Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 3
Eliza spune:
Buna, am intrat si noi sa mai laudam clopoteii si mamicile lor.
Am vazut cateva poze cu Sara care se pare a se simte excelent la Campulung, doi copii extraordinari Ana si Luca si o mamica sexi. Sper sa gasesc timp sa ma uit si la alte poze.
Noi suntem bine, am inceput sa mergem de-a busilea si incercam sa ne agatam de ce se poate ca sa ne ridicam, ne ies si dintisorii de sus.
Intrebare: cat lapte mai mananca copiii vostri? Programul Emmei este asa:
ora 6:200 ml lapte(titi)
ora 9: 150-180 ml lapte(120 de la mine 60 formula)
ora 11: 80 ml suc(mar sau mar+morcov)
ora 12: 200 ml supa(120ml zeama+80g legume pasate).
ora 3: 150 ml lapte(de la mine pus in biberon)
ora 5: 70g mar fiert+ o lingurita branzica(facultaiv)
ora 8: 80ml lape cu cereale+170ml lapte
De 2 zile face mofturi si la supa si laptele de la 3 nu-l mai vrea sub nici o forma si nici alt lichid. Sambata am incercat sa-i bag pui in supa si a refuzat categoric:(.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
miki_baby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza Buna, am intrat si noi sa mai laudam clopoteii si mamicile lor. Am vazut cateva poze cu Sara care se pare a se simte excelent la Campulung, doi copii extraordinari Ana si Luca si o mamica sexi. Sper sa gasesc timp sa ma uit si la alte poze. Noi suntem bine, am inceput sa mergem de-a busilea si incercam sa ne agatam de ce se poate ca sa ne ridicam, ne ies si dintisorii de sus. Intrebare: cat lapte mai mananca copiii vostri? Programul Emmei este asa: ora 6:200 ml lapte(titi) ora 9: 150-180 ml lapte(120 de la mine 60 formula) ora 11: 80 ml suc(mar sau mar+morcov) ora 12: 200 ml supa(120ml zeama+80g legume pasate). ora 3: 150 ml lapte(de la mine pus in biberon) ora 5: 70g mar fiert+ o lingurita branzica(facultaiv) ora 8: 80ml lape cu cereale+170ml lapte De 2 zile face mofturi si la supa si laptele de la 3 nu-l mai vrea sub nici o forma si nici alt lichid. Sambata am incercat sa-i bag pui in supa si a refuzat categoric:(. Eliza Emma(19.02.2008) Poze botez Povestea nasterii |
Eu nu inteleg de ce-i dai zeama in care fierbi legumele nu are niciun aport energetic. Eu zic ca mai bine ii dai legume pasate ca s-o inveti sa manance cu lingurita. Si fructele la fel..pasate si la lingurita. Sucul nu reprezinta o masa. Eu zic ca lapte bea destul. La varsta lor ar cam trebui sa bea 400-600 ml pe zi. Cred ca e timpul sa introduci mai multe legume si fructe, parerea mea. Nu te supara pe mine
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Eliza spune:
Multumesc Miki, nu ma supar:). Fructele, sucul de fructe si supa(adica zeama plus legumele pasate) le mananca la lingurita. Nu am introdus inca fructe crude pentru ca a avut mari probleme cu stomacelul cand am inceput diversificarea si, la sfatul pediatrului, am luat-o cu pasi de melc. Ea are si un fond atopic, plus reflux asa ca introducem un aliment nou pe saptamana, in cantitati crescande si urmarim evolutia.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
alina023 spune:
Seara buna, zuzici si clopotei!!!
Cretule, vrei tu neaparat sa spun? Eu n-as vrea....da' spun.. Tu fusesi. M-a durut rau, mai ales ca imi esti draga. Si acum stiu ca nu a fost cu intentie...insa atunci, inca foarte afectata de ceea ce se petrecuse, iti dai seama ca am interpretat altfel.
In nici un caz nu dau ignore! Ma bucur mult ca am vorbit aici si ca am clarificat lucrurile. Altfel, chiar daca mi-ar fi trecut in timp supararea, ar fi ramas ceva acolo care m-ar fi zgandarit. Acu' s-a dus!
fata si imi pare rau ca am gandit asa!
Grati si Mitsu, sa va distrati si relaxati si sa aduceti multe poze!! Vacante placute!!! Va urmez si eu peste doua saptamani. Plec la New York!!! Abia astept! Btw, avem vreo zuza in SUA care sta in NY?
Multumim mult de tot pentru aprecieri!!
Eliza, din pacate eu nu-ti pot da un sfat legat de cat laptic papa bebe. Ana mai bea doar 250 ml dimineata si 250 ml seara. In rest papica.
Mai fetelor, sunt franta... Nu stiu cum mai rezist. De doua luni m-au tot chinuit niste dureri ingrozitoare de masele. Intr-un final am cedat psihic si am mers la stomatolog, care stomatolog a pus repede mana pe cleste (erau molarii de minte de vina). Mi-a scos doi si acum mor de durere de maxilar, limba, ureche, timpan. Si asta se intampla de 3 zile. Am sarit din lac in put!
Nu reusesc sa dorm noapte...de luni de zile...si simt ca o sa clachez de oboseala. Colac peste pupaza azi a trebuit sa merg iar la Bv cu serviciul si am condus pe ploaie si la dus si la intors. Groaznic!!!
Danonique, am tot uitat ceva ff important. Te felicit din inima si ma bucur foarte tare pentru bebe 3 care e in burtica! E minunat!!! Vei fi o mamica fericita la triplu!! Sarcina usoara si nastere ca un fulg!!!
Honey fata si pe bebe Andrew! Ce baietel mare ai!! Si ce mult ii seamana sotului! (sa nu te superi ca-ti spun, da? si eu sunt in aceiasi oala cu tine cu amandoi copiii...nu am trecut pe acolo ). Ma bucur ca nu au fost probleme si la voi cu uraganul. Chiar ma gandeam la tine cand vedeam la TV ce ravagii a facut..
Simo , inseamna ca si Saratica ta e o papacioasa. 700g in 3 saptamani??? WOW!!! Bravo Saratel!!
Nu mai stiu cine intreba daca poate da nuci la bebel. Nu!!! Au potential alergic la fel ca si alunele. No way! Aveti rabdare, mamici zuzici! Timpul trece f repede si vor ajunge in curand sa pape de toate.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
LaLa_20 spune:
Nu prea semnati condica!!!
Alina ma bucur ca ne mai scrii...puiutii tai ce mai fac?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
madalina28 spune:
Ce liniste pe aici!
Alina-Kalos sanatate puiului bonlavior!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
alina023 spune:
Lala , puiutii mei fac nazdravanii unii mai mari, altii mai mici, dupa cum si cat le permit muschii.
Luca de maine va merge la o gradinita noua f frumoasa. Sper sa-i fi gasit in sfarsit o gradinita pe placul lui si sa nu mai planga in fiecare dimineata. In rest...se tine numai de shotii. Acum doua zile in timp ce alerga pisica soacra-mii prin casa, i-a varsat ibricul de cafea pe papuci si pe el. Noroc ca se racise cafeaua, ca altfel...nici nu vreau sa ma gandesc ce putea pati.
In aceiasi zi, acasa, a vrut el sa bea apa exact cand eram pe punctul de a iesi la plimbare (eu cu el si cu Ana). Cum dumnealui a baut din ditamai sticla de 2l, s-a rasturnat si toata apa a curs pe el si pe jos. El se blocase si se uita la apa cum curge siroaie. Iti dai seama ca a trebuit sa fac stanga imprejur si sa schimb teroristul, timp care care sor'sa chiraia din carucior.
Ana...nu prea vorbeste.. Spune si ea cateva silabe doar. E tare caraghioasa cand eu ii spun "ma ma" ea imi raspunde cu limbutza intre gingii "ta ta" invariabil. O singura "vorba" spune la modul constient si ma amuza teribil. In timp ce o imbrac eu ii tot vorbesc si ii spun des "gataaaa". Ea, satula probabil de vorba asta, s-a decis sa o repete dupa mine "dataaaa". Si o spune uneori dupa ce ii pun pampersul si-si da ea seama ca a scapat de suceala mea. E tare scumpica!
Bibi a ta ce nazdravanii mai face? Acum realizez ca si eu ii spun Anei tot Bibi cand o alint. La mine vine de la "bibica", felul in care spunea Luca la "biluta" cand era mic.
LalaD, felicitari pentru vorbaret!! Eu am unul mare si parca ar vrea sa ma mai bucur putin de sunet mono...foarte curad va deveni stereo si va fi vai de urechile mele si creierii mei.
Nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca citind mesajul tau in care spuneai ca te intereseaza ce am eu de spus...m-am gandit..."ce as avea eu de spus care sa o intereseze pe LalaD?" Mie (si nu cred ca doar mie) mi se pare ca tu ai raspuns la orice dilema legata de cresterea copiilor. Asa ca m-a flatat foarte sa vad ca te-ar putea interesa ceva din ce spun eu . Fara gluma!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Madanic spune:
Semnez eu condica, mai cu intarziere. Eh! ce sa-i faci? asa este cand serviciul iti conduce viata .
Sa incepem cu inceputul:
cu intarziere pentru sarbatoritii zilei de 14:
Alexandra Maria
Eva Maria
Alexandru Luca
Mihnea Adrian
Isabella Andreea - pe ea am pupacit-o in persoana chiar de ziua ei
Apoi pentru sarbatoritii zilei de 15:
Bianca Mihaela
Serban Andrei
Sara Ioana
Multa sanatate, sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti multa fericire parintilor .
Acum un mesaj mai lung :
Angelique si Isabella rontaie tot ce prinde, face parte din modul lor de a experimenta lumea inconjuratoare. Dragutza faza cu cutiile de branza topita pentru vecina .
Madalina in afara de faptul ca avem acelasi nume mai avem ceva in comun. Si eu sunt de loc din Ploiesti, si sotul meu tot din Ploiesti este. Ce mica e lumea!
TinnaS multumim de urari. Amandoua avem Valentine's day babies . Mie doctorul cu care am nascut mi-a zis ca de ziua ei sa-i fac un tort in forma de inimioara. Americanii cred ca este ceva special sa te nasti de Valentine's day.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
alina023 spune:
Madaaaa :)))) pupam Sofiuta!! Am ras in hohote vazand-o in fotografia asta: http://good-times.webshots.com/photo/2862439280102223629RTNwsZ
Are niste ochisori absolut superbi!!! O sa cucereasca o gramada de baieti cu ajutorul lor!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
EliaElia spune:
Eliza, Laura bea cam 600/650ml de lapte, fructe pe la 10 si legume pe la 2, adica 5 mese.N-am avut nici un succes cu sucul de fructe asa ca am renuntat. Eu nu i-am dat nici zeama de la supa ci doar legumele pasate. In general trebuie sa-i pun macar o para in fructe, e disperata dupa ele.Camelia si Laura (06.02.2008)