DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 4
bebe2008 spune:
Monicabo si Malinas, acum sunt in sapt 38, Dr. T a zis ca o sa nasc intre 8-10 octombrie. Nu a vrut sa discutam despre cum voi naste. A zis ca vom vorbi peste 2 sapt, la urmatoarea consultatie.
Sunt in ceata
felicic76 spune:
si noi i-am dat planurile peste cap lui Dr.T. Am fost lunea trecuta la control, dupa ce sambata am experimentat un travaliu fals de toata frumusetea, Dr.T mi-a spus: azi, maine nasti Am paralizat, aveam 34 sapt, nu aveam nici macar nr. lui de telef de nasteri, nu peridurala cumparata, nu bagaj facut, stiam doar ca bebe este bine, avea 3350 gr. iar eu colul deschis doua degete.Eu am inceput: ca nu se poate, ca este prea devreme bla bla nla. El zice daca stai pana duminica, te astept la spital cu bagajul Am intrat intr-o panica nebuna, cu restul de treburi nerezolvate, kit-ul de celule stem nu-l primisem, cert este ca miercuri am pierdut dopul si aveam contractii. Fuguta la spital, acolo am dat de o rezidenta care s-a speriat de nr. mic de saptamani, m-a monitorizat si m-a pus pe gynipral, litice si dexa ptr plamanii lui bebe. Vineri am iesit si am trecut si pragul psihologic de duminica.
In cabinet i-am spus de contractiile super dureroase (eu sunt rezistenta la durere) si ca ma batea gandul sa cer ceza decat sa mai trec prin asa ceva. Mi-a taiat-o scurt, ca nu, ca alea sunt durerile, ca bine ca le-am vazut, ca o sa le suport usor pana la dilatatie 4 si ca dupa aia imi promite el ca nu ma mai doare nimic (peridurala). Asa ca la mine a ramas pe natural, depinde cat mai stau si cat mai creste grasul
vreau sa va spun ca in spital este foarte greu sa vb cu el, joi cel putin imi venea sa ma externez si sa ma duc la cabinet sa-l intreb cat ma mai tine, daca nasc, el ma vazuse dimineta si ma lasase pe perfuzii, asa ca daca vreti sa vb cu el, doar la cabinet aveti sanse.
vineri m-a vazut si mi- zis sa ma externez si la primele contractii sau memebrane fisurate fuguta la spital. Acum sunt in stand by si-l rog pe fii-miu sa mai stea
m-am lungit cat o zi de post, cred ca revin cu un mesaj despre spital, care ptr mine a fost ok
35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
malinas spune:
ooff felicic76, ce peroada grea ai avut. Iti doresc sa stea bebe cat mai mult in burtica si sa fiti amandoi bine si sanatosi.
Cine si-a luat peridurala puteti sa-mi spuneti si mie de unde si la ce preturi. Multumesc
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
32 s + poate Vlad (dar mai negociem)
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas ooff felicic76, ce peroada grea ai avut. Iti doresc sa stea bebe cat mai mult in burtica si sa fiti amandoi bine si sanatosi. Cine si-a luat peridurala puteti sa-mi spuneti si mie de unde si la ce preturi. Multumesc _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand 32 s + poate Vlad (dar mai negociem) |
eu am cumparat-o de la 2Na din unirii, luni seara cand eram disperata, acolo stiam sigur ca o gasesc cu 98 ron sau 94 ron, kit-ul de peridurala, nu rahie.Ulterior am aflat ca se gasesc si in reteaua sensiblue, dar nu stiu preturile de acolo.
35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
malinas spune:
multumesc felicic. Eu nu am discutat cu dr T despre anestezie asa ca nu stiam ca trebuie sa cumpar kit-ul, credeam ca il are anestezistul si platesti la spital. Bine ca ai scris tu aici si asa am aflat si eu. Multumesc
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
33 s + poate Vlad (dar mai negociem)
felicic76 spune:
uitasem, recomada doar BRAUN, sa nu cumperi altceva
35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
malinas spune:
nu cred ca o sa cumpar nimic deocamdata, doar adun informatii, pentru orice eventualitate. Sper sa nu am nevoie pana la urmatorul control, adica la 36 de saptamani.
_
33 s + poate Vlad (dar mai negociem)
musettepink spune:
Pt cele interesate la sensiblu trusa de epidurala braun costa aproximativ 150 ron....deci mergeti pe varianta lui Felicic,eu nu am stiut si uite ca m-am parlit cu 50 ron
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
felicic76 spune:
malinas: iti doresc din tot sufletul sa nu ai nevoie decat de informatii mai devreme, dar....... asa am crezut si eu! Si iata-ma pe punctul de a naste fara nimic: nr. de telefon dr, epidurala, kit celule, bagaj facut! Mai bine fa totul din timp si sa te creada lumea paranoia, decat sa dai in disperarea in care am fost eu luni seara, cand nu stiam daca apuc dimineata 2 in 1 si nu aveam absolut nimic pregatit!
musette: voi sa fiti sanatosi,
35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
monicabo spune:
Felicic, bine ca ai scapat!
Iti doresc nastere la termen!
Da, asa este, in spital dai greu de el, de fapt nici nu prea stii pe unde sa-l cauti, la control inainte de externare a venit el, impreuna cu Ioana, rezidenta.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 31+ Ana Maria