Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
kllemi spune:
hei burticiv-ati dus toate la culcare???? atunci eu o sa plec sa ma defrisez (adica la epilat) ca maine ne ducem iar la control si nu vreau sa ne vada tanti dr. asa, va pe toate si vb. mai tarziu...
36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
lenyi79 spune:
buna fetelor!
nu am ami intrat de multicel, caci nu ne-am simtit ff bine.
In primul rand vreau sa le felicit pe toate mamicile care au mai nascut de curand si le doresc ca bebei sa fie cuminti si mancaciosi!
Eu sunt tare trista, caci sunt umflata: picioarele imi sunt cat butucii, sunt tumefiate aproape..si mainele ...incerc sa beau apa cat pot dar remediu nu apare asa repede cum mi-as dori. Nu ma doare capul ,nu mi-e rau...ba din contra mi-e fff foameeee. A mai patit vreuna din voi asa ceva? Nu stiu ce sa fac... abia maine mergem al ultimul control si mi-e ciuda ca tocmai acum am probleme din astea.
LauraY 38+ Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
baby_boy spune:
lenyi79 eu zic sa nu te ingrijorezi, e normal ..cu foamea si eu sunt la fel..mananc de sparg.. iar cu umflatul picioarelor..incearca sa elimini sarea..mie doctora asa mi-a zis..de la sare...m-am dat pe paine nesarata ..si in general incerc sa pun mai putina sare in mancare...ca deloc..chiar nu pot..si bineinteles odihna
Bafta maine la control
37 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
babytza spune:
Mancare ? Sa va spun ce meniu am avut eu azi : cafea cu lapte,2 felii paine prajita cu miere, un croissant mare cu vanilie, un iaurt cu fructe, branza cu rosii, un sandwich mare cu muschi tiganesc si un bol cu supa de rosii....Si acum ca vine sotul acasa ma gandeam sa fac niste cartofi prajiti cu pulpe.... Dar recunosc, nu mai mananc deloc sare....
Fetelor, suntem gravide si e normal sa mancam, nu va mai speriati ca va e foame Cu siguranta ne vor slabii picii dupa nastere
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenyi79 Eu sunt tare trista, caci sunt umflata: picioarele imi sunt cat butucii, sunt tumefiate aproape..si mainele ...incerc sa beau apa cat pot dar remediu nu apare asa repede cum mi-as dori. |
eu am tras o spaima acum citeva zile, pentru ca mi s-au umflat relativ brusc picioarele, si am vorbit cu dr despre asta, asa ca iti spun si tie.
in primul rind, sa te asiguri ca nu este o tromboflebita - in cazurile astea se umfla un picior mult mai tare decit celalalt si doare. daca ai indoieli, du-te si fa-ti un doppler.
daca picioarele sint umflate uniform, atunci sa bei multa apa (vreo 4 litri cel putin) sau ceai diuretic pt gravide (se gaseste la unele farmacii, eu n-am gasit). sa nu stai mult in picioare, ba chiar sa incerci sa le tii ridicate pe niste perne. la fel, cind dormi, sa-ti pui la picioare o perna-doua, sau o patura rulata, ca sa poti tine picioarele mai sus. si sa elimini sarea, pe cit posibil. eu chiar mincasem destul de sarat si rontaisem tot felul de prostii in zilele acelea.
eu mi-am dat si cu crema Dr. Boici (cea cu extrat de spanz si castan) si sa stii ca a fost f buna. mi-am dat seara, inainte de culcare, si dimineata picioarele mele erau dezumflate si relaxate.
oricum, tu mai ai putin de tot, eu ma speriasem ca ma gindeam ca, daca in sapt 34 sint asa, la 38 o sa fiu elefant.
Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
CD27 spune:
klemi ne-ai prins, eu chiar am atipit un pic, mai fetelor m-a batut piciul..., cu mainile, picioarele, cu capul, dadaea in stanga si dreapta, abia am adormit, cand a adormit el a trebuit sa ma trezesc la shushu
si eu o trec la defrisari ca maine e controlul, dar pana una alta bag 2 ardei umpluti
39s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
claudinna spune:
"Sunt pe epidurala, contractii la 3 min...dilatatie 9" Nerantula
bafta multa Nerantula!!!
sa vina bebe usor!!
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
deci Nerantula mai are putin si naste!! va tin la curent
acum tr sa plec cu bebe la control
va scriu cand ma intorc!
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna "Sunt pe epidurala, contractii la 3 min...dilatatie 9" Nerantula |
ce tareeee! asta da epidurala! hai Nerantula, mai e un pic de tot!
Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference