii cu 2 liniute, eu asta iti doresc din tot sufletul.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Liana ai PM de la mine

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

ATELOCIN74 esti cea mai tare. Iti multumesc din suflet pentru galerie. Stiu ca iti doresti cu adevarat sa reusesc. De fapt iti multumesc pentru tot. Datorita tie ma simt foarte bine si nu am emotii. Te puuuuuuppppppp.
Daca nu erai tuuuuu......

MIHAELE esti un suflet minunat si o sa reusesti. O sa vezi ca o sa mergi acasa cu 4-5 bebei... si o sa fie bine. Ma bucur nespus ca te-am cunoscut. O sa tinem mereu legatura. Te pup pe obrajori.

MICKY2007 imi este tare dor de tine. Abia astept sa ajung acasa sa-ti povestesc. Nici nu sti ce mult ma bucur cand primesc mesaje de la tine. Stiu ca te gandesti la mine si ma susti. Si eu iti doresc tot binele din lume, ca meriti si sa duci sarcina pana la termen.
Acum suntem la masa la Gyongy si am prins ocazia sa-ti scriu. O sa mai vin la ea si o sa-ti mai scriu. Abia astept sa te vad cu burtica mare. Te puuuuupppp.
Am atatea sa-ti povestesc...sa sti ca ma simt ffff bine aici.

Fetelor, va multumesc pentru sustinere, acum nu prea am ce sa spun ca nu este sigur. An 3 foliculi si endometrul 6, de fapt asa aveam vineri, dar mi-a zis Dr. Zadori ca este bine, doar ca este un protocol mai lung... O sa aflu amanunte luni.

CRISIS, LUCK si celelalte care sunteti putin mamici... sa aveti o sarcina usoara si la termen. Va pup.

LIANAesti o fata super de treaba.
Ma bucur ca te-am cunoscut si-ti urez bafta in tot ceea ce-ti propui. Te puuuppppp.

Salutare si celorlalte fete care citesc si...bafta multa celor care sunteti in "FOCURI".

Va pup pe toate sa nu-mi scape careva...Adaca, Sandica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Luck te pup si iti tin pumnii.
Buluna la fel si tie.
Cris, Micky ne bucuram nespus de mult pentru voi, dar asta stiti deja.
Magda
Eu alerg sa va prind din urma. Mi-a schimbat tratamentul in unul mai usor pe care l-am facut la inseminari si in 11 octombrie la eco sa vedem cum va fi. Cam atat.
Valeria, ti-au ajuns pozele? Cris...tu mai ai de asteptat dar promit ca ti le trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna fetele
desi nu am mai scris de foarte mult timp, va urmaresc zilnic...
FELICIARIIIIIII TUTUROR GRAVIDUDETELOR SI MA ROG PENTRU CELE CARE SUNTETI IN FOCURI
Liana multii, multi pupici din partea measi sa iti ajute D-zeu sa iti stringi copilasul in brate cat mai repede....e imposibil ca sa nu reusesti, esti o un inger de femeie si D-zeu te ajuta, sunt sigura de asta....
Gyongyi sa stii ca in fiecare zi ma rog la D-zeu pentru sa aiba grija de voi. nu v-am uitat nici o clipa. esti o femeie MINUNATA
Miha2004 sa ai grija de tine si de bebelul de la tine din burtica
buluna ma bucur enorm de mult ca ai ajuns sa o cunosti pe Gyongyi si ca ai decis sa stai la ea la pensiune(ti-am spus ca e o mare doamna!)....ma rog ca de data asta visul tu sa ti se implineasca si sa vii acasa graviduta..pupici multi.
steliana

la toate fetele va trimit un mare pupici si un mare buchet de flori.

Mergi la inceput