bobocei 2008-2009

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Danamiha,

ce seamana orarele, cam asa e si al meu

noi avem 4 ore/sapt de mate si 8 de romana, cite 2 odata (citire si scriere adica), de luni pina joi; vinerea sunt chestii mai ususrele: abilitati practice, sport, cunoasterea mediului si engleza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

danamiha, teo1970, cam asa si la noi, orarul. Sunt 8 ore de romana si 4 de matematica, maximul de ore din programa scolara pt. cl. I, cu uhn total de 20 de ore/saptamana din 18-20 ore, cate are programa.
Azi, Cristina are si ea, prima ora de engleza. Sunt curioasa daca vor primi manuale si ce vor face, desi, cred ca vor desena, ca li s-a cerut un caiet de desen(asemanator cu cel de biologie).
Mirela, eu am invatat-o pe Cristina sa puna hartie igienica pe colac, exact cum sugereaza si Alice.
Alice, bobocelul tau ce face, cum e ?
Cristina da semne de raceala si am aflta ca a alergat doar in camasuta pe afara, in pauza mare. Exact de asta imi era teama, cand ma gandeam ca va incepe scoala. La noi e o zona mai rece si uite ca....."de ce ti-e frica nu scapi !". Desi, i-am zis sa nu iasa dezbracata.
Pana luni, sper sa-si revina, sa nu avanseze raceala.
Alina, Marie ce face ? Ii plac gustarile sanatoase de la scoala ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La noi totul e in regula pana acum. Teme inca nu au, primele 2-3 saptamani au doar teste, evaluari, stau la povesti, etc.
Boboaca mea e incantata, e singura care n-are inca 7 ani, din cate am aflat de la altii. Poza a fost facuta la deschiderea festiva, au tinut-o in sala de sport, numai pt clasele 1 si 5, restul claselor au scapat de evenimentul pompos
Sunt 15 in clasa, si spune doamna ca sunt mult mai cuminti si mai civilizati decat generatia anterioara (acolo era fiul meu), unde erau doar 12 in clasa I, dar erau tare galagiosi si vorbareti:)
O intrebare: la voi se cere adeverinta medicala in care sa se specifice ca elevul are/n-are voie la sport?
Ca la noi se cere, de cand suntem scolari, insa pe fiul meu l-am mutat la alta scoala, si ieri m-am prezentat la sedinta cu parintii cu adeverinta (daca ma scos pt Lili, normal ca am scos si pt Robert de la dr de familie) si se uitau la mine ceilalti parinti ca la un OZN inclusiv dirigintele nu stia pentru ce e adeverinta:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Ne inscriem si noi la bobocei. Vlad a implinit 7 ani pe 19.02.2008 (are 7 ani si 7 luni) si este bobocel in clasa I-a la Scoala Centrala din Campina.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabi, e o clasa de copii inalti din cate vad. Boboca ta nu pare micuta.
E fain ca sunt atat de putini copii in clasa, ca se poate ocupa bine de ei, d-na. invatatoare.
La Cristina sunt 28 si parca ar fi mai multi baietei.
La scoala la Cristina se cere adeverinta medicala cum ca elevul este apt pt. ora de sport sau nu. Dar in primul an, bobocii vor face sport cu d-na. invatatoare, caci profesorii de sport nu vor sa lucreze cu cei mici. 1 data/ saptamana vor merge la sala de sport si 1 data...in clasa pe timp rece. Asta e situatia.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

la noi sunt 25 in clasa

copilasii vor primi, pe linga calificative, si buline (am inteles ca anii anteriori stringeau toate bulinele pina in clasa a IVa si facusera o adevarata competitie, cine aduna cele mai multe buline "bune")

Gabi,
ne-au cerut si noua (de la asistenta scolii) adeverinta medicala "apt pentru efort fizic" si copie dupa carnetul de vaccinari (+ amanunte in cazul in care copilul are o boala cronica, cu ce face tratament, schema de tratament etc., chestiile uzuale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Gabi, mor de invidie, 15 in clasa?? Of, la Marcus sunt 28 de copii. Noi ne-am mutat din Oradea intr-un orasel mic, aproape de munte asa ca si la noi e rece. Numai luni avem sedinta cu parintii si nu stiu prea multe detalii, dar sunt curioasa daca au profesor la sport, dar voi afla azi. Oricum domnisoara invatatoare e tanara, de cinci ani e invatatoare, asa ca poate alerga cu ei. In banca sunt asezati o fata, un baiat si tot asa...Multe lucruri raman la scoala in dulapior, doi copii la un dulapior, i-am dat sa duca ceea ce ni s-a cerut, sapun, prosop si hartie igienica. L-am intrebat ce face cand merge la baie, cara totul cu el, iar el mi-a spus ca duce doar sapunul si pe maini se sterge in clasa. Cum o fi si asta...

Simali, Marcus e nascut pe 23.02.2001, putin mai mic decat puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana...sa-ti traiasca bobocul !!! Sa aveti un an scolar bun, fara imbolnaviri si probleme...
Si tu ai ales sa mearga la scoala la 7 ani jumatate...
Eu am de luptat cu unii si altii..fiindca eu vreau sa-l dau la 7 ani si 3 luni...iar unii zic ca de ce asa ??? De ce sa nu fie 6 ani si 3 luni ??? Deja ma intreaba vecini, cunostinte...ca si cum ar avea ceva de spus legat de copilul meu....da' ce sa faci...oameni si oameni....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

Si noi sintem in clasa I, la Colegiul German Goethe din Buc.
Mara are 7 ani si 2 luni.
In clasa sint 31 copii. dupa primele zile mara este destul de incantata. inca nu au primit teme acasa. Avem ceva dificultati cu manualele in lb germana, insa sper sa le rezolvam cat mai curand. Am primit din prima zi si orarul, avem 22 ore/sapt. Revenim cu noutati pe parcurs.

mada si mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Mie mi s-a parut mult 15, in urma cu 4 ani erau doar 12. Invatatoarea efoarte buna, sufletista, tare mult se ocupa de ei, nu le cere exagerat de mult, (tot la ea am fost cu cel mare) nu le cere sa fie perfecti dar sa vada ca se straduiesc din propriile forte. Si asa, zic eu, au rezultate la fel de bune, ca si copiii care proveneau din clasele unde invatatoarele erau mult mai severe si mai exigente. Cateodata o cam stresez cu telefoane, dar mie imi place sa fiu la zi cu evenimentele scolare Ca piticii ne povestesc doar cateva aspecte, insa esentialul putem afla doar si numai de la invatatoare
La sport avem un profesor proaspat licentiat, Lili e incantata de el.
Nina, Lili nu e mica, totdeauna se afla printre copiii mai inalti la gradi... insa ceilalti copii arata de 7 ani, iar ea... de 6
La mate a fost intrebata, trebuia sa faca ceva multime, culmea, si-a ridicat mana, a fost chemata la tabla si a facut bine:) Si era prima care a raspuns.
Au fost pusi sa-si deseneze familia, ea ne-a desenat pe noi trei (fara tati), si toti trei zambim

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput