DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 27
musettepink spune:
Tanima imi pare rau ca ai patit asa.eu sunt f surprinsa de ce ai povestit tu de Ioana....eu toata sarcina am avut treaba cu ea cu concediile medicale si niciodata nu am patit asa,mereu s-a purtat impecabil si nu i-am dat niciodata nimic,ba i-am dus o cutie cu bomboane dar si aia abia a primit-o deci tind sa cred ca nu banii au fost motivul pt care nu te-a rezolvat...cine stie ce s-a intamplat,imi pare rau mai ales ca e greu cand cand nu esti in Buc.Dar medicul de familie nu iti poate prelungi concediul dat de Ioana?eu asa stiu,incerca macar.Succes!
Bebe felicitari pt bebe!!!!!!!!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
alexa101 spune:
Burticile, maine trebuie sa merg la Tutu la control ca nu am mai fost de 1 luna si a venit timpul sa vad ce mai face bebelina, daca mai vine cineva poate ne vedem acolo la cabinet.
Da Tanima, mie mi-a dat o fata care mi-a zis ca e tot rezidenta lui Tutu, Simona o cheama, mi-a dat scrisoare medicala si iau concediu medical in fiecare luna, pe o luna, asa stau de la 2 luni ca mi-e foarte rau, vomit, abia mananc ... daca scrie acolo RISC MATERNAL stai in medical pana la prenatal ... si cred ca poti sa o rezolvi cu orice medic ginecolog daca dai bani, ca deh asa e la romani, bani, bani, bani
Va pupik pe toate
http://alexandraciobanu76.hi5.com
18 saptamani fetita
alexa101 spune:
Dar am ceva ce ma ingrijoreaza, daca de la 2 luni si ceva stau acasa in medicale luna de luna - in RISC MATERNAL, oare cat o sa iau indemnizatia ? Bebe sa fie sanatos, dar sunt totusi putini bani, stiu de la sarcina trecuta cate nevoi are un copil.
Asta e, trebuie sa ne descurcam.
http://alexandraciobanu76.hi5.com
18 saptamani fetita
tanima_i2002 spune:
Musette, daca tu esti surprinsa, eu sunt de-a dreptul socata. Auzisem numai lucruiri bune despre ea si de cand am avut de-a face cu ea de acum vreo doua luni si ceva s-a purtat execrabil. Am zis ca probabil prima oara a fost o intamplare, ca era debandada in spital, ca probabil era si ea suparata, obosita, plictisita. Dar de data aceasta a in trecut orice limita a bunului simt. Pe langa toate acestea, trebuie sa fac un drum la Bucuresti sa imi modifice CM ptr ca mi l-a gresit, mi-a pus un cod gresit.
Fetelor, voi stiati ca programarile se fac numai l, Mi, Vi dupa ora 16? Cica e afisat la cabinet de un an de zile. Sun de 3 zile sa ma programez ptr control, sa vad daca mi se da unda verde sa merg la sv si mi se da cu flit continuu. Alt soc. Cred ca e saptamana mea neagra. Dupa 3 zile de tele foane si raspuns in 2 peri, programarea cea mai aproape e 5 nov. Pai eu saptamana viitoare trebuie sa merg la sv vreau nu vreau ca nu mai am CM si nu imi mai da nimeni luna aceasta. Ori daca e vreo problema....
Simt ca o iau pe aratura. Toate se intampla numai la mine.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
tanima_i2002 spune:
Mada, cand iti faci timp sa ne deschizi un capitol nou?
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
monicabo spune:
Tanima
Imi pare rau pt toate neplacerile de care ai avut parte. Si eu sunt surprinsa de Ioana...pe mine m-a asistat in cursul travaliului, pana sa vina T. la expulzie, si a fost super ok, m-a incurajat tot timpul, altfel cred ca clacam daca ramaneam numai cu moasa acra care a picat atunci pe tura cand am nascut eu...
CU programarile, habar nu aveam exact cand se fac, de obicei pe mine ma-a programat Ramona direct de la o consultatie la alta.
Dar eu zic mai bine il suni pe T. si vorbesti direct cu el sa te primeasca... Chiar daca vei fi fara programare, vei avea cuvantul lui, care conteaza mai mult decat cel al asistentei.
Eu de ex dupa prima nastere, trebuia sa ma programez la controlul de 6 saptamani, care pica in jur de 23-24 august, cam asa...am zis, hai daca o fi sfarsitul lui aug, nici o problema. Sun eu cam in jur de 5-6 august, deci cu aproape 3 saptamani inainte...si m=ar fi programat abia undeva dupa 15 sept... L-am sunat pt dl dr. mai in preajma, si mi-a zis vino in data de...(o data cam cand se faceau cele 6 saptamani).
Deci incearca sa vb cu el...ce naiba, doar te stie, ai mai nascut o data cu el...
Madau, sau care se pricepe, faceti un capitol nouuuuu, eu habar nu am de chestia asta
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 36+ Ana Maria
Androix spune:
Am facut eu capitol nou. Poftiti: cap. 26
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia