Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicole1980 spune:
Alina -anto - imi pare rau de mama ta, cred ca a fost un moment groaznic, nici nu vreau sa ma gandesc. Imi pare rau k tatal tau este asa "dur" sau poate doar pare.
Dumnezeu sa ne ajute sa fim (si mami si tati) niste parinti iubitori, intelegatori si in permananta sustinatori ai bebelusilor nostri. Parerea mea este ca secretul este: "Comunicare, comunicare si iar comunicare...."
Despre diversificare, doctora recomanda sa o incep de la 5 luni si jumatate. Eu insa, pe raspunderea mea de mama o incep de la 3 luni si 1 saptamana. Eu cand eram mica la 2 luni mancam banana, si am fost foarte sanatoasa, in afara de raceala nu am avut nici o alta boala. Nepotica mea tot de la 3 luni a inceput , acum are aproape 3 ani si arata foarte bine, are o carnita pe ea "pietroi" (asa ii zic eu) si la fel a fost foarte sanatoasa.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Lorich spune:
Alina imi pare tare rau sa aud ca ti-ai pierdut pe mami a ta asa devreme, niciodata nu e bine, dar la 18 ani... Imi pare tare rau.
Da, Andree ce-i aia?
Inais te sun sambata anyway sau daca nu termina nebunii astia, poate chiar duminica, poate punem de o plimbarica.
Fetelor, am comis-o! Am zis aiurea unde sa dea gaura pt hota si m-am prins dupa ce am iesit cu bebe afara; m-am intors in fuga, pe zgomote teribile, facuse deja o gaura cu un burghiu mic. Deci una bucata faianta ruinata + perete gaurit asa moca. Ce sa fac, daca m-a lasat sotul asta a meu cu tot, cu daramaturi, cu bebe care a adormit urland...
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
inais spune:
Alina _anto si ...am vazut un comentariu la povestea nasterii. Cat despre tatal tau si restul...te inteleg. Chiar te inteleg foarte bine!
Lori...fir'ar de gaura sa fie! Mai tii minte faza cu chitul de faianta?? Si atunci eram gravida in luna a 9-a, daaaaa? Ma distreaza cum ne conversam noi pe forum! Hihi! Mess-ul l-ati desfintat?
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
Simonix spune:
Salutare si de la noi :)
Am fost un pic pe afara, sa profitam de soare si de ratzele din parc Dupa 3 saptamani de agitatie si praf, uitasem ce liniste si ce verde este aici. M-am vazut cu o prietena care are un pitic de aproape 2 ani - ooo ce ne asteapta
Fetelor, ce le mai gatiti voi ! Multe "succesuri" pe acest plan va dorim eu il las pe al meu sotz responsabil cu hranirea familionului.
Dolores - imi pare vrau sa aud ca te solicita atat de mult piticul :( Spuneai ca se plictiseste repede de jucarii - wooow... nici nu banuiam ca exista notiunea asta la copii asa mici ... Ma rog, eu il stiu doar pe al meu ii dau o jucarie si molfaie la ea ore intregi, se uita pe toate partile la ea, o scapa, apoi o ia singurel si iar o mananca si uite asa... Daca s-o plictisi... habar nu am nici covorashele de activitati nu il tin ocupat ? Robert parca e hipnotizat pe covorash, nu mai stie cu ce jucarie sa se joace.
Lori - la fel, imi pare rau sa aud ca Robertzelul tau plange asa mult. Sa stii ca si al meu a reinceput distractia asta - dar la noi este de la burtica, sigur, caci e constipat si se chinuie sa faca kk si nu poate ... si de efort/nervi/durere (?) incepe sa planga. Si mai plange in somn - suspina, plange de-a binelea, dar are ochii inchisi si nu reusesc sa il trezesc pana nu termina de plans.
Melly - fuga la alt doctor, doar nu se poate vorbi asa despre fluturashul tau, caruia Robert al meu ii ofera o Cat despre greutate hmmm noi la 5 luni avem doar 6 700 gr :) Eu una ma declar multumita, fiecare copil are ritmul sau :) maine mergem la doctor, vom vedea mai mult.
Laurita - 500 grame intr-o luna hmmm pai al meu a luat sub 400 grame in ultima luna :) Lasa, ei sa fie voiosi si sanatosi ;) (si nu esti deloc patetica )
Vianne - multumim pentru informatiile despre breath holding - nu stiam de asa ceva, e foarte util Bine ca sunteti sanatoase
Nicole Felicitari pentru rezultatele bune la eco :) Sanatate multa si de la noi !!!
Miss - vazut zambiliciul Maaama ce mai m-am zambilit si eu din cauza lui !!!!!!!!! Se face din ce in ce mai frumos ! (ceea ce este normal hihi zic eu ;) )
Andree27 - super ideea ta !!! Mi se pare ca pana acum ai caracterizat foarte bine "personajele" Asteptam si restul cand mai gasesti timp !!!!!
Inais - si eu am nostalgii :) Retraiesc mereu nasterea lui Robert in gand si imi place sa ii recitesc povestea (si mereu mai gasesc cate o greseala )
Jady - si aici se recomanda diversificarea la 6 luni in cazul copiilor alaptati exclusiv la san. Cei pe lapte praf exclusiv - de la 4 luni iar cei alaptati mixt - la 5 luni :) Noi o sa incepem saptamana care vine si o sa va spun si voua ce si cum.
Alina - dupa febra somaleza care a bantuit printre mugurashii nostri vaz ca a inceput febra de shopping care le afecteaza pe mamicile de mugurashi Succes !!! si sa ne spui si noua ce lucrushoare frumoase o sa imbrace Scortishoara !
