Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Ce mai vroiam sa zic...am papat o cutiutza de perle de branzica de la Dorna...imi plac mult!

Si eu, si eu tocmai am terminat-o. Sunt bestiale.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Pe la 7 seara am fost din nou in piata si am cumparat piersici si nectarine, le-am decojit si am pus pt pitic la congelator.

Fetelor, de astazi am inceput diversificarea. Uraaaa....
Am inceput cu o rondea de banana, pe care am pasat-o foarte bine si i-am dat-o cu lingurita. A inghitit-o pe toata si ar mai fi vrut. Apoi i-am dat 40 ml de ceai. Astept consecintele...sper sa-i fie bine.

Maine avem si noi vaccinul Rotarix. Mergem la spital sa-l facem.
Iar saptamana viitoare vom merge la mama sa stam, abia astept sa plec in provincie, la curte.

Noapte buna.

PS - Bebele meu abia acum a adormit si e trezit de la 20.30. A fost un marait.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Fetelor, voi va mirositi copiii? Ca eu parca sunt un catel..o adulmec pe Sara tot timpul..sunt innebunita dupa mirosul ei de scortisoara! De pupat ce sa mai zic..am albit-o deja..

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

si eu fac lafel. mai ales dupa baie ca ii miroase capetzul a musetel de la samponel si se combina cu mirosul ei de bebe [:P] si da, cresc repede..parca ieri era o mogaldeatza cu ochii inchisi tot timpul si ma bucuram ori de cate ori ii mai deschidea si ma fixa cu privirea.

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Stiti de ce mi-e mie dor, doooooor, un dor nebun? Victoria dormea pe mine, intr-o veselie, cu orele, cand era bebe mica :), acu' nu mai are stare sa doarma pe burta mea, si mi-e asa de dor... ; asta e, creste! acu' e fetita mare, doarme singurica (vorba vine, ca de pe la 2am, dormim amandoua).
Azi a vomitat toata ziua si daca o duc la dr. (am mai dus-o de 2 ori) astia nu fac nimic, zic doar ca e normal...

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Dolores, v-ati apucat de cautat gradinita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

scuze daca deranjez, dar m-am gandit ca poate aruncati un ochi aici, e un bazar pentru Sonia. daca aveti timp, poate gasiti ceva sa va placa/trebuiasca.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844

numai bine,

Oana

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Ancaurn, sa fi fericita si iubita si implinita !Ai o familie tare frumoasa. Multumim de aprecieri si da, da...facem schimb, la Baia Mare n-am fost niciodata, dar cred ca-i frumos.

La multe lunite puiutilor Mirci de Reallaura, Teodora de Chinabulina, Andrei Razvan de Analisa, Tudor de Ralu_t si Ilinca de Piggy, cu scuzele de rigoare pt. intarziere.

alina anto, bine faci ca iei oferta mea in serios. O sa anunt din timp cand incep reducerile, dar daca vrei ceva intre timp sa-mi spui. Uite, ca tot te delectezi cu uitatul la hainute :
www.mamasandpapas.co.uk/cat/babywear/" target="_blank">Mamas & Papas (astea nu-s prea ieftine ) si www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp" target="_blank">Catalogul Premaman (trebuie sa te logg-ezi ca sa vezi preturile si vad ca nu vand on line, cica faci lista si te duci la magazin). Felicitari ca ai scapat de kg in plus, arati super si cu alea 10 care zici ca vrei sa le dai jos .

gabitzam, felicitari pt. botez. Frumoase pozici si Raducu e dulce foc. Se vede pe el ca e un bb cuminte, in mai toate pozele.

andree27, l-am admirat pe blondelinul Ericut, ce mutrite face el la pozat :)

lorich, Robertel mumos. Sa va fie de bine (si de cald)termopanele .

Miss, ti-am admirat zambiliciul. Mi-a placut cum il alinti tu "...si o sa cuceresti lumea". sper sa gasiti casuta visata si sa scapi de Mutti...mai mare chinul.

Doloress, l-am admirat pe Patric ce frumos sta el in leagan si in bouncer. Si e un voinic, nici nu zici ca-i nascut prematur.

Melly 23, si nu mai fi suparata. Si noi avem 8 kg si ne-a zis dr. sa-i dau la 3 ore papa, cica asta asa, de regim. El oricum manca la 3-4 ore, asa ca eu consider ca asta e ritmul lor de crestere si o sa stagneze mai apoi.

Fetelor, eu ieri am adormit la datorie tot incercand sa-l culc pe Adam si am ramas cu conspectul neterminat. Asa ca dau send acum pana nu se invecheste si nu mai intelege nimeni ce spun aici.
Ieri am vizitat o nurcery, ca inca nu mi-au raspuns cu rezidenta alor mei si macar pt. 2 sapt. aveam nevoie de ajutor. Si ma durea inima cu gandul ca-l las printre straini. Dar s-a oferit matusa sotului care locuieste aici sa-l lasam la ea, cu menajera (inainte era baby sitter) cand e si ea la scoala (ca e profesoara). Si o sa o platesc si eu pe fata, sa fie motivata sa aiba grija de bb.
Uff, e grea viata asta. Ma duc sa-i pregatesc gentuta si pe mine pt. scarbici.
Va pup pe toate.

Dandun

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa
ash fi pregatit mai devreme, dar intre timp am descoperit o tseava de pexal sparta, si... am strans apa din baie etc. Ne dixtram si noi cum putem
O sa sun administratoru mai incolo, sa fac pe femeia singura acasa martira, si sa imi faca rost de un instalator, ca e pexalu din coloana-> robinet asha ca... cuurge continuu. Ba ma gandisem la un moment dat sa fac asha o treaba, si sa fol. apa aia care nu o platesc ca e de mai sus de apometru , de, te puo cu mintea de om odihnit? (m-a trezit fiica mea doar 1 data!!)

ache, m-am uitat si io pe la hainutse!! arata superb. Deocamdata ma duc sa ma desfashor la babyexpo. Si joi, probabil si vineri, ca vine o amica mai veche, si... cu sigurantsa si sambata, ca ma duc cu tati sa iau chestiile mari care intre timp le-am ochit!
cu sigurantsa o sa dam ochii, fetelor, vorba lui tati :"vine si gabitzam"??

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, nu prea cred ca venim, ca e greu cu amandoi, Andrei n-are rabdare, tipa, fuge... La Kidex era locul de joaca pt. copii si ma descurcam ca-l lasam pe teroristu' mic sa se desfasoare acolo. Si daca vin, o sa fie in weekend anyway.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

"Dorel" s-a mutat la mine in spatele blocului. Da la picamer si 7 stau in jurul lui si fac misto. M-au spart si pe mine nu doar asfaltul, imi da cu ciocanul ala in cap de doua saptamani si mai bine. Inca n-au terminat bordurile, refac si parcarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

"Dorel" s-a mutat la mine in spatele blocului. Da la picamer si 7 stau in jurul lui si fac misto. M-au spart si pe mine nu doar asfaltul, imi da cu ciocanul ala in cap de doua saptamani si mai bine. Inca n-au terminat bordurile, refac si parcarea...

tocmai faceam bilantsul cu cat vin avem in casa. In exces. Daca ii dau o sticla de 2l, munceshte mai cu spor?
(m-am uitat sa dau la administrator, ca e un draguts, si la 8 dim. l-am trezit, ca e in concediu, nu cum credeam ca pleaca la munca...)

By the way, cat sa ii dau ca imi inlocuieshte un pexal undeva ascuns dupa wc? (adica munca nu ar fi grea, dar locul e nasol, e ala ce iese din coloana si vine in casa...). Bonus e o sticla de vin.
Plus intretinerea pe ultima luna

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput