Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
MESAJ DE LA IRIS (in sfarsit)
"Numele meu este Andrei, m-am nascut ieri la 20.15, am 3200gr si sunt frumos si sanatos; mami si tati sunt fericiti"
Sa iti traiasca baiatul cel frumos, sanatos si pt voi 2 multa sanatate
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
babytza spune:
Intrebare pentru mamici : Ce ceai beti fetelor pentru stimularea lapticului si cu ce il indulciti ? E voie cu miere ?
Felicitari Iriss!!!! Sa iti traiasca puiutul !!! Sa fie sanatos si norocos !!!
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andreutac spune:
Sabinel
Tzitziri, ce vesti bune aduci!!! Dupa cum ziceai si eu cred ca depasesti termenul...Si la Denisa a fost acelasi lucru si uite cum a ajuns la 40 saptamani si bb nu da niciun semn
Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
ilia_99 spune:
sabinel
ratonelu [/b]
FELICITARI IRISS, SA TE BUCURI DE FECIOR! sa fiti sanatosi si fericiti!
[b]angelynna
34+
andreutac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 MESAJ DE LA IRIS (in sfarsit) "Numele meu este Andrei, m-am nascut ieri la 20.15, am 3200gr si sunt frumos si sanatos; mami si tati sunt fericiti" Sa iti traiasca baiatul cel frumos, sanatos si pt voi 2 multa sanatate 36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P] |
Iriss, felicitari!!! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si mancacios!
Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
angelynna82 spune:
Tzitziri pt vestile bune.
Ma pot declara fericita azi cu atatea vesti bune, mai ales ca aduc si eu una , chiar aseara vb cu tati si ii spuneam ca astept mesaj
Sabinel
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
ilia_99 spune:
babytza, nu stiu daca e voie cu miere, ca tot zic ei ca e alergena. eu il indulceam cu zahar: ceai de chimen si anason, de la plafar. sunt in pungute separate si le amesteci tu. mai poti incerca, ca stimulent, Galactogil, granule care se dizolva in apa, sau Nutrinatal, astea sunt niste pastilute din plante, parca.
acuma.. io ti-am raspuns, dar iti spun si ce-am patit: luind toate astea, in prima luna dupa nastere, combinat cu vitamine Materna, am pus pe mine... 8 kg! lapte am avut aproape 3 luni si ala chinuit si putin, asa ca.. eu nu mai iau nimic acum! am lapte, bine, n-am.. iar la fel!
34+
babytza spune:
Tzitziri o pentru vestile bune !
Angelynna pentru vestile bune !
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
tzitziri spune:
Iris, sa va bucurati de bebelan si sa fie totul bine, iar tie refacere rapida si multa rabdare
Andreutac, nu cobi..te rog eu!Ca in pat m-am saturat de stat si nu mai sunt in stare acum sa dau ture de stadion doar doar vine bebe!!..am si eu o limita
37+
bebe David
Lucrusoare bebe David
angelynna82 spune:
la fete
Babytza fetele de la iul-aug spuneau ca nu ar fine bine sa iti stimulezi lactatia pt ca dupa ce nasti fluxul de lapte va fi mai mare si band deja ceai pt lactatie iti va fi mai greu sa faci fata...acu nu stiu, in principiu vb cu dr
Bebe
Eco