bobocei 2008-2009
Raspunsuri - Pagina 3
ni-na spune:
multi mi-au spus ca in alte tari e ilegal sa lasi copilul sg acasa.Acum,daca m-as lauda ca de la 4 ani sta sg in casa,cu camera web deschisa ati spune ca sunt inconstienta?Nu tot timpul,in cursul anului scolar era la camin insa in vacante traiasca web-ul...si singurele reprosuri pe care i le-am facut au fost legate de faptul ca se uita la tv prea de aproape.Oricum tatal lui are munca de teren in oras si la 2 ore trecea pe acasa sa-l vada....insa azi si maine e la tara la cules...yami-yami....must proaspat
stefi68 spune:
Prezent si noi in clasa I. Suntem noi pe acest forum. Andreea are 7 si 10 luni. Este dintre cei mai mari in clasa. Nu este singura atat de mare. Am ales sa mergem la scoala mai tarziu, fiindca a fost un copil mai sensibil, mai slabuta si am considerat ca anuul acesta este mai pregatita. Si nu cred ca m-am inselat. Prima zi de scoala a fost o.K. Doamna spune ca este isteata, nu este timida, si raspunde nonstop. Sper sa o tina asasi mai tarziu. In rest, trebuie sa ma acomodez cu forumul, pe care il urmaresc de multa vreme, dar in care nu am raspuns nici o data. Iata ca am facut-o acum. Sper sa fie un nou inceput.
sanse spune:
Ar fi frumos ca la inceputul capitolului Gabi_K sa treaca numele ,scoala si daca se poate si invatatoarea fiecarui copil.
Voi ce ziceti?
Acum am ajuns de la prima sedinta dar revin maine cu impresii .Ma duc sa bag fetele la culcarica.Ele de obicei la 20'30 dorm bustean
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
dennise spune:
prezent si George in clasa i-a G scoala 194 bucuresti. Doamna se numeste Aniela Cilibiu.Noi am fost 3 ani la gradi si suntem obisnuiti cu colegii. Am ales scoala pentru parerile bune ale parintilor cu copilasi mai maricei , apoi am fost personal si am vazut cu ochii nostri totul si ce e foarte important pt noi ,scoala beneficiaza de semiinternat. La 11.50 doamna ii coboara pe copii de la clasa personal si ii "preda" parintilor , sau doamnelor pedagog de la semiinternat.Acolo se serveste o masa calda( pret 10 ron /zi), apoi odihna si apoi teme. Programul este pana la ora 18.00. Minunat pt parintii care nu " beneficiaza" de un bunic disponibil zi de zi. Cat despre invatat George e foarte incantat rasfoieste curios manualele , n-a spus niciodata ca nu-i place , doar ca mie mi se pare a fi foarte precaut.Este abia prima saptamana , nu le-a dat nici o tema pt acasa dar spune ca lucreaza cu ei pe niste fishe facute personal de doamna invatatoare. Mai asteptam sa vedem de luni incolo cum se comporta! am sa revin , va poop pe toti!
dennise spune:
aaaaa..am uitat sa va spun: Geo are 7 ani si 2 luni. La el in clasa sunt doar 9 printzese si restul pana la 26 sunt numai cavaleri!
Gabbriela spune:
Buna fetelor... si scolareilor,
Apar si eu dupa o zi lunga de scoala... ma mai prezint inca o data si aici .
Ma numesc Nicole si am si eu un piticot de cls I (5 ani si 9 luni). El a inceput scoala in Sep 4 si ii place la nebunie. Julian sta la scoala de la 8:15 la la 2:05 in fiecare zi, exceptie joi cand ias ala 1:45.
Are teste la matematica in fiecare luni si joi, adunari si scaderi, 40 de probleme in 5 minute. Si astazi mogaldeata mea a trecut la level 7.. de data asta a vut o gresala, dar eu zic ca e din neatentie. Ai voie pana la 3 greseli pe test sa poti trece la nivelul urmator. Iar la spelling are test in fiecare marti... acuma marti ce urmeaza va fi primul lui test.
PS: acuma postez tema de casa "stiu ca la scriere are cateva greseli, dar nu avem voie sa ii corectam la scriere, invatatoarea ii corecteaza in clasa" si testul pt fetele care vroiai sa le vada... de la subiectul precedent.
O sa postez restul la tema, dupa ce o termina...
PS1: sper s ane aduna cu toate acii , asa un subiect comun despre bobocei de cls I... sunt si eu curioasa cum e in alte clase in alte scoli, in alte tari...
spor la invatat
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
Buna, tuturor mamicilor de bobocei !
Noi suntem mami Nina si bobocel Cristina (6 ani si 8 luni), din M-Ciuc, cl. I B la Colegiul national Octavian Goga. Sunt doar 4 copilasi nascuti in 2002, restul fiind din 2001 si chiar din 2000.
In prima saptamana de scoala, n-au scris inca nimic in caiete, doar pe fisele date de d-na. invatatoare si desene legate de primele lectii din Abecedar si Matematica.
La noi sedinta a fost in prima zi si ni s-a spus ca timp de 2 saptamani doar ii va evalua pe copilasi, sa stie cam la ce nivel sunt.
Cristinei ii place tare mult la scoala si ii place mult si d-na. invatatoare, care le-a si zis ca le va fi ca o mamica, la scoala.
Deocamdata, "e asa de usor, ca la gradinita!", spune Cristina.
Iata si o poza cu scolarita mea, cea in roz.
Nicole, interesanta metoda asta cu cronometratul. Am sa o incerc si eu !
Succes la scoala, boboceilor nostri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
simali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Si la noi era plin de 'printzese ' Eu i-am spus sa evite sa faca pipi la scoala dar mi-a spus ca nu a putut sa tina.A incercat sa se urce cu piciorusele pe WC dar nu a putut sta. Decat sa cada...mai bine sa faca cum poate... Mi-e groaza ...sper sa fie ok. O sa pun si eu poze maine . MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
Stiu o mamica care i-a zis sa nu faca pipi la scoala si intr-o zi fetita nu s-a mai putut tine si a facut pe ea mititica... E groaznic faptul ca nu e OK la toaleta dar mai bine invat-o cum sa-si puna hartie igienica pe colac si cum sa foloseasca dezinfectantul pentru manute.
alice
danamiha spune:
Pana in prezent fiul meu e foarte incantat de scoala, dar dezamagit ca nu are inca teme. Ieri am primit orarul, azi are prima ora de engleza, sunt tare curioasa cum decurge ora. Tot azi are si educatie fizica. Din ce observ are foarte multe ore de romana, cam asa: luni: 2 ore lb.romana, mate, ed.plastica, marti:2 ore lb.romana, mate, ed.fizica, miercuri: 2 ore lb.romana, mate,religie, joi: 2 ore lb.romana, mate, muzica, vineri: lb.engleza, cunoasterea mediului, ed fizica, ed.tehnica.
teo1970 spune:
Buna !
ne inscriem si noi in clasa bobocilor de pe DC :)
Matei are 7,5 ani, este in clasa I la Scoala Catolica - inv. sora Monica
sta la scoala de la 8 la 12, din octombrie probabil si la after-school pina la 16.00
ceva mai deosebit: la noi in clasa copiii nu au locuri fixe in banci si nici un coleg de banca stabil; in fiecare zi copiii vor sta in alta banca, si cu un alt coleg, pentru a incuraja realatiile de prietenie si colegialitate intre toti copii, pentru a nu a aparea discutii/resentimente vis-a-vis de cine sta in prima banca, cine sta in ultima etc. etc. - stiti voi cum e ; exceptie: copiii cu probleme de vedere sau auz
in rest, cam la fel ca si la voi; o sa mai revenim
tuturor bobocilor (copii, dar si parinti ), mult succes din partea noastra si un an bun !