Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

ratonelu si feli, va tin pumnii miine! sa ne dati vesti bune.

feli, nu-ti mai face atitea probleme, daca bebe are peste 3000g e gata sa iasa. stiu ca noi ne programam ca se va intimpla nu stiu cind, dar deja cred ca ar trebui sa ne gindim ca bebe vine atunci cind e gata. eu m-am linistit mult de la eco facuta la Iosup.

si mie mi-e putin frica sa termin camera lui Nedelcu. azi m-am apucat si de bagaj, le adun, incet incet. noroc ca mai trebuie sa dau o tura prin carrefour, n-am luat scutece, servetele umede, paturici, alea alea. si mai am niste finet de tivit, pentru scutecele.

eu n-am avut pina acum NIMIC. singura chestie naspa din toata sarcina e ca au inceput sa mi se umfle picioarele - si clar am facut din tintzar armasar la capitolul asta, fiind singurul de care ma puteam plinge. umblu cu folia de NO-SPA in geanta din sapt 20 si n-am luat nici macar 1. nu tu greata, nu tu dureri de spate, nu tu contractii, n'ica. dar ma tem ca miine poimiine va fi totul gata, bagajelul facut, mobila asezata la locul ei, lucrusoarele calcate si puse in sertare. si, cind o veni momentul ala "...and now we wait" sint sigura ca o sa-l apuce pe Nedelcu curiozitatea sa ne cunoasca.

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Carla ce faci pe forum? tu treb sa dormi acum :)

Fetele care nasteau azi ce-or fi facut??? Ne tin aici in suspans.

Pe mine ma doare osul ala de jos de la bazin, am uitat cum ii spune. De fapt parca acum simt doua lipte, nu mai e unul singur. Nu vreau sa nasc zilele astea, am treabaaa

Nausica tu te plangi ca nu ai camera gata? Eu nu am casa gata! Mi-e groaza!

Offtopic - pentru ca simt ca disper, si mii de scuze pt ca imi propusesem sa nu fac asta aici. Daca stiti pe cineva - instalator, pus gresie faianta si spart ziduri poate imi dati un pm cu mai mute informatii. Toata lumea e ocupata acum.

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ratonelu multa bafta maine, acum treci si te odihneste, lasa agitatia.

Felicic eu aveam 38 de saptamani si fica'mea era dezvoltata de 34 si a fost bine. Poate ai avut menstruatie peste sarcina si de aia, nu te speria, daca doctorul a zis ca e ok asa trebuie sa fie.

Am pus si eu pozici in contul comun. acum imi dau seama ca parca era un cont separat pentru bebici.
In concluzie, neuronul nu mi s-a refacut, inca.

fericita de - Andreea

Pupam niste falcute roze de Andreea Maria

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 esti pe mess sau vrei sa iti pun nr de tel aici? La noi la birou a venit, a reparat la toaleta si a lucrat bine

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sper din tot sufletul ca saptamana asta sa vina bebe. Poate ma credeti nebuna dar nu mai suport tensiunea asta....Vreau sa stiu ca bebe e bine, sa il tin in brate si sa il pup. Nu pentru ca ma grabesc sau nu mai am rabdare....Doar ca au fost prea multe vesti proaste si stiu ca o sa linistesc atunci cand imi voi tine puiul sanatos in brate. Chiar daca o sa fie mic...
Nu e nimik stabilit cu dr ca facem ceva joi. Doar ca a zis ca s-ar putea sa .... Vom vedea.
Va pooop , ma duc la nani.

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

si tu ramona....te plangi ca nu e gata casa? io inca nici n-am casa....ca tot te luasi de nausica...
felicic.....stai calma...ca bebe e bine!
la mine e cam pisoi...sub 2.5 kg...dar sper sa fie bine.
marturisesc....ca-s terinata de fricaaa....
ramona..te doare?pai si cum ramane cu ...se ia una bucata sot.....
la mine toata lumea s-a culcat....ca au treaba maine...si unchiu...si soata...ama rog..nu stiu ce treaba au ei....

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

babytza

carla,38+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

[q

uote]citat din mesajul lui ratonelu

babytza

carla,38+ putoiu sasha
[/quote]

Curaj Rotonel ,nu te mai stresa, incearca sa te odihnesti ca maine ai o zi mare!! O sa vezi ca o sa fie totul bine !!

Raluca

35+ Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

ratoneeeeeluuuu la culcare!

ca de miine incolo, nema nani!

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

bine,ma culc...ca tre sa ma scol de dim..ca bagaj n-am...
mai intai imi scol soata acusi...sa-mi faca masaj....mama lui de spate.
pup...somn usor
nausica,dupa cate emotii si fite face putoiu meu....o sa recuepreze cand o sa fe afara..o sa fie cel maicuminte bebe..mananca sing si doarme sing

somn usor

carla,38+ putoiu sasha

Mergi la inceput