Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da, da, eu pot joi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, nu stiu inca de unde a luat boala, insa a declansat-o o raceala pe care a luat-o de la mama lui.Baietelul a cam fost plimbat pe la medici in ultima perioada, ma gandesc ca a luat-o din spital sau cabinete medicale, sau.....cine stie. Copilul nu se ridica in picioare si are un an si aproape 2 luni, statea in carucior si dormita. Cand era mai mititel(7-8 luni)era vesel dornic de miscare si dintr-o data a refuzat sa se ridice.Pe la 10 luni am indraznit sa-i spun mamici ca ar trebui sa intrebe un medic, nu e normal sa nu incerce sa se ridice, a intrebat medicul de familie care i-a spus ca are alt ritm de crestere......dupa cateva luni in care nu ne-am vazut fusese deja la diversi medici, dar nu aveau un diagnostic exact.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Roxana, propune o ora.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara fetelor!
Vad ca s-a hotarat cu aniversarea. Multumim mult Roxana pentru ceea ce faci.
Am venit si noi mai devreme, am facut baita si nu vrea sa doarma deloc, sta numai la mine in brate.
De maine incepem si noi pregatirile pt turta, deja s-au strans vreo 24 de persoane, numai sa fie frumos afara.
Ma duc sa incerc sa culc mica terorista, vreau sa-mi pun gheata ca fac Moldamin si nu ma lasa deloc, deja am facut vreo doi noduli durerosi.
Noapte buna va doresc!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, tare trist. Insa inteleg ca nu toti copiii raman cu sechele, si este tratabila. Nu cred sa fi fost ceva vechi, meningoencefalita asta are de regula debut brusc, febra mare, pana la coma. Nu cred ca putea fi ceva trenat de atatea luni de zile. sanatate multa baietelului si doamne ajuta sa se faca bine repede si fara urmari!
Cat despre ora de intalnire de joi, astept propuneri de la voi. Eu personal as prefera pe la 10 si ceva, la deschidere, cat inca nu e aglomerat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Greyeras, dar aveti ceva musafiri, nu gluma. tare rele sunt Moldamin-ele alea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ma retrag si eu. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Atunci sa ramana pe joi la ora 10.30, e bine asa ?

Cecilia, bine ca te-ai linistit si te-ai ales doar cu sperietura. Pacat de bietul baietel, nu stiu mai nimic despre boala asta, dar nu-mi suna bine. Sper insa ca totul se va termina cu bine si pentru el.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Eu nu promit inca, dar o sa incerc sa ajungem joi dimineata...

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Atunci ramane 10,30. Cine mai vine????????

Roxana, sigur este ceva recent, nu are legatura ce problemele lui vechi, despre sechele dr nu sunt prea optimisti, azi s-a ridicat in fundulet si dadea din cap.....uffffff sper sa fie doar de moment si nu de durata....iti dai seama ca mama nu este in stare sa povesteasca, mai vb cu bunica care este venita sa stea cu fetita.

poze

Mergi la inceput