Socrate - un pentru tine - te inteleg tare bine ca esti intr-o mica depresie din cauza alaptatului Ce iti pot spune, trebuie sa te gandesti ca tu ai facut ce era mai bun pentru bebe: laptic matern cat ai putut... Te incurajez mult mult de la distanta
Gata, am facut si io un fel de conspect - dar sunt sigura ca intre timp ati mai bagat 2-3 pagini
Va pup si revin !!!!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Doloress spune:
Simonix ferice de tine ca Robertel se joaca frumos cu jucariile. Al meu maxim 5-10 minute sta la o jucarica, apoi o lasa si incepe sa maraie. Pana nu il iau in brate si nu il plimb nu tace. Astia sunt high need babies care au nevoie de atentie permanent. Acuma sta la tzitzi, desi nu trage nimic si a papat acum o ora san si 150 de ml de formula. Dar suzeta daca i-o bag in gura o scuipa imediat. Lui ii place suzeta marca Mami. Iti dai seama ce ma asteapta pe mine cand mai creste daca nu il pot lasa nici acuma 5 minute cu o jucarica in bouncerul lui. Am ajuns sa il pun la televizor, spre rusinea mea, acolo mai sta cat de cat desi si de ala se plictiseste repede.
Fetelor checul de carne e asta : http://gospodini.blogspot.com/2008/03/chec-de-carne.html Ii dadusem ieri linkul lui Andree27 si zicea ca o sa incerce reteta. Sper ca i-a iesit bun.
Alina imi pare rau de mami tau! Cred ca a fost cumplit. Nici eu nu prea m-am inteles cu tata de la adolescenta incoace. Si e greu cand nu ai curajul sa le spui ce gandesti de frica sa nu-i ranesti.
La noi peste tot se recomanda sa incepi diversificarea cu cereale imbogatite cu fier, in general de orez si asta pentru ca sunt cele care nu dau alergii. Dar aici este o adevarata problema cu alergiile, toata lumea e alergica la ceva.
Nicole eu am sa incep cu cerale de orez organice. Inca nu m-am hotarat la marca, sunt in cercetari. La noi sunt Nestle, Heinz, Earth's choice, Gerber. Toate au si o linie organica. Totul e sa te uiti bine la ingrediente, sa nu contina zahar, conservanti, gluten. Apoi am sa continui cu legume.
Doloress spune:
Daca tot sta Patrick la tzitzi si nu pot face nici o miscare, sa va bat pe voi la cap cu ale mele! hihihihihihi Desi e greu sa scriu cu o singura mana...
Deci ieri la doctor, mi-a recomandat sa nu ii fac vaccinul contra varsatului de vant. A zis ca aceste vaccinuri au o perioada de valabilitate de 5-10 ani si daca face boala acuma cat e mic e mult mai bine decat daca o face dupa 12 ani cand se fac forme grave din care poti sa si mori. Asa ca mi-a recomandat sa astept pana la 12 ani. Dupa aceea, daca nu a avut varsat de vant pot sa i-l fac. Apoi mi-a dat si mie sa ma testez, in caz ca nu am avut sa fac vaccin pentru ca e o boala foarte periculoasa la adulti.
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Daca tot sta Patrick la tzitzi si nu pot face nici o miscare, sa va bat pe voi la cap cu ale mele! hihihihihihi Desi e greu sa scriu cu o singura mana... Deci ieri la doctor, mi-a recomandat sa nu ii fac vaccinul contra varsatului de vant. A zis ca aceste vaccinuri au o perioada de valabilitate de 5-10 ani si daca face boala acuma cat e mic e mult mai bine decat daca o face dupa 12 ani cand se fac forme grave din care poti sa si mori. Asa ca mi-a recomandat sa astept pana la 12 ani. Dupa aceea, daca nu a avut varsat de vant pot sa i-l fac. Apoi mi-a dat si mie sa ma testez, in caz ca nu am avut sa fac vaccin pentru ca e o boala foarte periculoasa la adulti. Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Eu am facut varsat de vant abia la 14 ani si stiu ca a fost destul de nasol.. Am stat 3 saptamani in casa, cu bube mari si multe pe tot corpul..pana si in ochi imi iesise..offf... Si ma mancau de numa.. Asa ca e bine sa faci bolile copilariei la timpul lor, adica atinci cand esti copil. Uite, oreon nu am facut, asa ca daca va face Sara, automat voi face si eu cu ea..
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
Cam bate vantul pe aici............
Unde sunteti toate???
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
Stiti ca Sara mea are mustacioara? Sper sa-i cada puful asta negru...
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
iulia83 spune:
buna seara..mai traiesc si eu daca va intrebati..numai ca mai greu cu netul...sunt racita cobza de 3 zile, azi e ultima zi de tratament, am luat o raceala a naibii, de m-a pus la pat rau de tot. noroc ca fata nu a luat de la mine,a avut sotul grija de ea. are niste mucisori pe care ii trag cu batista bebelusului si ii dau nurofen preventiv 3 zile la recomandarea pediatrei. in rest, nu are nimic in gat si sper sa ramana asa. cred ca a ajutat-o si ampicilina aia care a facut-o in spital cat am fost cu ea internata pt burtica..ce sa mai..au inceput problemele la noi. eu care raceam greu..asta e. n-am mai luat-o de 3 zile in brate si ma doare sufletul ca nu ma pot ocupa de ea. of
va pupam pe toate n-am apucat sa citesc nimic. doar ceva de mustacioara scortisoarei. si a mea are pufulet galbui sper sa nu faca mustata ca o duc direct la epilat
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii