Pepenasi de iulie-august 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Mada, multumesc, m am mai linistit, daca si fetita ta face la fel, in rest, fiecare copil are propria lui evolutie.

ESTRELLA LA Multi Ani ! sa fii snatoasa si fericita!
Diana LA Multi ANI sotului si distractie placuta!

PICA stau pe Bdul Expozitiei, intre Piata Chibrit, adica , capul lui 300 si Romexpo. Eu am ajuns pe la ora cand tu plecai.Mi ar fi placut sa ne intalnim.

Anna, ai rabdare cu ea si eu ma plimb uneori cu ea in brate o zi intreaga imi vine si sa plang nu am timp nici sa mananc dar acum l a indragit si pe tati si ma mai salveaza el.

Fetelor ati schimbat parola la pozele micutilor ca eu nu pot intra sau eu sunt ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Fetele nu ma ajuta si pe mine nimeni cu nijte informatii despre botez...k sunt in plopul cel mai inalt Care'i treaba cu marturiile..ce trebe cumparat lu bebe...si etc...pls
Va pupicesc

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna seara la toata lumea!

Am reusit sa pun poze in contul meu pe webshots, le puteti vizualiza aici - poze botez

Nu am citit nimic din urma dar sper sa reusesc diseara dupa ce culc copii. Azi Matei a fost cam suparici si am stat cu el numai in brate,a dormit fff putin.
Acum il plimba tati dar asteptam niste prieteni in vizita asa ca trebuie sa fug sa pregatesc una alta prin casa.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

serenity:eu am imbracato pe Maria intr-un trening si cu caciulita in cap si am bagato intr-un sac special pentru scoica si vreau sa-tzi spun ca a transpirat saracutza si a trebuit sa vin repede acasa,asha ca si eu ma intreb cum ar trebui imbracati pe vremea asta si ce facem cand transpire?

mada: puppppppp!!!!

dana81: imi pare rau ca avetzi probleme,iar cu puseele nu-I de joaca,scutece Libero nu am vazut,de la ce farmacie le-ai luat?

bubuleana: si mie mi-a spus pediatra sa-I dau suc de morcovi de la 2 luni si nu i-am dat iar acum la 3 luni mi-a zis sa-i dau mar ras cu biscuite dar nu-I dau,acum nu shtiu ce parere au celelalte fete

tecky: nu-tzi fa griji cu somnul,Maria doarme maxim 30min in timpul zilei..eu m-am obishnuit ,in rest imi doarme noaptea de la 22 la 7 fara pauze de papa

Maria isi tzine capul de la 4 saptamani si asta datorita faptului ca am tzinuto mereu pe burtica si a facut muschi la gatuletz

kimmy:eu o tzin pe Maria in funduletz si in picioare nu de alta dar e isterica daca nu sta asha

Hainutele le spal impreuna cu ale nostre si nu avem probleme

annababy:muuulta rabdare de asta ai nevoie!!!!ai incercat sa o legani pe picioare sau sa dai muzica super tare?la noi mai functioneaza

am pus poze!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Succes copiilor care merg azi la scoala...si care au inceput deja scoala
Estrella, la multi ani!!!!
Vicky si Anais a luat tot 1 kg in prima luna.Ma gandesc ca-i normal, cum zice Sun, fetele sunt modele...Hehehe

dienuta, pai scaneaza cartea...la multi ani pentru mihai...sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa fiti fericitit toti 4

Michellab eu nu am dat ceai la Anais.Si intentionez sa nu dau pana prin noiembrie decembrie cand face micutza 5-6 luni.Doar lapte...Nu poti vorbi cu parintii baiatului care a incasat-o??Oricum, ma gandescca si belgianul ala a spus niste cuvinte destul de grele...Of, imi pare rau pentru micutza.Ma gandesc ce spaima ai tras si tu.Dar cu ajutorul lui Dumnezeu va fii bine

ariadnabr, sper sa n-ajungeti la dr...sa se faca bine micutzele

anaxena, bine ai revenit...sa pui pozici sa vedem si de inaugurarea salonului cand o sa fie!!

AnnaBaby, imi pare rau ca Ioana-i maraita.Si noi mai avem zile proaste.O sa treaca.

