Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 buna seara..mai traiesc si eu daca va intrebati..numai ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va pupam pe toate ![]() ![]() Pozici Mufitza Mami de Mufitza Ariana Elena ![]() Povestea nasterii ![]() ![]() ![]() |
Chiar azi intrebam de tine. imi pare rau ca esti bolnavioara... Bine ca te tratezi si ca nu a luat mufitza. Te pup, ai grija de voi.
![](pupic.gif)
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
![](fetita.gif)
Botez Sara-Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Chiar azi intrebam de tine. imi pare rau ca esti bolnavioara... Bine ca te tratezi si ca nu a luat mufitza. Te pup, ai grija de voi. ![]() Sara la Breaza Scortisoara Alina ![]() Botez Sara-Maria |
saru-mana!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
![](mamica.gif)
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
alina_anto spune:
Zilele astea o sa pun poze recente cu Sara. Sa vezi ce-a crescut!! E deja fetita mare! Sta in fundulet, vrea sa mearga, se rasuceste, se joaca cu jucariile ei preferate ( Daisy si un puisor), rade in hohote, comunica cu noi in limba ei... Ce mai, o scumpa!! Asa cum sunt toti bebenacii
Acum bazaie dupa mine..vrea sa o iau in brate si sa dansam, asa cum facem in fiecare seara pana ii facem baita, la 9.30.
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Alina_anto noi suntem pe aici...au venit si rezultatele de la celulele stem...hm...pana la 14kg. Cine a mai recoltat ce rezultate a primit?
Pe de alta parte noi suntem in verva de zile mari...o tot filmez pe Iasminuta pentru ca are reprize de bombaneala de numa'! Sta langa mine pe insula coltarului si tot vorbeste pe limba ei...oare ce o spune?!
Deci am fost afara si am pacatuit...am intrat intr-o cofetarie...n-am mai rezistat. Stau fara dulce de o gramada de zile!
Cam asta...merg sa pap ceva light de seara si apoi sa bag o praji! Uoofffffffff!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
alina_anto spune:
Fetelor, voi va mirositi copiii? Ca eu parca sunt un catel..o adulmec pe Sara tot timpul..sunt innebunita dupa mirosul ei de scortisoara! De pupat ce sa mai zic..am albit-o deja..
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Alina_anto noi suntem pe aici...au venit si rezultatele de la celulele stem...hm...pana la 14kg. Cine a mai recoltat ce rezultate a primit? Pe de alta parte noi suntem in verva de zile mari...o tot filmez pe Iasminuta pentru ca are reprize de bombaneala de numa'! Sta langa mine pe insula coltarului si tot vorbeste pe limba ei...oare ce o spune?! ![]() Deci am fost afara si am pacatuit...am intrat intr-o cofetarie...n-am mai rezistat. Stau fara dulce de o gramada de zile! Cam asta...merg sa pap ceva light de seara si apoi sa bag o praji! Uoofffffffff! ![]() mamica Iasminutei...adica ![]() 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Eu nu am recoltat celule stem, dar am auzit si de rezultate ceva mai bune , adivca pana la 25-35 kg, dar si rezultate negative..
Despre dulciuri..eu pacatuiesc zilnic, fir-ar sa fie....Imi ia sotul, dragul de el
![](icon_smile_big.gif)
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
![](fetita.gif)
Botez Sara-Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Buna seara si de la noi. Puiul doarme, am putut sa va citesc si sa va conspectez. De fapt el cam asa doarme de pe la 7.30-8.00 si-mi da si mie timp de forumeala...
Concluzionez ca ne vom vedea la Babyexpo...cit mai multe...
Melly, hai ca daca l-ar vedea pe Matei al meu cred ca s-ar gindi si la un program de sala pt bble meu.
Vianne, Nicole, ma bucur tare ca nu-I nimic si copilasii sunt sanatosi. Doamne Ajuta!
Andreeap, imi pare rau de raceala fetelor..Off, ma gindesc si eu cu groaza ca a inceput anotimpul racelilor…Ce faci cu mariuca, o duci la gradi?
Andreea 27, nu-ti face griji ca nu mai ia sinul si e agitat de 2 seri, mai au si ei momente, si al meu a avut, dar tu insista acolo ca ii trece…doar nicaieri nu-I mai bine ca la sanul lui mami…Ahh, imi placea lista inceputa de tine, interesant ar fi sa facem toate cite o lista d’asta..Si…felicitari pentru blugi..sa vedem poza, of course..
Mi_bebelina, si al meu urla la infofoleala..Off..si de acum mai mult asa vom umbla, ce sa facem, ne acomodam…Sper..
Daria, sa veniti cu un program nou si bun pentru toti 3..
Cleo, dupa ce ti-am citit mesajul azi am iesit si eu…si bine am facut ca tocmai se facuse frumos bine afara, a fost o zi chiar misto..
Inais..asteptam cit mai repede sa umpli celelalte pagini de jurnal…Stii tu…cu un baietel.
LMA ANCA, Sa fii fericita alaturi de puiutii dragi!!!!!
ANuta_Maria, felicitari pentru control!!
Jady, mai amina un pic diversificarea…cit are puiul tau??Macar pe la 4 luni jumate sa incepi…sau chiar 5..Am vazut acum ca are 3 luni si o sapt, nu stiu exact daca sunt cereale pentru virsta respectiva, dar scrie pe cutie, deci nu ai cum sa nu te descurci...
Alina_anto, ai incercat cu Ambroxol la Sara??Pupam s t reaca tusea nesuferita.
Socrate, da din pacate se poate intarca copilul singur…
Lorich, ati terminat curatenia dupa termopane??Bai, dar scump e Robertelul tau…Si ce cuminte doarme el acolo…
Magnetism, felicitari pentru bb cumintel, grasunel si somnoros…buuun asa..
Adriana,_78, lasa, puiuta creste in ritmul ei, nu stii cum sunt fetele astea cu silueta??
Doloress, pai sa auzim cum merge diversificare, success , sa pape voinicul /lunganul Patrik bine ..Cu ce incepi? Supita?
Miss, oof, eu abia astept sa va mutate, darmite tu..E o minune zambilicul tau mai, imi place de numa..
Nicole, sunt cereale speciale pentru bbii peste 4 luni, sunt diverse, eu ii dadeam cit mai variat lui David, terminam o cutie luam altceva nua celasi lucru…Sunt dintr-alea cu orez parka potrivite acestei virste..
Lori..ooof, ce necaz si tu cu hota asta…
Doloress, sa stii ca nici eu n-am facut varsatul de vint..cred ca ar tb sa ma vaccinez si eu..Mai ales ca cine stie..daca vine alt bb sa nu ma prinda nepregatita.
Iulia, oof, imi pare rau de raceala, v-am zis eu: a venit anotimpul…bleeah, eu déjà am inceput sa-I dau lui david Imunobaby…ii merge tare bine cu el. Speram sa aduca mai putini virusi acasa. Pupam mufita draga si burtica ei..
Oof, Inais, pacatuiesc zilnic, dulciurile astea ma omoara cu zile..Sa zic felicitari pentru rezultatul d ela Stem? Stiam ca parka Cleo avea pana la 65 d ekg, ceea ce e super, Mihaser avea insa pentru mai putine kg, dar nu mai stiu exact..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_anto spune:
Simo, nu am incercat Ambroxol. Ce sunt, picaturi?
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Vianne spune:
Mi_bebelina, da..teoretic m-am linistit dar daca Doamne fereste, se mai intampla iar, cred ca tot isterica as fi…
E agitata Delia? Ooof, si eu tot asa fac cand plange.. o fi aia, o fi ailalta?
Laura, ce bine ca Mirciulica e ok dupa vaccine! sper sa fie bine puiul si sa pape. Piersica e f buna pt ei, nu e asa acida ca marul.
Da, e altfel cand ai o explicatie la ce se intampla…
Cleo, nu ai de ce! Mai am adrese de bloguri culinare, zi daca vrei… timp sa fie ca retete sunt. Galustile pt papricas asa se fac in Ardeal.
Inais, si Stefana ne cearta cand nu ii convine ceva. Are un toooon!!!! In schimb Stefanei ii plca in masina, cum o pun in scaunul de masina, stie ca plecam.
