FIV in Ungaria 43

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

V-am tot citit in ultima perioada, dar nu reusesc sa-mi dau seama daca cineva face fiv la Budapesta, la Kaali Institute cu dr Peter Kovacs.

M-ar interesa ceva impresii:)

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacostin spune:

Salutare tuturor!
Felicitari pentru Cris si Micky, ma bucur din tot sufletul pentru voi!
Sa aveti parte de o sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Buna dimineata,
Dupa toate vestile bune pe care le-am aflat , chiar ca este super buna.

FELICITARI CRIS SI MICKY, SA AVETI O SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI!

va pupam dulce si ne mai auzim cat de curand

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 11 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor vreau sa felicit proaspetele gravidute Crisis si Miky sa le doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!!Fetelor va asteptam la Odisee, la Gravidute prin FIV!!

Am emotii pt voi, va citesc zilnic cu speranta sa vad cat mai multe bHCG-uri mari!! Multa bafta tuturor in sezonul toamna-iarna!

Andicu pt tine si bebe Filip!

RalucaPaun eu am facut FIV-ul castigator la Kaali Budapesta, cu Peter Kovacs. Este un super-profesionist. Eu si inca cateva prietene care au fost la el am fost super multumite. Daca n-as fi reusit, cu siguranta, m-as fi dus tot la el.

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Andrada, multumesc pentru raspuns:).Daca e ok cu tine as mai avea ceva intrebari. Pe 24 am prima intalnire si abia astept.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

ralucapaun poti sa-mi pui cate intrebari vrei pe PM daca il activezi si pe al tau sau la subiectul asta...

Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
DANETTE este impresionanta povestea ta! Poti sa ne spui rezultatul ?Nici nu stiu ce sa iti zic: este O MINUNE!!!!!!!!11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Buna seara,

asa cum v-am mai spus, luni aveam beta 335. Azi este 485 (a crescut cu 50% in 3 zile). Destul de putin dupa parerea mea. Dar medicii inca nu stiu ce este. Nu pare a fi nici intrauterina dar nici extrauterina. Chiar nu stiu. La eco nu se vede nimic. Eu nu am nici o durere, nu am sangerare (dar azi am avut o mica pata maronie, nu stiu daca se pune). Inca ma monitorizez dupa valoarea beta. Luni o sa il repet. Va tin la curent.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Cris 81 felicitari ca ai reusit sa poti sa duci pana la capat si sa stai cuminte acasa si pentru celelalte fete care ati reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Este cineva dintre voi care a fost in situatia mea, sau macar cunoasteti vre-un caz similar????? E atat de aiurea sa nu sti care e treaba cu tine!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput