DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 26
malinas spune:
felicitari Bebe si Felicic!!!!!! Sa va traisca bebeii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
36 s + poate Vlad (dar mai negociem)
machus spune:
FELICITARI !!!!!!!!!!FELICIC
FELICIARI !!!!!!!!!!!BEBE2008
Sa va bucurati de puiutzii vostri si sa va aduca numai bucurii! Multa sanatate si refacere usoara !
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
alexutza_26 spune:
Bebe - sa iti traiasca minunea grasunaaaa...si refacere rapida!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
magdita spune:
Tanima, ti-am trimis PM.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
tanima_i2002 spune:
Fetelor, daca ieri eram furioasa, acum sunt de-a dreptul scarbita, drept urmare pe scurt nu va mai spun decat ca Ioana s-a purtat ingrozitor ca om, nu stiu care sunt calitatile ei de viitor medic ptr ca nu am avut de a face cu ea, nu mi-a facut nici macar o injectie, doar a venit sa ma cheme la sala de op ptr cerclaj, dar Tutu m-a lasat pe mana ei in ce priveste concediul medical, o scrisoare medicala si o reteta cu pregnyl cu denumirea internationala. Vreau sa va spun ca m-a tratat cu dosul si nimic din toate acestea nu mi le-a scris, CM mi-a dat numai 4 zile, gresit si acela, desi mi-a spus ca sa stau acasa 2 sapt in pat, am ramas cu zile neacoperite, risc sa pierd indemnizatia ptr ingrijire copil, iar in loc sa stau in pat umblu zabzauca pe la dr sa imi fac rost de CM ptr zilele neacoperite. La servici am anuntat ceva, acum nu am cu ce sa acopar zilele de lipsa, nu tu scrisoare medicala, o reteta bataie de joc. Daca astepta sa ii dau bani, rusine sa ii fie.
Am scris toate acestea ptr a va pune in garda sa nu patiti ca mine, sa nu va culcati pe o ureche ca va va servi cu ceva, probabil dercat daca indesati bine in buzunare banuti, ptr ca altfel nu-mi explic comportamentul ei excecrabil.
Va doresc numai bine.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
anasia spune:
bebe2008, felicitari, mamico!sa va traiasca printesa!
tanima, imi pare rau pt problemele create de rezidenta, nu-ti poate trimite prin mail hartiile ca sa nu mai bati drumurile?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
alexutza_26 spune:
Tanima - imi pare sincer rau pt problemutele cu Ioana, lui Tutu i-ai dat sms, sa-i explici ce si cum?ca totusi ca medic al tau ar trebui sa te ajute intr-un fel...zic si eu..
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexa101 spune:
Tanima , dute la rezidenta lui TUTU, o cheama SIMONA DUTA, te ajuta e o persoana de nota 10,o gasesti dimineata la spital-intrebi de ea la maternitate, pe mine ma ajutat cu scrisoarea medicala si stau numai in coneciu medical de la 2 luni jumatate ca imi este foarte rau. Bafta, te pupik
Va pupik mamicilor.
tanima_i2002 spune:
Alexa, nu stiam ca Tutu mai are o alta rezidenta decat Ioana. Daca as fi fost din Buc era simpl, dar asa sa bat drumul pe care nu il mai suport efectiv doar ptr o hartie... Mai bine dau bani pe aici la un medic gine fara sa fac vreun control ceva (cam tot aia e pana la urma ca si drumul costa destul ) ca nu am incredere sa ma las pe mana nimanui aici. Problema e ca daca ma duceam personal sa iau hartiile ma certam cu ea si eventual apelam la Dana Lebit care sigur ma rezolva, sarcina trecuta nu am avut probleme cu concediul, Dana mi-l scria din timp si totdeauna imi dadea 2 sapt, era f serviabila in privinta asta, desi ca media am inteles ca ar fi cam varza, dar sincer era OM.
Fetelor, ce sa imi trimita fax sau mail cand ea a tinut-o pe amica mea 3.5 ore ptr o reteta scrisa in scarba, incomplet si doua vorbe aruncate la secretariat (nici nu a sris ea concediul macar). I-a spus fetei sa astepte dupa care i-a bagat ignore pana s-a enervat saraca fata si a intrebat-o daca ii da odata CM sau nu.
Astazi am reusit sa aranjez treburile la scoala si la medicul de fam (cu bani se fac multe), numai ca si la servici s-a cam enervat seful si mi-a pus in vedere ca ori intru definitiv n mdical ori vin la servici pana se termina semestrul, pe el sa nu il mai incurc ca alt medical nu imi mai accepta.
Asa ca sapt viitoare ma prezint la Tutu sa vedem ce imi recomanda, numai ca aseara Ramona era super sictirita si la un mom dat nu a mai raspuns la tel, ap[oi azi de dim mi-a spus ca programarile se fac dupa ora 16 (de ce a mai raspuns la tel nu stiu, ptr ca pana la urma acel tel e ptr asa ceva) iar acum iar nu raspunde.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),