Hai mai Boti ca o sa iasa suuuper tot!!!N-are cum sa fie altfel

Bujo, colicei are Filip??Eu beau cam 3 l de ceai din ala de la Favisan, cateodata mai scap si umpic de chimion si vad ca de atunci fie-mea nu prea are probleme

Dia si Anais se impinge singurica, o pun intr-un loc pe patutz, o gasesc in alt loc...Si cu caputzul, acum vad ca incearca micutza sa si-l tzina, sa si-l invarta

Bubule, aici e aproape lege sa nu-i dai bb-lui decat lapte pana la 5-6 luni...Daca e formula, merge si o lingurita de apa, daca e lapte de la san ramane numai lapte de la san.Eu ma gandeam sa incep diversificarea prin decembrie.Acum vedem cum va fii

Camy, bine ai revenit iubita!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Eu aproape am terminat si cu mancarea de preparat ca ma pregatesc de mers la sala.
Since ma simt asa bine ca merg parca is alt om ma deconectez nu ma intereseaza de biberoane si etc si stiu ca fac si ceva ca sa slabesc ca asa tot stau si ma plang dietele drastice nus de mine asa ca ramane sportul.
Nici eu nu pot face mult efort ca ma resimt sunt sigura ca pe interior inca se mai reface organismul mai ales ca nu e prima nastere e a doua si nici intervalul nu a fost f lung intre ele deci bag sport da incet si sigur.
Tiberica.
Ana super pozele ce scump e el cu vestutza aia smechera. Nu mai zis de fratior un adevarat cavaler si tu arati f bine.
Anaxena iubita saculetzul ala e bun pt cand e f frig eu zic ca o paturitza nici groasa nici subtire ar fi de ajuns. Cel mai bine bebelusii sunt imbracati in straturi si cum am zis si mai sus mai bine sa ii mai dati pe el daca e prea racoare decat sa fie transpirat ca atunci de scos scoti dar daca e rece sunt mult mai mari sansele sa raceasca decat invers.
Legat de sucuri, si mar ras cu biscuite , eu nu sunt de acord lapte si eventual ceai pana la 6 luni si abia dupa diversificare cu cereale simple, orez din ala si legume si fructe piure parerea mea. Sucurile cel putin de mar, citrice si alte asemenea is prea acide pt stomacelul lor si cel de mar de ex fermenteaza pe acolo prin stomacel. Brrr. Dar na e parerea mea si eu merg pe schema lor de aici, asta cu sucuri si etc e cam veche.
Dia ma bucur ca v-a placut uite e buna ideea cu c....... am sa pun si eu data viitoare mie imi plac c........ mult. Vai iar am vb de c........ si ma bate Narcisa. Gata am pus puncte puncte. Da sa stii ca Dia m-a starnit nu e vina mea.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Intru pe fuga...pana nu simte bebe ca iar am disparut de langa el!!!!

Mada, Sun multumesc de PM!!!

Diana, LA MULTI ANI sotului!!! Sa petreceti frumos seara!!!

Tecky, eu stiu ca e normal ca in perioada asta sa iti cada parul!!! Stai linistita ca se va regenera.. Deja ai inceput sa ii dai Ralucai suc de fructe???!!!

trimit repede mesajul ca a inceput bebe sa planga

Ana_A AM VAZUT POZELE CU MATEI DE LA BOTEZ

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaxena la chestia cu muzica tare nu m-am gandit, o sa incerc, mersi de pont!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Vazut poze cu MAtei, mai ce vestuta avem noi! Sa ti traiasca !Ana a!

Tecky nu te ingrijora cu caderea parului cumpara fiole revalid asa am avut si eu dar la inceputul sarcinii cand era prin casa numai par...si l am mai tuns putin, la mine au dat roade fiolele si am parul lung.

Mada cxe bine ca poti face sport si spor la slabit.

Anaxena eu nu am pus o pe Kari pe burtica pt ca nu i place plange cand vreau sa o pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Pup fetele repede,repede!La MULTI ANI MONA si ESTRELLA!!Sa aveti parte de tot ce e mai bun!Si urez la toti scolarii un an nemaipomenit!
MARINA-f .frumoase pozele!
ANAXENA-am admirat pozicile cu piciorusele cele mici in nisip!
ANA-a-vazut poze botez!Ce mamaica mandra!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput