Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rain_lover

Pentru toate mamicile de printese si pentru viitoarele am gasit o melodie ce ma face sa plang de vreo juma' de ora. Ma linisteste teribil..e superba! In my daughters eyes - Martina McBride. ENJOY!

Sry de offtopic dar nu am putut sa nu impartasesc asta cu voi!

37+ Eva Gabriela]
Mai e atat de putin

Boceala in voie , e superba melodia

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetelor! vad ca sunteti puse pe treaba serios! nasteri usoare! iar celor care mai au de asteptat...rabdare, ca in curand apare bebe mic, dulce si plangacios !

maryb, pe tine te cautam! cum esti, cum te simti? cred ca esti tare nerabdatoare! bafta multa in continuare si sa stii ca sunt cu ochii pe tine, sa vad daca esti cuminte!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

DENISA
Sa va traiasca si sa fie sanatos, sa va umple viata si sufletul de bucurii!

tzitziri: tot pe coclauri si maine la fel, ca nu am ce sa fac, ar insemna sa las niste treburi incurcate rau de tot si nu pot, dezavantaj cand lucrezi pentru tine, nu am ce face cu prenatalul
angelynnna: nici eu nu stiu ce sa cumpar, tot in tanga sunt, darmite sa-l trimit pe el
maryB: am vorbit cu el si l-am amenintat cu dezmostenirea, suntem bagati in datorii peste cap ca am facut niste investitii, crezi ca le-am facut pentru noi? Asa ca nu pupa in casa de la munte si nici nu-i cumpar nik daca nu sta cuminte

D-na Elena, doamna care va avea grija de bebe, m-a anuntat senina ca nu poate veni maine ca-si culege via la tara. I-am zis cucuoana, io nasc, treci la slujba imediat si calca-mi hainele de bebe
A innebunit saraca, vine joi valvartej,( io prefer sa fac paispe mii de lucruri decat sa calc)

(sunt la birou, stau cuminte pe scaunel si lucrez, m-am indopat de no=spa si gynipral)

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

feli eu am cumparat 2 boxeri pana acum...prea stateam de juma de ora si ma uitam ca...si nu stiam ce sa cumpar

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

maryb, pe tine te cautam! cum esti, cum te simti? cred ca esti tare nerabdatoare! bafta multa in continuare si sa stii ca sunt cu ochii pe tine, sa vad daca esti cuminte!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

hei, ariel, ce surpriza mi-ai facut
suntem bine si eu si bebe. mai am dureri de burta din cand in cand, mai iau no-spa, stau cat mai cuminte...dar mai am si zile in care alerg. mai am putin si eu si ajung la final...sambata am de trecut un hop, adica voi fi nasa de cununie si stii cum e cu oboseala, dar sper sa trec cu bine si peste acest eveniment si sa stea bebe cuminte in burtica. in rest sa stii ca sunt cuminte, nu ai ce sa-mi reprosezi
si hai ca o sa mai trec si pe la voi pe la scutecele sa vad cum va descurcati cu comorile voastre.

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

un bobocel, IRIS felicitari! multa sanatate si refacere rapida!
irina, vazut falcoasa mica si frumoasa
joy, iti trece orice urma de somn cu asa dulceata:)
wow, cred ca deja a nascut nerantula! multa sanatate!
inca un bobocel, MIHAI EDWIN, bine ai venit! DENISA , felicitari! multa sanatate!
feli,mai esti cu noi?!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

felicic, ai trecut la santaj ? ...oare ce-o zice bebe Vladut ? lasa ca-ti arata el cand iese santaj

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Felicitari, Denisa, pentru grasunel!!!! Sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii Ce ma bucur pentru tine ca in sfarsit iti tii comoara in brate.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Feli chiloti gasesti sigur la Jolidon (bumbac 100%, forma din aia de kakao, din vremurile mult apuse, numa' buni de nascare), sau daca vrei mai misto ia-ti set de la Debenhams sau de la MArks & Spencer (Mall Vitan) au putin lycra acolo dar in rest bumbac, cu talie joasa, super misto.

Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Denisa, felicitari pentru dita-mai bebele Mihai Edwin, iar tie refacere rapida!

Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput