Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Vianne of imi pare rau! Cine stie, poate e numai o faza care o sa treaca. Sa stii ca si al meu cand face crize de plans asa e de la foame cateodata. Dar nu vrea biberon, ma tot cauta cu gurita la san dar nu are ce lua de acolo. Pupam pe Stefana, sa doarma bine si sa o lase si pe mami sa se odihneasca!
Simona am ras copios cu programul de sala pentru bebe! Deci mai vrei un bebelac, nu-i asa? Poate al treilea e fetita, cine stie...
Alina si al meu are mustacioara insa nu e bai Dar e tare tare fina si blonda, ma intreb daca o fi ca sotu care nu se barbiereste ca nu are ce, are o piele fina fina, mai fina ca a mea de 1000 de ori.
Iulia insanatosire grabnica! Si al meu sot e racit bocna, aseara a dormit la separeu. Ca noi tot cu bebe in pat dormim , nu prea ne lasa inima sa il punem in patutul lui in camera separata. O sa vedem noi cum nu mai scapam de el acusi in cativa ani si o sa ne dam cu pumnii in cap.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Andreeap deci si fetitele merg la meci cu tati? Al meu abia asteapta sa se uite la meci cu fiu-su. Dar iata ca si fetitele pot fi microbiste. Pupici si Sarei sa fie cumintica
![](images/user_woman.png)
socrate spune:
Fetelor pentru incurajari. Este intr-adevar suparator. Eu tot sper sa se intoarca dar slabe sanse. Se uita la mine si plange ca si cum i-as face ceva rau de tot dupa care ma bombane
. In fine incerc sa ma tin tare, trag cu pompa asta e.
Azi am fost si noi afara dar am ratat ora de supita cu aceasta ocazie.
Eu i-am dat cereale din orez cu mar si morcov de la milupa. I-a placut foarte mult.
Imi pare rau de fetele racite, sper sa treaca repede.
azi ne-am vazut si cu Cleo si dra Mara, care a crescut de cand nu am vazut-o. Chiar vorbeam ca mergem joi la baby expo. Deci inteleg ca ora e 11. O sa iau si eu copilul in marsupiu cred ca sa pot da o raita pe acolo. Sau iau carutul mai usor. Vad eu.
Sebastian
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Fetelor, voi va mirositi copiii? Ca eu parca sunt un catel..o adulmec pe Sara tot timpul..sunt innebunita dupa mirosul ei de scortisoara! De pupat ce sa mai zic..am albit-o deja.. ![]() Sara la Breaza Scortisoara Alina ![]() Botez Sara-Maria |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
si eu fac lafel. mai ales dupa baie ca ii miroase capetzul a musetel de la samponel si se combina cu mirosul ei de bebe [:P] si da, cresc repede..parca ieri era o mogaldeatza cu ochii inchisi tot timpul si ma bucuram ori de cate ori ii mai deschidea si ma fixa cu privirea. acu e curioasa, nu mai vrea in brate in pozitia "bebelus", vrea numai tinuta scaunel, adica cu fata la sensul de mers, vorbeste, a zis si primele "ma-me","me-me", "ma-...ma" ...involuntare, ce sa mai!! acu o ia la fuga prin casa si imi rup gatul dupa ea.
simonica eu ii dadeam Septilin, incepusem cu o sapt inainte sa raceasca..cica pt imunizare...degeaba. bine ca nu e rau racita..n-a facut rosu in gat, nici febra. doar mucisori la greu...ma gandesc ca o fi si de la vreme, ca brusc s-a racit si in camera si s-a schimbat aerul...ma gandesc serios sa-mi iau un umidificator de camera, dar nu-mi dau seama daca am aer uscat sau e prea umed la ea in camera..sotul zice k e uscat, mie mi se pare umed, mai ales cu ploile astea
![](batutincap.gif)
![](batutincap.gif)
![](batutincap.gif)
vianne multumim lafel
![](japonez.gif)
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
![](mamica.gif)
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Vianne daca tot esti sentimentala poate ne incanti cu o poveste a nasterii...ce zici? Pe a noastra ai citit-o?
Simona...o sa ne concentram noi cu fratiorul, dar sa va concentrati si voi cu surioara da??
Ce mai vroiam sa zic...am papat o cutiutza de perle de branzica de la Dorna...imi plac mult!
Va pup si va doresc noapte buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
iulia83 spune:
doloress si eu o mai luam in pat cu noi dimineata cand avea colicele, dupa ora 5, sau ziua, mai doarme in patul nostru, dar vezi sa nu se obisnuiesca asa, mai ales ca nu prea e sanatos pt el, pt voi ca si cuplu si nici sigur nu prea e, ca obisnuit in pat mare o sa vrea mereu acolo si cum nu poate fi 100% supravegheat, doamne fereste s cada din pat. parerea mea, copilul trebuie lasat sa se obisnuiasca sa doarma singurel...mila de acum, se va transforma in regret mai tarziu..
sforaie fata mea de n-are treaba. i-am tras mucisorii cu batista dar se pare ca au mai ramas pe teava... a adormit saracuta din fundulet imediat dupa baita. pacat ca n-am fotografiat-o ca mi-a fost mila de ea si am pus-o in patuc, dar asa de dulce fu...ii pica capul ca unui om batran ce adoarme pe scaun...bunica-mea mai face asa
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
andreap spune:
am uitat sa mentionez ca si eu sunt racita..deocamdata se manifesta mai usor,adica ma cam jeneaza gatul si ma cam doare urechea dreapta.drept ptr.care am facut ceva gargara cu sare si mi-am luat Homeogene 9 sa sug!
Doloress,tatal e cel care are acum timp mai mult ptr.ea...din pacate..asa ca profita si ea saracuta sa stea cu el.plus ca-i o mareeee plimbareata si petrecareata.daca aude ca e de mers la terasa/restaurant,e prima gata
asta ma sperie..inca doarme..e clar!maine la 6 e in picioare
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Andree27 spune:
Hellllooo,
Am revenit si noi acasuca!Toata ziua am umblat teleleu!Am fost de i-am cautat la Eric papucei pt ca pe cei care ii aveam nici cum nu reuseam sa ii bag calcaiul pana jos!Si I-am luat si o pereche de mocasini!Daca doriti sa ii vedeti sunt aici :
http://good-times.webshots.com/album/562786789bNOvAJ?start=36
Aici sunt si blugii!Pozele cu blugii mei saunt intoarse,nu stiu de ce!!!Cand i-am luat in magazin ma vedeam mai slaba,acasa nu prea!
Alina imi pare rau ca ti-am pierdut mamica asa de timpuriu!!!Reteta la casul de carne mi l-a dat aseara Doloress,care l-a mai pus odata!A iesit criminal,la tati asa i-a placut!!Cat despre mirosit ,vai si mie asa imi place,dar acuma cum sunt bolnavioasa nu mai pot ,nici macar sa-i dau pupicele dde la ora la ora,si asa mi de dor!!
Dar ma fac eu bine si recuperez!!!Iar despre mustacioara nu-ti fa griji,cade!!!Am mai vrut sa-ti zic ceva dar am uitat!!!
Iulia imi pare rau ca si tu esti bolnavioara!Multa sanatate!
Simona ma bucur ca v-a placut ideea mea,vezi cateodata e bine sa te doara capul!Dar eu am inceput si voi continuati ,e bine???
Acuma ma duc sa-l giugiulesc pe tati ca el lucreaza 2 zile si 2 zile e liber si sa profit de zilele libere!
VA pup si noapte linistita!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Magnetism79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Vianne daca tot esti sentimentala poate ne incanti cu o poveste a nasterii...ce zici? Pe a noastra ai citit-o? ![]() Simona...o sa ne concentram noi cu fratiorul, dar sa va concentrati si voi cu surioara da?? ![]() Ce mai vroiam sa zic...am papat o cutiutza de perle de branzica de la Dorna...imi plac mult! Va pup si va doresc noapte buna! mamica Iasminutei...adica ![]() 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Ziceai ceva de celulele stem?Eu am primit rezultatul si e f. bun , pana la 70 de kg, chiar e nemaip[omenit de bun, Doamne ajuta sa nu aibe nevoie de ele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
La noi nu a venit inca rezultatul pt celule stem...si avem 3 luni ?!!!
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008