Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 6
Lia_B spune:

Rita, 

sunt cu sufletul alaturi de tine!
Luy, multumesc ca ai intrebat de noi. Am pus cateva poze noi. Noi suntem prinsi pe langa lucru si cu renovarea unui apartament nou pe care l-am luat si nu mai avem timp de nimic.
revin...
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
Lia_B spune:
Adimercedes, eu am philips din 2001 si merge iompecabil si acum (de altfel aproape toata aparatura din casa e philips).
Lia si
Runa Miruna 21-08-2007
Runa
luy spune:
La multi ani ! pentru dulcetzelele care astazi au implinit 1 anisor:
frumoasa Rebeca
, ii oferim www.flickr.com/photos/septoct2007/2859484189/" target="_blank">un pupic special
dulcetzica Amalia 
Sa cresteti mari, sanatoase, norocoase, sa fiti iubite si fericite, iar cei dragi sa va fie mereu alaturi si sa va bucurati impreuna de fiecare clipa !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Tot frumoasa e Runa
, vad ca s-a distrat de minune la mare. Am remarcat o poza in care isi conducea singura caruciorul, din brate de la tati
, asta era una dintre placerile Mariei ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, am si eu o intrebare despre epilatoare: pt cele ce ati incercat si Philips, si Braun: pe care dintre branduri l-ati alege si de ce? Phillips Satinelle pe care il am din 2000 isi cam da obstescul sfarsit si nu stiu ce sa aleg. As merge tot pe asta, ca il stiu de bun. Dar nu stiu cum a evoluat tehnologia din ele si ce au mai scos. Adica stiu teoretic, dar nu practic. Insa nu reusesc sa gasesc nicaieri aici epilatoarele Phillips, doar Braun. Si de la braun mi-au parut ok www.braun.com/na/products/beautycare/ladyshavingepilation/epilation/xelle.html" target="_blank">Silk-épil Xelle si www.braun.com/global/silkepil/xpressive.html" target="_blank">Silk-épil Xpressive. Dar nu stiu cum se compara cu Phillips. Aveti cumva vreo idee? Am cautat si pe net comparatii, dar nu am gasit decat un singur review de la cineva cine a folosit de la ambele firme. Multumesc ."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
adi,eu folosesc din asta,mi se pare excelent:
http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10052&productId=55164&callingViewName=&langId=-1&catalogId=11051
pozici
Ebonee(02.10.2007)
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! puiuta amalia-elena 
LA MULTI ANI!!! puiuta rebeca-maria 

pozici
Ebonee(02.10.2007)
Roxana_G spune:
LISTA ACTUALIZATA PARTICIPANTI LA ANIVERSARE
1. Roxana + tati + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina + 1 copil mare
19.Greyeras + tati
20 Pinacolada + tati + 1 copil mare
21 Andreea + tati
22 Papanash
23 Rnico
REZERVARE:
12.10.2008, DUMINICA, ORA 12.30, CASUTA CU POVESTI, STRADA SIRET, ZONA PIATA DOMENII
Total participanti: 36 adulti, 8 nazdravani, 23 papanashi si dulceturi
Lista cu participantii la tombola care nu participa si la aniversare: Yaia, Carpatina, Myral. Daca mai sunt doritori va rog PM sau macar postati la topic ca sa va pot trimite adresa mea si sa stabilim ce si cum.
Valoarea cadoului pentru tombola va fi in jur de 50 RON.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Vin cu vesti bune, nu suntem supusi nici unui risc de imbolnavire, am fost cu Cristi la medic, am fost fara programare asa ca nu am discutat alt subiect decat asta cu dr(cunostea cazul)......ma doare sufletul pt micul prieten a lui Cristi, azi a primit un alt diagnostic: meningoencefalita...

nici nu pot sa ma gandesc ce o fi in sufletul bietilor parinti..., ca sa nu spun ca surioara lui are 3 ani si plange ca nu poate sa-l vada (azi a fost prima zi de gradinita, dr i-a dat voie in colectivitate).
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Adica buna seara. Am culcat una bucata baiat ce pare sanatos, azi nu a avut nici urma de febra. Nu stiu ce sa mai cred. Acum urmaresc Peter Pan cu Alex. Am luat-o de la gradi si era bine, cam abambureala pe acolo, i-au schimbat din nou educatoarea, adica ma dusesem la consultatii cu parintii si am gasit alta educatoare decat cea cu care vorbisem si asta era pe picior de plecare. Ii mai curge si Alexandrei nasul dar in rest pare ok. Azi am fost la sport amandoua.
Mad, am lasat pe lista si pe Rares de Pinacolada, ca poate totusi se razgandeste si il ia. ![]()
Papanash, super povestiri din plimbarica. Imi pare rau ca nu ai facut poze. Sa stii ca ma batea gandul sa merg si eu la Bratislava, acum m-ai convins. E dragut sa le facem si tricouri sau bandane, dar sa vedem cum voteaza fetele. Oricum ceva surprize am pregatit oricum, dar nu spun. ![]()
Legat de epilatoare nu va pot ajuta ca nu folosesc. Nu ma impac deloc cu ele, asa ca fac profit la salonul de langa birou.
Aaa, ca tot revenim la tehnica. E o problema cu windows asta de il am, cica trebuie sa descarc free trial nu stiu ce credential ca sa pot proteja documentul. Insa daca e trial inseamna ca la un moment dat nu voi putea deschide documentul. Asa ca a ramas neparolat. 
Lia, unde sunt pozele acelea?
Cecilia, ma bucur ca nu e nici un pericol pentru Cristi si imi pare tare rau pentru bietul copilas. Totusi cum se explica boala? De unde putea sa o ia? Doamne ajuta sa fie bine baietelul, multa sanatate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Luy, acum pot sa intreb linistita daca ne vedem la expobebe? vremea nu este prea prietenoasa, dar poate pana joi sau vineri este mai bine, cel putin asa spuneau uniiiiiii mincinosi pe la Tv.....eu sunt dornica sa socializez, parca Roxana zicea ca poate si ea joi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

.