Multzam!
Sa stii ca si eu sunt sentimentala..pana la lacrimi…
Ancaurn, LA MUULTI ANI! Cu sanatate, bucurie si tot ce iti mai doresti tu!
Alina_anto, multzam! Sanatate multa Sarei!
Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta.. Imi pare rau ca ai trecut prin asta asa devreme..
Lorich, multzam fain! Hihi, ce super doarme Robert!
Miss, da bine ca nu e ceva grav! Multzam! E util link-ul, l-am rasfoit si eu..
Si…sunt de accord cu INAIS, nu iti mai consuma energia si nervii cu Mutti…
Simonix, multzam si tie! Pupici pt Robertzel cel scump!
Iulia83, sanatate multa!
Simonacip, pupici!
No, sa va zic acum de noi... Asta e a treia noapte cand Stefana mananca la 2 ore si noaptea, nu numai ziua. Asta noapte a mancat de 6 ori si o ora a stat treaza dar l-a un moment dat a luat-o Edson in camera cealalta pt ca eu eram rupta de oboseala, voiam sa plang dar nici nu mai puteam...Stau si ma intreb daca nu o fi puseul de 3 luni, ea are 3 luni si 3 saptamani. Voi ce ziceti? De saturat se satura inca mai am lapte dupa ce termina si se vede ca e satisfacuta dar in 2 ore cere iar. Ziua nu ma deranjeaza dar noaptea sunt zombi. Stiu ca voi vreti sa slabiti dar eu nu vreau sa mai slabesc. M-am urcat pe cantar in dimineatza asta sa vad cat am slabit dupa o asa noapte. Aveam 49.6kg, am dat jos vreo 800gSi mananc de toate, inclusiv dulciuri...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
andreap spune:
profit de faptul ca Mariuca a plecat la bar cu taac-su la meci(sa vedeti urlete ca nu voiam sa o las...),Sara inca nani..sper sa o mai tina macar 10 minute
Am fost la medic..fetele sunt bine.Mariuca se trateaza cu Nurofen si sirop de tuse+antialergic;Sara nu are nimic,mai tuseste din cauza mucisorilor care-i vin in gat si se ineaca....azi nici nu prea a mai tusit.
Multumesc ptr.urarile de "la multi ani"...nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 luni..am fata de maritat de acum
Anca,"La multi ani" fericiti si numai bucurii
Simona,da,Maria merge la gradi,de la 13 la 17....dupa in parc cu amandoua.
Mi_bebelina,am fost in parc azi....nu te-am vazut.poate maine..daca ne lasa vremea.
Nicole,"La multi ani" si puiului tau
Vianne,vin eu o noapte la tine poate mai slabesc????glumesc....imi pare rau,te inteleg.poate e doar ceva trecator.Sa stii ca si Sara se scoala cam de 3 ori pe noapte.iar spre dimineata o iau in apt cu mine si cu o mana o mai batai,ii mai bag tzatza in gura..doar,doar o dormi macar pana la 8.tin pumnii sa reveniti la un program mai omenesc.
Vin si eu la babyexpo...mi-as fi dorit un marsupiu ptr.cateva ore(pe cel de la Maria nu-l mai gasesc) sa nu ma car cu carutul...sper sa gasesc
.eu cred ca vin joi si mai sigur de fapt,vineri dimineata.
eu ma lupt in continuare cu urlete Sarei dinainte de a adormi.azi a facut o criza dupa ce s-a trezit din somn dupa numai 30 min.fara sa o deranjeze in mod special ceva.eram pe strada si emrgeam sa o luam pe zgubi de la gradi.sa vedeti ce urlete..nu voia nici leganata in brate,nici la san..nici in carut....imi venea sa mor.....sper sa fie ceva trecator,deja am 1 saptamana si simt ca-mi iau campii!am scapat de colici si urlete de rigoare si urlam acum ca nu doarme la timp!
mai voiam sa spun multe..dar scleroza...de maine fac conspect,ca Simona
asta doarme inca..oare apuc sa-i mai fac baie???
o noapte linistita
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)