FIV in Ungaria 43
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
oooo lume noua ..lume noua,,![]()
Elamasi te pupppp si imi tareee dor de tine..te astpt aci..hai mai repede ce mai stai![]()
beyyyy uitai sa va zic..mii dor de vremurile di demult![]()
vechiturilor????
pe unde umbalti?hai la apel ca mii dor tare de voi
legaturilorrr
Pissssssssss Pis Pis![]()
ZoRiiii
Auburn
crinuta
Mika
ileanaaa
corneliaaa
mirabelaa
ioanelorrrr si toata gascaaaaaaaaaa
daca nu apareti scot
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
pussi spune:
PREZENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
suntem bine, dar n-am timp de nimic ... astea mici ma storc, o sa ajung o uscatura![]()
crisis, micki felicitari burtoaselor!!! sarcini usoare si la termen! bebei sanatosi!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
swift spune:
Fetelor , multumesc din suflet pentru incurajari . Mult succes si multa sanatate +
sanatosi . Sa ne ajute Dumnezeu 
andrutzac spune:
Buna!
Sunt nou in acest capitol...Cirtesc de ceva timp ce scrieti voi, despere tratamente, dar sincer, mare lucru nu inteleg. Vreau sa fac si eu primul FIV in viata mea, in Budapesta la dr. Kaali, am citit si cred ca aici m-am hotarat sa-l fac.
Andrada, am o mare rugaminte, as vrea sa te intreb o gramada de lucruri, si daca poti sa ma ghidezi si pe mine pe drumul pe care tu deja l-ai facut. Adica FIV in Budapesta!.
Daca vrei si poti as vrea sa-mi trimiti pe PM cateva detalii, si poate luam legatura sa discutam mai multe...asta daca se poate...
Multumesc anticipat!
Fragutza spune:
Andrutzac,
Tot spre Kaali inclin si eu. Miercuri merg la Budapesta pentru o prima consultatie cu dr Kovacs. O sa-ti povestesc spre sfarsitul saptamanii viitoare cum a fost.
Te pup,
Raluca
luck spune:
buluna ,
urarea ta sper sa fie de bun augur , zilele astea o sa fac testul,bafta multa multa si tie !!!!
Sandica
bafta sunt cu pumnii stransi alaturi de tine!!!
crisis81 spune:
Luck tin pumnii pentru maine sa iasa beta maaaare!

Pussi
multumim!
Sandica va puuuuup! Abia astept o veste minunata de la voi. Frumosu' nostru are numai reusite asa ca e de bine. Tin pumnii strans strans si ma
la DD pentru voi!
Va multumesc tuturor pentru urari! Va doresc si voua aceleasi lucruri!

pentru mamici, burtici si viitoare burtici!
Cristina
4+"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
valeria72 spune:
Sandica multumim de poze ....... acum vrem poze cu tine cu burtica !!!
Tinem pumnii sa fie cu ochisori....pupici si lui Mihai
Luck, Buluna, Tabitha, sima1,multa bafta!!! asteptam II
19+ 
Cat de mari suntem
Asa crestem noi
atelocin74 spune:
Buna fetelor ,

pe toateeeee ,
si ma
pt voi ca visul mult dorit sa vii se implineasca.Ma bucur ca v-ati simtit bine la noi si a-ti ramas cu impresii bune. Si noua ne este dor de voi , abia asteptam va ne intilnim si sa va vedem cu puiutii in brate.Nu v-am enumerat ca siteti tare multe si nu am vrut sa evit pe nimeni.
luanaroman spune:
Buna fetelor,
De curand am facut si eu un FIV la Szeged, acum sunt dupa ET , asa ca daca aveti nevoie de informatii va stau la dispozitie,
Luana.