Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 17
andy_galro spune:
neata la amiaza!!!!
in sfarsit am avut si noi o noapte linistita fara dureri de burtica...din pacate vad ca se compenseaza cu ziua...asta e
Felicic!!! wow!!! era sa pic jos de pe scaun!!! mamico vad ca si Vlad al tau este grabit ca si Andrei al meu....stiam eu de ce ti-am trimis tie sms cu nasterea...nu-i nimic mami ....daca e sanatos si dezvoltat mai mult e foarte ok...uite al meu a fost un matz si acum papa bine, doarme si a crescut foarte frumos...nastere usoara si multi din partea mea
FELICIC
Felicitari Iriss!!! sa fiti cuminti si sa cresteti mari!!!!
ratonelu nastere usoara
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
baby_boy spune:
Neata si de la mine..mai pe la pranz
De la ora 9 tot vopsesc si tocmai cum am luat o pauza..offf..
NIkolici ..bafta la doctor..te astept cu vesti bune !!!
Iriss felicitari.. recuperare rapida si bobocel mancacios !!!!
Nerantula si Ratonule..asteptam vestile bune..tinem pumnii sa fie usor !!
JOy ce iepurila frumos ai tu acolo
Am comandat o pizza ..astept sa mananc si apoi inca o runda de vopsit..durerile nasterii o sa ma apuce cu pensula in mana
va pe toate
37 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
mamidestefan spune:
pe aici
Ce imi vad ochii...CD27 ...daca ramine pe joi ...da-mi de veste ...ca si eu tot joi ..
poate ne vedem prin MUNICIPAL ..
sa ne incurajam reciproc...ca eu tot incerc sa "fabric" scuze ..
sa o mai amin macar cu o zi ...
sa ajung la BABY expo ...macar
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 am si eu una, 2 emotii, am sunat dr si nu mai merg maine la control, merg miercuri iar joi se pare ca va fi 'the day', haideti la morcovi, cine mai doreste 38s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
LIDIA (38w+)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
CD27 spune:
Iris felicitari pentru bebe Andrei sa se faca mare si papacios
ratonelu
sabrinel
nerantula
mamidestefan maine aflu sigur si te anunt, daca reusim sa ne eschivam ne facem de cap la baby expo, daca nu....poate nimerim amandoua in salon
mie nu prea imi vine sa cred, sunt asa intr-o stare de negare, ma uit la patutz si am impresia ca visez, ma uit la burta si nu-mi vine mie a crede a va iesi bebe saptamana asta
38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui angelynna82 Lidia si speram sa treaca emotiile cu Stefan. 36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P] |
...multumim..am scapat de febra ..se pare..dar inca ne chinuie maselutele ..speram sa iasa cit mai repede..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
mamidestefan spune:
Iris FELICITARI MAXIME.
BUN VENIT PE LUME bb ANDREI
ratonelu
sabrinel
nerantula
felicic
Se cam grabesc bebelusii...zilele astea ...cred ca o sa fie o cascada de bebelushi ...
se mai inscrie cineva ?????
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui CD27 mamidestefan maine aflu sigur si te anunt, daca reusim sa ne eschivam ne facem de cap la baby expo, daca nu....poate nimerim amandoua in salon mie nu prea imi vine sa cred, sunt asa intr-o stare de negare, ma uit la patutz si am impresia ca visez, ma uit la burta si nu-mi vine mie a crede a va iesi bebe saptamana asta 38s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
Ce bine ar fi sa fim in acelasi salon...si sa o mai aminam macar cu o zi ...
si eu am aceeasi stare ...nici nu stiu ce sa mai cred ...pe de o parte sunt nerabdatoare sa se termine totul cu bine ..pe de alta ..as mai sta o zi ..doua ..sa mai creasca printzesa ...sau macar sa dea ea un semn ...sa nu o brutalizez eu ..
desi ..intre noi fie vorba ...cred ca am cam inceput sa pierd din dop..dar inca ma mai amagesc ca poate nu e dopul ..ca e cam putin .. iar eu ma astept la ditamai dopul
In alta ordine de idei..azi vine mama mea ..asa ca nu mai am nici o emotie din punctul asta de vedere ..are Stefan cu cine ramine ...in caz de urgenta .
maryb spune:
angelynna, merci pentru lamurire, eu nu am vazut pana acum bluzite din astea. sunt chiar asa de bune ca se incheie in toate partile ? si de unde le-ai luat ?
mie imi curge un lichid incolor din sani care este lipicios, am dat cu degetul si apoi am vazut ca degetele mele sunt lipicioase de la el. sa fie oare colostru ??? dar la voi am auzit ca este galbui, mie mi se pare incolor...ma ajuta si pe mine cineva sa ma lamuresc ? multumesc anticipat.
in alta ordine de idei...am niste arsuri care ma tot enerveaza, o sa beau niste lapte ca mie imi trec de la laptic.
eu acum ma duc sa dorm putin, zici ca am facut cine stie ce munca...nu am facut nimic pana acum, in schimb mi se inchid ochii. o sa dorm putin si apoi ma apuc sa fac papica, niste snitele si mai vad eu ce. aaaaa...si o sa-mi fierb si niste porumb ca m-a apucat pofta...
va las acum, vb cand ma trezesc.
maryb 33+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt
angelynna82 spune:
Mary mi se par utile ca i le poti da prin casa sau dupa baita, uite de aici am luat eu http://www.c h i c b e b e.ro/products/204-rombaby_pieptaras_cu_capse_maneca_lunga.mbs
sa scoti spatiile ,
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
rain_lover spune:
Pentru toate mamicile de printese si pentru viitoarele am gasit o melodie ce ma face sa plang de vreo juma' de ora. Ma linisteste teribil..e superba! In my daughters eyes - Martina McBride. ENJOY!
Sry de offtopic dar nu am putut sa nu impartasesc asta cu voi!
37+ Eva Gabriela]
Mai e atat de putin