Pepenasi de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello
Ne-am intors si in a suntem ALIVE!
Asta mica, as spune relaxata.
Eliza, plina de bube pe burta si pe spate si pe maini, cred eu ca e din cauza ca a stat tot timpul calare pe catei
Citesc din urma si va povestesc

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mai, dar aveti un spor la scris , ceva de speriat!!!

AM avut o zi tare agitata, ma gandesc ca poate de la vreme, cel putin cand a inceput sa tune a inceput sa tipe Mihaita si nu l-am mai putut calma vreo 5 minute...

Narci, bine ai revenit!!! Mi-era dor de postarile tale!!! mica sirena...

Serenity, habar nu am care e treaba cu marturiile..eu nu am folosit nici la nunta si nu am de gand nici la botez ( mai ales ca va fi restrans )!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anna te inteleg perfect prin ce treci cu fetita ta,eu am momente cand simt ca nu mai pot dar cand imi zambeste Raluca uit de oboseala.
Marina vaccinul se pastreaza la frigider.
Anaxena foarte frumoase si pozele de la mare si cele de la botez.Ai fost o mamica frumoasa si foarte eleganta.
Mada mersi.
Tiberica mersi.
Va pup...tb sa fac baita la gargarita.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANKA-bine ai revenit!Asteptam sa ne povestesti!Si daca tot te-am prins..eu sunt aia cu borcaneleleia zi..cam cate borcanele mananca un bebe pe zi?
Fetelor,eu nu sunt inca convinsa cum e cu decalotarea asta...daca e bine sa continui sa trag de pututlica sau nu...parerile sunt impartitie pe net .eu parca l-as lasa in pace...ma gandesc la atatia copii care au crescut la tara-stiau parintii de decalotare?nu's ce sa fac...

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor, de 2 zile ma chinui sa mi creez si eu album sa pun poze cu cea mica nu mai pot nu stiu cum , nu reusesc.

Ma uit intruna la bbii ce frumosi sunt! sunt superbi! Ana Sofia ce floricica ne-ai daruit tu...si ce caciulita cu flori ai!

Anaxena , MAria are ochii albastri sau nu vad eu bine?!

Va pup , noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Maria are ochii albashtrii!!!!

multzumim pt aprecieri

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am terminat cu baitza,hranit copil,copil capitulat
Azi de parca a stiut ca trebuie sa fie cuminte,ca suntem singurele pana maine seara.Sa vedem cum va fi maine,dar cred ca tot bine.

Anaxena ce duuulce e Maria!Mi-ai facut un dor foarte mare de mare,mi-as fi dorit sa ajung si eu cu Timi,dar e cam prea departe pentru noi.Recuperam insa anul viitor,cand,sper eu,o sa fugim pe plaja ba eu dupa ea,ba invers!

Ana am vazut poze si cu Matei,cumintel si scump!

Anka bine ati revenit! printesa sa-i treaca bubele!Si zici ca aerul de la tara i-a priit la piticuta?Si noi am fost numai aici in imprejurimi cu Timea si mi-a dormit toata ziua dupa.Papa,somn,papa,somn...

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADA - sa stii ca ii fac o poza fetei. Am ajuns in timp util cat sa urcam bagajele sus si sa manancam ceva in viteza, si au fugit la balet.

BOTI - sa o crezi tu ca daca aveai barbat ii pasai lui treburile de botez si stateai tu ca printesa... Nuuuu neneee.... iti spun eu ca te enervai de numa'! E drept, poate te ajuta cu cumparaturile, dar nu iti imagina ca ar fi adus vreo parere personala despre cum sa va imbracati sau despre ce invitatii sa faceti...

BUFI - ma bucur ca nu sunt singura care nu mai spala hainele copilului separat. La Eliza le-am spalat separat un an de zile. Acuma nu. Am luat Persil sensitive. Ce ai gasit in farmacie??

Ia stati ca lipsesc nitel

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete!

Diana La Multi Ani sotului!!!
Capri

dr anca felicitari ca nu renunti la laptic. precum se stie eu sunt mare fan asa ca tin sa le incurajez pe toate mamicile care se chinuie cu asta.

cu sucurile: nicaieri in lume nu se recomanda inainte de 4 luni. asta sper ca va spune ceva. stiu ca unii dr de la noi se cred ei mai destepti ca restul lumii si le recomanda. ce nu inteleg eu - de ce atita graba???? nu au toata viata inainte sa tot bea sucuri? oare merita sa riscati sa le stricati stomacul, sa aiba diferite probleme intestinale din cauza asta? si merita sa inlocuiti laptele, formula sau de titi, lapte care are tot ce e necesar pt copil - inclusiv toate vitaminele, cu un suc oarecare care in cel mai bun caz contine ceva vitamine, apa, zahar.

tiberica eu stiu ca trebuie sa aiba "tummy time" deci pus bb pe burtica cel putin citeva minute de doua ori pe zi, ca ii place sau nu. caci asa se intaresc muschii spatelui si ai gitului, altfel nu au cum decit prin exercitiu.

kimmy da si eu il tin in fund, sustinut partial de mine, ca greutatea sa o preiau eu cumva. intelegi tu ce vreau sa spun. oricum in scoica sta la cam 45 de grade si e ok.

annababy
- pai e luna plina mami, de-aia!

ana a nu se vad pozele .

sursu
sfatul meu (si bine al tuturor pediatrilor de aici) este sa nu-l tragi de putza. iti pot trimite daca vrei si articole pe tema, e chiar periculos sa-l decalotezi. asta e ca treaba cu sucurile la 1-2 luni din pacate, la noi doctorii au ramas pe alta planeta.

revin

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Dana, si pe mine ma dor mainile. in sarcina ma dureau incredibil de tare. acum ceva mai putin. ma trezesc cu degetele inclestate s icu greu le misc. am inceput sa iau calciu+magneziu+zinc si se simte efectul

Anaxena, am vazut poze. foarte frumoase. si Maria e o scumpa!

de vaccin, se pastreaza i nfrigider dar de la farmacie pana acasa cum fac? si de acasa la clinica? neonatoloaga zicea ceva de genu: nu-l puneti in punga cu gheata ca se strica!

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput