DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Multumesc fetelor, dar mai astept un pic ca i-am trimis mesaj pe mobil cu rezultatele si sa nu se supere, o fi foarte ocupat ca de obicei imi raspunde repede la mesaje.
Da, este diferenta de varsta intre ultima menstruatie si fatul la masuratori, asta mi-a zis si Dr.Tutunaru, din cauza ca nu am ciclul regulat a fost ovulatie tarzie si de aceea ma pus sa fac Triplu Test la o saptamana de la ecografie, ca sa nu iasa erori. Au facut 2 teste pt. ca sunt 2 varste, una a masuratorilor si una a ultimei menstruatii.
Poze cu noi si cu ingerasul nostru care are grija de noi de acolo din ceruri. http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alexa daca nu-ti raspunde la mesaj mai incerci da?????nu se supara pt ca e vorba de ceva important.Tin pumnii.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

E BAIAT!...sunt

va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare

14+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alexa: este prima oara cand vad rezultat dublu la TT. Practic rezultatul este bun pentru masuratorile ecografice si nu dupa UM. Daca zici ca T. stie ca ai ovulat tarziu, eu zic ca nu-i nici o problema, inseamna ca este 0k.
Insista cu telefonul ca sa te linisteti. TT l-ai facut la Genetic Lab?

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Aris, felicitari! Ma bucur mult pt tine! Ma bucur ca totul a iesit ok la morfo.
Alexa, insista la dl dr daca nu raspude la mesaj. Ca sa stai linistita

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Da, la Genetic Lab mi-a zis Dr.Tutunaru sa fac Triplu Test. Inca nu mi-a raspuns la mesaj, dar mai insist.
Din cauza diferentelor de varsta, asistenta a vb. la telefon cu Dr.Tutunaru ca imi va face 2 rezultate pt. ambele variante ale varstei.
Eu cred ca totul este in ordine, dar astept sa-mi spuna si Dr.Tutunaru ca este totul in regula, atunci ma voi linistii cu testul asta.

15 saptamani fetita

Mergi la inceput

monica - multumesc frumos... a fost atre placut sa il aud pe dr. Iosup cum dicteaza: craniu de dimensiuni si forma normala, nas si gura de aspect normal...totul e normal.
acum sper sa am un rezultat bun si la triplu test.

alexa - eu una nu am priceput de ce ti-au dat doua variante. in mod normal nu se tine cont de varsta ecografica? ca doar de aia ne pun sa facem o ecografie in aceeashi zi. si eu am o diferentza de doua zile intre um si eco, dar e si normal, cm meu era mai mare de 28 de zile.
si eu cred ca rezultatul corect e cel bazat pe dimensiunile de la eco, dar pt linishtea ta...de ce nu te duci la o consultatie, asa macar stii sigur ca 5 minute iti explica tot ce vrei sa stii.

15+

Mergi la inceput

Ma duc aris26, dar pana maine mi se pare 1 an.
Am tot sunat la dr. i-am trimis si mesaje dar nu mi-a raspuns azi.
Asta e, astept pana maine sa ajung la cabinet si sa ma lamureasca.

Va pup, o seara linistita burticilor.

15 saptamani fetita

Mergi la inceput

alexa - azi am fost si eu pe acolo si vreau sa-ti spun ca erau vreo 5-6 fete pe hol cand el a plecat la spital(cazariana)asa ca iti dai seama ca nebunie era acolo cand s-a inotrs. oricum eu zic sa stai linishtita ca rezultatul nu e rau deloc...chiar si in varianta a doua in care a ieshit pozitiv...1/285 nu e grav. eu stiu ca tutu nu vrea alte analize decat l un risc mai mare de 1/250. poti sa dai o cautare pe cuvintele "triplu test" la el pe site(infertilitate) si poate te mai linishteshti un pic.
ai grija de voi,nu te stresa inutil - fetitza ta e perfect sanatoasa!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Aris, felicitari pentru
Musettepink, eu as vrea sa incerc natural, daca Dr T spune ca e ok. Dar problema mea in ceea ce priv nasterea naturala este legata de faptul ca el, singurul in care am incredere oarba, va veni din cand in cand si la final. In rest cu vreun rezident si moasa si ce o mai fi pe acolo....lucru care ma nelinisteste f tare. La cezariana stiu ca este el acolo de la inceput pana la final. Si atunci as fi linistita. Asa ca sincer, nu stiu cum sa spun ca ar fi mai bine. Vreau doar sa stiu ca sunt pe mainile lui...
Stiu cum decurge o nastere naturala cu el de la o prietena a mea, care a nascut cu el in august, asta daca pot spune ca a nascut cu el...pt ca a venit la final.
Probabil ca asa procedeaza toti, dar eu nu am incredere decat in el.
Posibil sa fiu si putin fixata pe chestia asta, dar in urma cu 2 ani am pierdut o sarcina, pe aceasta am obtinut-o si am dus-o la termen greu si tot datorita Dr T. Asa ca .....
Hai ca m-am intins.....

Mergi la inceput