Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ginye bebe creste chiar daca nu iei tu in greutate...ca s-au tot format rezerve slava DOmnului....chiar daca nu ai mai papa nimik pana in decembrie...bebe e ok si creste..

Otiliav ffffff tare la discoteca aseara....era cat pe ce sa ma matolesc

Sa aveti o duminica frumoasa!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata
Mi-am baut cafeluta pe filmuletele postate de Mav ....fara cuvinte
Inainte de orice mesaj pedagogic am inceput sa plang instant , nu am mai urmarit asa de atenta pana acum modul in care se alapteaza un bebelus ...chiar credeam ca-mi lipseste instinctul matern dar vad ca apare la timp . Multumesc Mav!

Asa...acum ca mi-am revenit nici mie nu cred ca mi-a curs pana acum colostru ...desi am gasit niste usoare urme galbui pe sutien in dreptul sfarcurilor , asta sa fie?? sincer eu nu le-am bagat in seama desi ce ar putea fi altceva ?!

Madutza felicitari pentru bebelina ta in grafic , sanatoasa si voioasa

Astazi vreau sa fac si eu o comanda La Redoute impreuna cu o prietena (ea a mai comandat de 2 ori ) , am vazut acolo sutien pt. alaptat (Mav azi numai la alaptat ma faci sa ma gandesc ) cu aprox. 80 lei 2 bucati iar la noi am vazut ca 1 buc. e cam 80 lei asa ca as comanda .Cele care ati mai comandat vi s-au potrivit marimile (am citit si eu ghidul lor cu masuratorile, sper ca le-am inteles bine)desi la mine cam cea mai mica marime ar fi buna .Voi ati mai luat ceva produse de care sa fiti f. multumite ...niste sfaturi mi-ar prinde bine

Criss 29+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye are dreptate Alexa. Bebe are el de unde sa ia in greutate, stai linistita! Nici eu n-am luat prea mult la sarcina asta, iar burtica mea este exact ca o minge...pare mult mai mica decat a altor gravidutte. In schimb, la ecograf bebe a aparut mai mare cu 3-4 zile decat varsta ecografica.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Criss eu mi-am luat sutien pentru alaptat de bumbac 100% de la Jolidone si m-a costat numai 25 Ron. Modelul este simplu iar sutienul foarte comod, sigir o sa-l folosesc si dupa. Acelasi timp de sutien l-am cumparat si acum 7 ani cand il alaptam pe David.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Criss, eu am comandat sutiene de alaptat de pe LaRed. Ca sa nu gresesti marimea, verifica pe sutienele pe care le porti acum, pe eticheta, masura frantuzeasca, difera circumferinta peste bust. De ex. eu port 80C, ceea ce inseamna 95C, de fapt, la ei. Deci mai pui 15 la circumferinta pe care o porti acum. Nu stiu daca am explicat bine, sper ca ai inteles. Mult succes la cumparaturi.
Cupa se potriveste, daca porti C, C sa comanzi, nu mai mare pt. ca bumbac si oricum se intinde.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Brie, bine ai revenit, mi-ai lipsit si mie! Stiam insa de la Catalina ca esti ok, dar ca nu ai calculator acasa.

Oti, ce faci mami, ne pui muzica in miez de noapte? Eeeee! Din "cauza" ta m-am culcat la doua, sunt franta azi!

Mav, emotionant ultimul fimulet! Dragul de el, imi venea mie sa il imping putin sa ajunga mai repede ca s-a cam chinuit pana a dat de tzitzi !

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia si eu am burtica mica pentru varsta sarcinii (94 cm).

ginye 34+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Amalia waw numai 25 lei serios? adevarul ca la Jolidon nu am intrebat si culmea tocmai de la ei imi cumpar cam toata lenjeria .Deci voi mai prospecta putin piata .Merci de informatie

Criss 29+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Si burtica mea masoara doar 96 cm (seara , ca dimineata e doar...94). Mai importanta decat circumferinta este inaltimea fundului uterin, de fapt. Acum ar trebui sa fie cam cu 4 sau 5 cm deasupra buricului. Circumferinta abdominala e inselatoare, poti sa ai si un strat de grasime de cativa cm, si mult lichid in uter...sau o placenta mai mare, nu inseamna neaparat ca bebe e mare!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput