Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Criss eu as mai astepta un pic cu sutienele de alaptat.....ca sanii s-ar putea sa mai creasca ceva pana nastem....

Amalia...m-ai confundat pe mine cu Ginye si pe ea cu mine...ca eu iau kg intr-o veselie.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Criss, mai sunt sutiene cu 400.000 pe site-urile reclamamascata. ro si bebelusultau. ro

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Diana multumesc ca mi-ai spus de masuratori , acum mi-am verificat etichetele si intr-adevar era trecuta si masura frantuzeasca care chiar corespunde cu cat am aproximat eu citind ghidul lor de masuratori

Criss 29+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, Alexa, deci voi dansati dar nu ziceati nimic.
Ce sa fac si eu tara arde si baba se piaptana, de la capela am plecat la petrecere de copii si noaptea disco , oricum in we nu am pe cine intreba ce ma intereseaza pe mine. Ieri ca m-am impartasit ca prin minune, am avut o stare asa de bine, de impacare cu situatia, ca oricum va fi, va fi bine. Acum de dimineata sotul zice sa ma rog de mama sa vina, inca nu am abordat-o, o sa vedem.
Cum este poezia lui George Cosbuc: "O lupta-i viata deci te lupta / Cu dragoste de ea cu dor"

Criss703, si eu tot sutien de la Jolidon am, nu le au mereu expuse dar daca intrebi iti dau sa probezi, cel putin asa am facut eu la Jolidon in Cora. Insa nu au mai mult de cupa D, care mie imi este fixa, sigur la febra laptelui voi avea nevoie de un E dar nu-i nimic, voi purta tricou, ma descurc eu cumva, plus ca am sutiene normala cupa DD sau E, nu-mi trebuie neaparat de alaptat.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye, eu am luat in medie 300-400 gr in fiecare saptamana din ultima luna. Nu stiu daca e bine sau nu, dar vom vedea saptamana asta cand mergem la eco. Eu zic sa nu-ti faci griji, fiindca bebe se alimenteaza de la tine.

criss, si eu mi-am luat sutien de alaptat de la jolidon tot cu 25 de lei. Deci eu zic sa mai cauti.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

31 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otiliav daca au pana la cupa D e perfect pt. mine...sti eu eram in dubii daca B mi-ar fi mare cel mult un C desi ma indoiesc ...daca in mod normal port 75 B ...poate nici nu au nr. mici pt. alaptat si eu imi fac atatea planuri de unde sa cumpar

Criss 29+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ma gandesc sa incep de maine o cura cu argila. Ajuta la tranzitul intestinal si la detoxifierea organismului si...poate ma ajuta si cu hemoroizi. Pe prospect nu scrie ca ar avea contraindicatii in sarcina, deci nu cred ca il poate afecta pe bebe. Voi ce parere aveti?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

31 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Maine incepe scoalaaaaa Clasa a 5-a!!!!!! Si eu nu o sa il pot ajuta cu nimic

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

wow, clasa 5!!
Simo, o sa fie bine, o sa se descurce, nu-ti face atatea griji...
Iar cu o tema, un sfat ceva, cred ca il poti ajuta!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput