Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
angelynna82 spune:
Neatza, va poftesc la o calda, din pacate nu mai am lapte
Ratonelu pregatesti bagajul? BBii nostri sunt puternici cat ii vedem noi de micuti asa ca nu iti face griji
pentru fetele care merg la eco sau se pregatesc de marea intalnire
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
andreutac spune:
Neata si de la mine!
Angelynna, multumim pt. cafeluta. Nu pot sa nu remarc ce matinala esti!
Nerantula, inteleg ca te-ai hotarat pt. nasterea naturala, iar dc. azi e momentul iti doresc nastere usoara, bb sanatos si refacere rapida. Oricum astept impresii, mai ales ca ne aflam in situatii asemanatoare(inaltime mica, bazin ingust)
Ratonelu, gata bagajul? Hai curaj, azi vine Sasha! Nastere usoara, bb sanatos si refacere rapida!
Felicic, cum esti?
Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
ilia_99 spune:
neata si de la mine!
angelynna, multumim de cafea, vin eu cu laptele
cine se temea de epiziotomie? nerantula, parca. fetelor, eu am avut si la prima si la a doua nastere, pe cuvint ca n-am avut nicio pb. prima oara mi-am facut spalaturi cu ceai de pelin si galbenele, fiindca am ajuns a treia zi acasa, a doua oara, stind in spital inca doua luni nu mi-am mai facut si parca s-a vindecat putin mai greu. acum o sa fac din nou spalaturi, puteti incerca, dar extern, pe plaga, nu intravaginal. atentie, ceai de la plafar, nu pliculete!
ratonelu, iti tin pumnii sa fie totul bine.
felicic... sa cad de pe scaun! pai ce vorbiram noi, cui ma lasi? si io ce fac acusi ca ma camera lui bb gata, hainute spalate si calcate si bagaj facut.
in rest, eu sunt putin zombie: ma scol din 2 in 2 ore sa ma duc la sushu, da' pe ceas, nu asa, iar la 6 sunt in picioare s-o pregatesc pe fii-mea de scoala. n-apuc bine sa beau cafeaua ca se scoala fiu-meu, despre care nu pot sa va spun cita energie are ce m-oi face cu inca unul habar n-am.. motiv pt care aseara am cazut in depresie, m-a busit plinsul si aveam asa o stare de nu vroiam sa vad pe nimeni. se uita al meu la mine...
ah... azi schimb semnatura...
34+
felicic76 spune:
neatza burtici!
am dormit ca valiza in gara, ginypralul ala imi face un somn teribil
sunt ok, nu am nimic, vreo 2-3 contractii toata noaptea si cam atat.
oricum vreau sa ies azi, multumesc pentru sfaturile legate de celule stem, aseara nu am mai facut nimic gandindu-ma ca toata lumea a plecat de la birou la ora la care sunam eu.
despre bebe mare, e sa va zic, eco de la 8 sapt mi-a zis ca-l voi naste cu o sapt mai devreme, apoi, decalajula a inceput sa se mareasca, zece zile, 2 sapt iar de la 20 sapt pana acum si-a pastrat un avans de aproape trei saptamani, ieri bateam serios in patru.
Placenta si Ir "beton", inimioara batea cu 144 sau 146 /min. Avea o fata smecherita, baga manuta in gura si apoi scuipa
multumesc ca-mi purtati de grija, va muuuuult!
ce-i cu tzitziri ca nu am vazut-o prin zona?
illia: felicitari ptr schimbarea semnaturii...... oarea eu oi mai apuca sa o schimb?
mamico, sunt sigura ca o sa faci o treaba excelenta si cu BB3, inca o data ptr mami de trei copii!
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Neata burtici si mamici
angelynna completez eu cu laptic la
Felicic ma bucur esti bine
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
ilia_99 spune:
felicic sa dea Domnul!
cu cei de la Cord Blood si eu am panicat putin si i-am sunat spunindu-le ca am antecedent de nastere prematura si mi-au trimis kitul in doua zile. bine, eu am sunat la Cluj, nu in Buc, asa ca sunt sigura ca o rezolvi.
34+
300 spune:
Neata gagici, sunt pe fuga :)
Mi-a trimis Carla (ratonelu) messaj ca e in drum spre spital :) Pana aici toate bune.
Carla a primis mes de la Sabinelu ca azi-noapte la 1.30 i s-a rupt apa si acum are dilatatie 2.Spera sa nasca azi.
Facem galerie?
36+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
angelynna82 spune:
Andreea mi-s asa de treaza pt ca a plecat tati de dimineata la munca si nu am mai reusit sa adorm.
Illia felicitari pentru schimbaea semnaturii, daca cu 2 bb ai facut fata pana acum dc nu ai putea si cu al 3 lea
Feli observ ca azi ai un tonus mai bun decat ieri, bravo, gandeste-te ca bb simte starile tale si il agita mai rau...asa ca fii calma
Multam pentru laptic
pt Carla
Ce productie de morcovi si alea alea...deja imi tremura toate cele, asa ca sper sa imi fac bagajul cat mai repede
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
tzitziri spune:
Neata la toata lumea!
Pai Felicic,ce facusi??Gata, asa grabiti sunteti?!Vad eu ca nu e la cine se asteapta, ci e chiar din contra.Adica eu tot stau cu amenintare de nastere prematura de 6 saptamani si nimic si tu nasti?...pai asa ne fuse socoteala?....Am ramas prea uimita ca sa mai am alta reactie...oricum o fi sa fie bine!!
Ratonelu, hai ca la tine era de asteptat..38+..pe tine te 'iert'.Sa fie bine si sa te refaci repede ca o sa ai de pus pe Sasha sa faca si el cutulite.
De la fetele de ieri vad ca nu sunt vesti....Nocom a facut 'la loc comanda'.....
Eu ieri am fost la dr sa mai estimam o data caposul.Are 3300 gr si ne trata din aceeasi nonsalanta pozitie cu capul in sus.....si cu cat creste cu atat ne departam de naturala....cred...mai mergem vineri, apoi luni ...si tot asa.....acum ma gandesc cu groaza ca tot asa si depasesc termenul.Colul la eco avea 25 mm..care e enorm pentru mine si era inchis la orificiul intern.Acum nu stiu de ce la toate controalele 'la mana' - si nu numai la un dr! a fost ff scurt si dilatat cat sa intre indexul, dar e ok.
Cam atat ca ma lungesc...
37+
bebe David
Lucrusoare bebe David