Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 21
babytza spune:
Felicitari Denisa !!!!! Sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si papacios !!!!
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
300 spune:
Vreau si eu sa felicit mamici norocoase care si-au vazut bebeii azi.
Am trimis mesajele de pe drum, deci imi cer scuze ca ca am bisat-o pe ange cu mess lui Iriss :) abia pe urma am putut citi pagina cu pricina.
Carla (ca intreba cineva de ea) avea programata ceza pe la 14.00 daca nu ma insel, banuiesc ca va trimite mesaj imediat cum se dezmeticeste.
In rest, raportez usi cumparate, maine se monteaza, deci weeee incepe sa se contureze si casutza mea, poate da DD si e gata si mai repede... Tata s-a suparat pe mine ca vreau sa sparg niste ziduri/debarale si sa schimb gresia (e noua dar gretoasa rau). Da sincer, m-am chinuit ani de zile ca ajung aici, sa cumpar casa si tot tacamul, sa nu mai zic ca voi plati pentru indrazneala mea cu varf si indesat... si totusi sa am o casa de mantuiala asa, sa tot am impresia ca stau cu chirie? Nu prea vreau. Si n-are decat sa ma santajeze ca pleaca acasa.
In plus se plangeau si el si fratello ca nu e bine sa mergi cu femei la cumparaturi ca i-am plimbat mult. Well, asta e, le-am aratat si gresii si mobile ca in caz ca nasc sa cam stie ce au de facut
36+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
angelynna82 spune:
300 nu ai dc sa-ti ceri scuze, ma bucur ca am avut placerea sa anuntam amandoua.
Pe barbati nu ii baga in seama, mergi cu ei in continuare la cumparaturi doar tu esti cu indicatiile
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
freshanana spune:
felicitari mamicutzelor care au nascut azi . sa fie sanatoase impreuna cu bbii lor. si refacere rapida
de ratonelu nu se stie nimik ? ieri nu am apucat sa ii raspund ca nu am vazut mesajul ei la timp si imi pare rau
julax spune:
Andreea,Angelynna,multumesc pentru urari
Felicitari mamicilor care au nascut zilele astea
Andy,Maria,Iriss,Denisa
Felicic,sper sa mai astepte putin bebe.Cat despre dop,eu am tot eliminat o chestie timp de 2 saptamani,iar acum 3-4 zile dopul gelatinos a fost cat degetul mic si sunt tot 2 in 1.Mi-a spus si mie in urma cu cateva saptamani sa stau linistita,ceea ce am facut si acum astept sa vina bebe...Iulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
LUCUTTA spune:
Raportam ca am fost si noi la eco si ca suntem bine.BB are 2309kg
si este in pozitie transversala adica la orizontala.A zis dr ca daca nu se intoarece va trebui sa nasc cu cezariana ceea ce nu prea as vrea.Oare se mai intoarce sau trebuia sa se fi intors deja?
33+Sergiu
CD27 spune:
Mihai Edwin bine ai venit, Denisa felicitari si refacere rapida
mai fetelor dar denisa era programata sa nasca? eu parca am inteles ca merge la control si o asteptam cu vesti, m-am tzacanit de tot
Lucutta elicitari pentru bebe in grafic
feli, tin pumnii (nu mai zic sa lasi munca ca vad ca nu te lasa ea pe tine), incearca totusi sa nu te extenuezi
300 e casa ta cu acte in regula, eu zic sa faci tot ce-ti place in ea ca n-o sa te mai apuci iar de schimbari peste un an si lasa-i domne in pace daca nu le convine sa plece acasa
39s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
claudinna spune:
deci: s-a nascut Gruia de Nerantula (ceva mai devreme, dar n-am putut eu sa scriu...), natural, cu epidurala, 3850g, 52 cm, apgar 10!!!sunt amandoi f bine!!
Nerantula a primit un msg de la cineva care nu s-a semnat, dar poate descifrati voi dupa numele copilului:"la 18.10 s-a nascut Amalia Stefania, apgar 10, natural, fara epidurala, 3300g, si-o gura cat tot salonul"
denisa, FELICITARI!!!
SA TRAIASCA BOBOCEII!!!
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
am gasit! Amalia Stefania e fetita de Sabinel!!!
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
khristin spune:
Iris, felicitari, refacere cat mai rapida si bun venit Andrei
Denisa, oooo ce voinicel ai facut. Sa-ti traiasca !
Nerantula, sa-ti traiasca Gruia, sa creasca mare si voinic ! Ce de baietei au venit pe lume….e randul unor fetite acum
Bun venit pe lume Amalia de Sabinel
Ankussa, sa stii ca te mai astept vreo saptamana numai . Pe urma as cam vrea sa iasa daca e dupa mine….dar cum nu e, vedem noi
Piolica, Laureta, va mai asteptam mamicilor cu povesti despre puiutele voastre.
Cine deschide capitol nou?
Cristina
le bébé 37w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".