FIV in Ungaria 43
Raspunsuri - Pagina 5
speranta2008 spune:
buna dimineata!
Cafeaua este gata...va invit la una calda si tare...
Danette, imi pare rau ca nu ii dai de cap..eu nu stiu si nici nu am auzit de cazuri similare Sunt sigura ca va fii bine. Ai incredere in DD si Sf Maica Maria.
tuturor doamnelor
crisis81 spune:
Io, io, io beau , un pic ca cica nu-i voie. Da' o gura tot iau inainte sa plec!
pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
Tabitha spune:
Buna seara la toata lumea.
Cris, Micky: FELICITARI. Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa va duceti sarcinele pana la termen, sa aveti bebei sanatosi.
Eu am facut luni ET-ul cu 1 embrion de 8 celule si unul cu peste 12 celule, era deja la stadiul de morula, endometru 10 mm. Acum fac tratamentul si sambata viitoare ar trebui sa fac testul.
Dannette: eu am avut SE care nu se vedea la ecograf, dar imi iesea val. BHCG cand mare, cand mica. Pana la urma am facut laparo pt. scoaterea SE. Asta e. Iti tin pumnii sa nu fie asa la tine.
Fetelor, va pup, VA MULTUMESC tuturor pt. sprijin si incurajari, nu va enumar ca SIGUR uit pe cineva (doar sunt deja gravida, nu?) si ma bag repejor in pat, ca sapt. viitoare am de lucru. Cand am citit insa cat de multe fete se intereseaza de soarta mea, mi-au dat lacrimile. Asa or fi gravidele, mai sensibile. Gata, fug la pat. Va pup
Micky2007 spune:
Asa tabitha stai linistita si bebe o sa iasa. La cate reusite sunt in perioada asta....sigur tu vei urma.
buluna, michaell, ioana
Micky 4+
crisis81 spune:
Luck
Tabitha
Buluna
Mihaelle
Va asteptam cu II si cu un Beta Maaaaare ! Abia astept sa va trec pe lista de ! Pup viitoarele burtici!
Va pup pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
lucialu spune:
Crisis si Mickisor FELICITARI!!!Sa fiti cumintele ca sa va fie bine si voua si pachetelelor pretioase pe care le purtati timp de 9 luni!
Tabitha am tot asteptat sa te felicit impreuna cu iubitele proaspat gravidute,dar acu inteleg ca mai asteptam pana saptamana viitoare sa se arate surpriza si la test.Booon,asteptam si imi pare bine ca ti-ai schimbat viziunea si ai dublat-o
haideti unguroaicelor cu teste duble!!!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...