Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Simo multaaa bafta la scoala! Sa aiba noroc de profesori inimosi si dornici sa-i invete!
Si nu-ti fa probleme..ai sa-l poti ajuta sigur la intorcerea acasa de la scoala!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Monica,Amalia, multumim. Griji totusi imi fac, in vara asta a luat o pauza totala de la tot ce are legatura cu scoala, cred ca a uitat tot ce stia. Nu l-am pregatit de scoala, nu tu rechizite, nimic. Are doar cateva caiete noi... Si unde mai pui ca profesoara de mate se pare ca e cam scorpie....

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Simona stiu ca trecerea in cls a V_a este o noua treapta in viata de scolar, dar o sa faceti fata. Nu stiu cati copii care trec in cls a V-a stau vara si exerseaza. Toti iau o pauza totala in ceea ce priveste scoala. Iar tu o sa-l ajuti de cate ori vei putea. O sa vezi ca o sa fie bine! Mult succes!

Eu am o stare destul de ciudata pentru ca e prima oara cand nu particip la deschiderea anului scolar. Mereu aveam emotii pentru prima zi de scoala si asteptam sa-mi revad piticii care cresteau asa de mult peste vara. Anul asta copiii mei au trecut in cls a III- a. Cred ca marti sau miercuri o sa dau o fuga la Bucuresti ca sa-i vad.

ginye 34+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Am incercat sa port si eu cu fi-miu o ultima conversatie filosofica pe tema importantei zilei de maine, sa-l fac sa inteleaga ca e un moment de cotitura, ca lucrurile nu mai sunt ca pana acum, ca trebuie sa abordeze altfel problemele, bla bla bla..... Si cum eram eu asa patrunsa de importanta momentului vine si replica: "oaah, ma duc sa ma pish!"

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+

Mergi la inceput

Simona foarte spiritual si patruns de moment baiatul asta al tau! O sa-si dea seama mai tarziu. Acum n-are rost sa-l bati la cap ca nu-si da seama. Nu are cum sa constientizeze ce o sa fie. Multa rabdare!

ginye 34+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
ginye eu cred ca bb ia in greutate chiar daca tu nu iei..relax mama...prea multe griji..ah si inca ceva nici eu nu participi anul acesta la deschiderea noului an scolar...ma ia cu tristete...daca mergem de ce mergem, daca nu mergem de ce nu mergem..cine ne mai intelege
madutza felicitari de vestile bune de la echo la mai mare
mav filmuletele le mai vazusem pe youtube..oricum o placere desi mi sa parut cam inuman sa il lase pe saracul bb sa caute tzatzica
simona imi place pustiul tau..spiritual rau ...vede el acuma cum este...mai ales daca i se schimba colegii...sa vezi impresii maine dupa prima zi de scoala
brie hehe se vede ca ti-a priit concediul..imi place
cherie iubita spor si pe mai departe la treburi
colostru am si eu daca strang de tzata...oricum evit..nu stiti ca daca ii necajesti duc la contractii ale uterului...deci sar peste stimulare vine el si laptele
sutien deocamdata am de alptat mai astept pt ca stiu ca o sa mai creasca pana nasc...deci..sunt nebuna nu mi-am cumparat nimic
o seara buna
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

simona, normal ca iti faci griji pt. baietelul tau mai mare, dar, sunt sigura ca il vei ajuta la lectii si la pregatirile pt. scoala!
Ginye multumesc!

Fetelor, de unde va tot spuneam ca nu am cumparat nimic pt. BB, azi am fost la Mall si i-am cumparat [b]carut si patut Hawck de la Minie Blue!!!!. Patutul este asemanator cu al Alexei[/b]. Maine, daca tot ajungem la Iasi pt. ecografie, mergem si la Carrefour si vom mai achizitiona cate ceva de pe listuta. Si astazi mi-am cumparat si un costumas de graviduta pt. toamna din catifea reiata (sarafan si pantaloni). Este foarte elegant si imi vine foarte bine, mai ales ca eu am picioare luuungi si greu imi gasesc pantaloni care sa imi fie buni la lungime!. S-a facut destul de rece afara si chiar nu aveam nimic care sa mai incapa pe mine!

32+

Mergi la inceput

Elilov ca bine spui... rau ca incepem...rau ca nu incepem...

ginye 34+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Simo tare faza! Ma astept si eu la unele similare peste cativa ani. Momentan, David e prins de moment..in seara asta a vrut sa probeze inca o data hainele inainte sa i le calc..s-a motzat de numai si-n loc de camasa pepit vrea maine una bleo, ca "arata mai a barbat cu ea". Avand in vedere ca abia de maine ni se va spune de uniforma, l-am lasat sa ia ce camasa vrea la costumul negru pe care il are. Oricum arata frumos foc, puiul mamei de cioara!
Anes super achizitii ati facut! Sa le foloseasca sanatos bebe si tu la fel hainutele. Raiatul imi place mult si mie, si sigur arati super in costumul luat! Sa le porti sanatoasa!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Amalia esti o scumpa! . Stie ce vrea baietelul tau ! Sunt sigura ca este frumos puiutul asa motzat!

32+

Mergi la inceput