Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 19
maryb spune:
wow...in ritmul asta cred ca in curand vom ramane la aceasta odisee doar cele din coada listei...
nerantula, hai ca mai ai putin si-l tii in brate pe bebe. nastere usoara si un bebe sanatos.
angelynna, daca ma crezi am si eu cumparate bluzite din alea, dar habar nu aveam ca se numesc pieptarase...eu le-am cumparat din oras si am cerut bluzite cu capse in fata
hai ca am spalat si eu niste vase si acum ma bag la snitele.
maryb 33+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt
lenyi79 spune:
baby_boy , nausica multumesc de raspunsuri..
Am dormit si eu pana acuma si parca s-au mai dezumflat -parca.
O sa incerc sa dau pe gat mai multa apa. Sper sa gasesc si cremutza de la dr. BOici -il trimit pe sot sa caute. Sper sa imi revin ca totusi nu vreau sa ma inec ca tziganu' la mal si apoi mai mult mi-e de bebe sa nu il afecteze pe el toata situatia asta. Ufff...trecem noi si peste asta, nu-i asa?
LauraY 38+ Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
alexa si mami spune:
BAU! apar mai pe inserat ca pina acum nu a mers netu'
citesc din urma si revin.
cam slaba miscare azi:(
alexa simami
300 spune:
Azi la 15 15 A venit pe lume Mihai Edwin 4180 g si 55 cm prin cezariana. denisa.g
36+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
felicic76 spune:
NERANTULA SI GRUIA
NERANTULA SI GRUIA
NERANTULA SI GRUIA
eu sunt in zona, nici urma de dop pierdut, membrane rupte sau alte semne prevestitoare. poate totusi baiatul meu ma asculta
am ridicat kit-ul de celule stem si constat ca nu am .......chiloti
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Denisa, ce grasunel!Sa va bucurati de el si sa fie cuminte si mancacios.
Felicic, pai nu iti trebuie.Sa inteleg ca ai stat cuminte azi sau tot pe coclauri?
37+
bebe David
Lucrusoare bebe David
maryb spune:
inca un bobocel
denisa.g, felicitari mamico !!! sa-ti traiasca grasunelul si tie iti doresc sa te refaci repede si sa ai mult mult laptic pentru bebe.
felicic, ma bucur ca bebe mai sta in burtica, ai baiat ascultator, nu gluma ...sa vedem pana cand
de ratonelu nu stie nimeni nimic ?
maryb 33+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt
angelynna82 spune:
Nerantula
Bine ai venit pe lume bb Mihai Edwin , sa le aaduci numai bucurii parintilor. Denisa tu ai tinut acolo o comoara
Felicic nu poti trimite sotul sa iti cumpere cateva perechi?
Lenyi si mie mi se umfla picioarele, saptamana trecuta aveam si fata&mainile umflate asa ca nu te speria
Pana acum am bagat somn de voie si m-am trezit cu o foame ...ma bag la mancare
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
Codruta27 spune:
Denisa, felicitari din suflet pentru grasunelul sanatos! Sa va umple viata si sufletul de bucurii!
37+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
andy_galro spune:
Denisa felicitari pentru bebe grasunel!!! Sa fie cuminte si papacios!!! Si tie refacere rapida si te asteptam cu poze!!!
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu