Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 5
rnico spune:
ceau!
hop si noi!
taman la fix!!! ca e vorba de intalneala!![]()
venim si noi (alesia si cu mine)! tati inca nu stie....
bb alesia 23oct2007
alehiam spune:
La multi ani Rebecasa fii sanatoasa, desteapta si tot ce este mai bun pe lumea asta! Ca de frumoasa si vesela vad ca esti!
La multi ani Amalia Elena!
Ana bune vesti despre tatal tau! tot asa si de acum incolo: numai vesti bune.
Sim serviciu usor
Papanash bine ati revenit! Cum a fost botezul lui Ghighi?
Pinacolada tot fara Rares vreti la petrecere?
Rox vezi ca sunt doar 21 dulcete si papanasi, ca Pinacolada nu vrea sa-l ia pe Rares ca e prea mic ![]()
Andreea bine ati revenit. Sanatate maxima lui Vladi. e un frumos.
Mariana sanatate la amandoua fetele... vbrrr, a ainceput sezonul racelii.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator
rnico spune:
asa...deci!!!!
am revenit si noi din concedii! pe la munte, pe la mare! a fost bine si frumos![]()
alesia e bine, rade si chiuie toata ziua! cu mancarea nu avem probleme....tot ce pregateste mami e bun bun bun
de cantarit nu am mai reusit sa o cantarim, ca nu mai vrea sa stea pe cantar, dar acum o luna avea peste 9kg
face si pasi singurica, vreo 5-6 la numar, dupa care isi da drumum in fund![]()
bb alesia 23oct2007
papanash spune:
am citit un pic din urma si vad ca am ratat multe aniversari, nu-i nici o suparare daca s-au terminat torturile ![]()
asadar, sa va fie viata frumoasa si voioasa dragi Marii si Mariani, printesa Sofia ( Printul zice imiacordati a acest dans da
Si pleaca pe cal
) draga Sim ( sunt foarte uimita de ispravile lui Stef, asa baiat ambitios si cuminte mai rar) , Sabina Y ( de-abia astept sa mai citesc pe blog, pupici multi si te asteptam in tara ).
am uitat pe cineva ? fara intentie.
pentru toti aniversatii, multa fericire si noroc
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
rnico spune:
de 1 luna nu am mai avut net, asa ca nu prea mai stiu ce s-a discutat
, merg sa rasfoiesc un pic capitolele
sanatate puiutilor bolnaviori
bb alesia 23oct2007
papanash spune:
eu i-am cumparat haine grosute, am si primit, dar nu le-am spalat, asa ca le bag acum la masina si o sa pun caloriferul electric in functiune sa le usuc repede.
Marunzika, multa sanatate lui Puppi scumpa ! Multumim pentru vedere, e f. frumoasa poza, eu nu am reglat aparatul si au iesit naspa. Cum e vremea la voi, a racit cumva de la diferenta de temperatura ? Vaccinul de an l-a facut ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
am ramas la povestirea din bratislava. deci pe malul celalalt al dunarii era o manifestare-targ pt. copii, tonete cu pliante ecologiste, hainute si jucarii eco, un concert la care am stat si noi, cat am baut o bere si ne-am odihnit vreo ora pe iarba. seara era naspa, lumini aproape deloc, ne-am descurcat totusi si am ajuns la gara sa ne intoarcem in viena.
mi-a lasat o impresie buna, cladiri frumoase, vechi, oram mai curat decat bucurestiul. Nu am vazut insa faleza pe dunare, n-am gasit nici vaporasul pt. plimbare.
ce ne-a mirat ca n-am avut nici o vama, n-am stiut cand am iesit din austria, a venit doar controlorul de bilete si atat. pai in vama din aeroport, indiferent unde mergi, te purica astia ai nostri de te saturi de dezbracat( curea, ochelari,uneori pantofi) si pipait.
a, si inca ceva, fete foarte frumoase si cochete, s-a vazut imediat ca e o tara slava ![]()
filme Ghighi
papanash spune:
am o idee: le facem tricouri sau bandane pe care sa srie papanas sau dulceata ? o culoare vesela, galben sau portocaliu ? ceva sa fie ieftin, sa nu terminam alocatia copiilor cu toate cheltuielile
. nu ma supar daca nu sunteti de acord.
filme Ghighi
adimercedes spune:
Fetelor, am si eu o intrebare despre epilatoare: pt cele ce ati incercat si Philips, si Braun: pe care dintre branduri l-ati alege si de ce?
Phillips Satinelle pe care il am din 2000 isi cam da obstescul sfarsit si nu stiu ce sa aleg. As merge tot pe asta, ca il stiu de bun. Dar nu stiu cum a evoluat tehnologia din ele si ce au mai scos. Adica stiu teoretic, dar nu practic. Insa nu reusesc sa gasesc nicaieri aici epilatoarele Phillips, doar Braun. Si de la braun mi-au parut ok www.braun.com/na/products/beautycare/ladyshavingepilation/epilation/xelle.html" target="_blank">Silk-épil Xelle si www.braun.com/global/silkepil/xpressive.html" target="_blank">Silk-épil Xpressive. Dar nu stiu cum se compara cu Phillips.
Aveti cumva vreo idee? Am cautat si pe net comparatii, dar nu am gasit decat un singur review de la cineva cine a folosit de la ambele firme.
Multumesc
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Sabina spune:
Adi, eu am un braun f vechi care e pe moarte, deci sunt interesata de subiect.
eram multumita de el, asta xpressive arata...wow:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo