Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 16
sanziana27 spune:
Fetelor deja e odiseea cu surprize, cu bebei cu mare personalitate....
Eu am mai trecut o data prin faza DPN octombrie si am nascut in septembrie, dar acu' vreau sa apuc macar programarea din 6 octombrie, sa fiu in spital si apoi ce-o vrea dr!
felicitari Iriss, sa va traiasca bebelusul!
Feli ce sa zic, daca e sa vina bebe, hai sa facem galerie si asta e, vei fi mamica de septembrie!
Carla iti tin pumnii, curaj si asteptam mesajul ca sunteti bine!
Sabinel....cum stati? Ai nascut?
Nerantula bafta multa!
Eva sunteti tare draguti!
Joy pupici iepurasului!
Anca mi-e dr mi-a zis sa-l tin la 23-24 grade pe Dragos in camera, pana pe la 6 luni! De obicei este indicat 21-22 grade, dar el fiind prematur si avand probleme cu reglarea temperaturii sa-l ajut putin!
pentru toate fetele care nasc
36+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 4 saptamani !!!!
kllemi spune:
MAI FETELOR care a-ti nascut, spuneti-mi si mie ce v-ati luat la voi in mod strict pt. spital, ca eu nu mai stiu, aud tot felul de pareri, ma gandesc ca daca mas lua dupa toate, cred ca miar trebui vre-o 2 valize , va rog sa imi spuneti si mie, pleeeeaaaase
36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Iepurici, dac-ai sti cat ma bucur sa te citesc la Odisee! mai ai asa putin!!! iti doresc nastere usoara, bebita sanatoasa si sa fii cea mai fericita mamica din lume ( nu ca n-ai fi oricum! ) ca o meriti de mult si pe deplin !!!!Salutari Targului Iesilor cel frumos! te pup mult si-ti doresc numai bine!! Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007) Marinarul vesel, Filip la 1an Asa cresc |
Sarumana din suflet. Acum bocesc bineinteles. Te pup de un milion de ori. Ma rog pt tine si minunata ta familie. Esti o mamica frumoasa si inimoasa. Probabil bat campii, dar sa stii ca chiar nu imi gasesc cuvintele pt a exprima ce simt.
M-ai facut foarte fericita ca mi-ai scris.
pup dulci moldovinesti
Eu, iepurica 34+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Nausica spune:
fetelor, un vecin de-al meu s-a mutat si a lasat in holul blocului un pat de bebe, din acela pliant, cu fermoar la un capat, cu tot cu saltea si un scaun de masa.
poate stiti pe cineva care are nevoie... daca da, spuneti-mi macar sa le trag la mine pe etaj.
Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
deci, cine vine joi la baby expo?
eu vreau sa ajung pina in prinz, cel tirziu in jurul prinzului.
oricum, daca va duceti ca sa va uitati dupa chestii mai mari (patuturi, carucioare, scaune masina, bouncere etc), sfatul meu este sa aruncati mai intii o privire pe bimbomarket, sa va notati niste preturi. va ajung direct la usa, in citeva zile, si din cite am observat eu, cu tot cu transport, preturile sint mult mai mici decit ce exista acum pe siteurile romanesti. poate daca or fi ceva oferte speciale...
in alta ordine de idei, la capitolul hainutze: eu i-am luat lui Nedelcu pina acum numai body-uri si pijamale cu labutze, 3 pantaloni si 3 bluze (destul de subtiri) sac de dormit, sosete, manusi. ce altceva imi mai trebuie asa, pentru prima faza? banuiesc ca ceva gen salopeta mai groasa, cu gluga, pt scos mormolocul din spital, nu?
credeti ca gasesc asa ceva la baby expo?
Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
kllemi spune:
citat din mesajul lui Nausica deci, cine vine joi la baby expo? eu vreau sa ajung pina in prinz, cel tirziu in jurul prinzului. oricum, daca va duceti ca sa va uitati dupa chestii mai mari (patuturi, carucioare, scaune masina, bouncere etc), sfatul meu este sa aruncati mai intii o privire pe bimbomarket, sa va notati niste preturi. va ajung direct la usa, in citeva zile, si din cite am observat eu, cu tot cu transport, preturile sint mult mai mici decit ce exista acum pe siteurile romanesti. poate daca or fi ceva oferte speciale... in alta ordine de idei, la capitolul hainutze: eu i-am luat lui Nedelcu pina acum numai body-uri si pijamale cu labutze, 3 pantaloni si 3 bluze (destul de subtiri) sac de dormit, sosete, manusi. ce altceva imi mai trebuie asa, pentru prima faza? banuiesc ca ceva gen salopeta mai groasa, cu gluga, pt scos mormolocul din spital, nu? credeti ca gasesc asa ceva la baby expo? Nausica35+ si bebe Nedelcu poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
cu siguranta o sa gasesti o gramada de chestii interesante, iti garantez
36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
angelynna82 spune:
Nausica pt bblina eu am asa: body-uri maneca scura/lunga subtiri/grosute, costumase intregi cu/fara picior subtiri/grosute, pantalonasi la fel, pijamale, pieptarase, bluzite, sac dormit, paturici subtiri/groase, caciuliote, sosetute, manusi.
Oricum la targ vei gasi destul de multe lucruri
Nikolici mult succes la dr
Am luat un malox pt arsuri ca nu mai pot, azi noapte m-am trezit din cauza lor
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
maryb spune:
buna tuturor !
eu sunt asa de lenesa....nu stiu ce-i cu mine...
iriss, felicitari mamico, sa fiti sanatoase si tu si bebelina.
kllemi, nici mie nu mi-a iesit buricul in afara, e adevarat ca al meu este si foarte adanc, dar nu mai are mult si va fi la acelasi nivel cu burtica ca sa zic asa, nu stiu daca va iesi in afara sau nu pana la final.
angelinna ce sunt alea pieptarase ? sper sa nu razi de mine dar habar nu am
eu ma duc sa-mi fac ceva de papa ca mor de foame si apoi cred ca ma bag la un somn mic.
maryb 33+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui maryb ...... angelinna ce sunt alea pieptarase ? sper sa nu razi de mine dar habar nu am ..... maryb 33+ cu marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe _ AMR 7 sapt |
Departe de mine gandul sa rad de tine, pieptarasele sunt niste bluzite care se inchid in fiecare parte, una pe dedesubt si cealalata pe din afara in capse sau mai sunt acelo modele care se inchid la spate din finet.
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]