Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav incredibil ultimul videoclip!Ii faceam deja galerie de pe margine micutului sa ajunga la san! Extraodinar instinctul asta de supravietuire!
Multumim pentru clipuri!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna dimineata, astazi va servesc eu cacao cu lapte.
multumim mav entru fimulete. ultimul a fost foarte emotionant.
brie- bine ai revenit. sper sa se rezolve cat de curand problema cu netul.

30+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Brie, bine ai revenit! Ma intrebam ce mai faci, daca esti bine!
Nici eu nu am colostru delooooc!!! . Vreau sa alaptez dupa nastere!!! Poate nici nu mi se declanseaza lactatia daca fac cezariana!!!
Mav, minunat si incredibil videoclipul cu bebele care a gasit singur sanul. Dar aia chiar au avut inima sa il lase pe BB ca sa il caute singur! Era un bebe puternic, si-a ridicat parca si capul putin .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Noi se pare ca avem o zi frumoasa.

Poftiti la sau laptic/ceai, ce vreti voi. Eu am nevoie de cafea ca am dormit tarziu, discoteca DC, deh . Din fericire si Ana a dormit super bine dupa biserica si petrecere, a adormit la 7 seara si s-a trezit la 8 dimineata . Si este a doua noapte cand doarme singura in patul ei. M-a strigat de dimineata "Mami poti sa vii la mine in pat, hai ca-ti dau si tie un balon, impartim baloanele", pai cum sa pot rezista la astfel de rugaminti.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza burtici! Haideti la o cu muuult lapte.

Va mai pun un link despre greutatea si lungimea medie a bebelushilor in burtici.
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

O zi frumoasa si muuulti pupici.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Neatza!

brie, mai bine incepi sa faci masaj la sani in fiecare zi. Iar din saptamana 36, parca, poti sa incepi sa folosesti garmastanul, care, am inteles, ca ajuta la desfundarea canalelor.

mav, super ultimul filmulet.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

31 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

Ieri am fost si noi la eco. Bebe este bine, in grafic, nu foarte grasana: 1331 gr. Colul inchis, 4.5 cm, placenta bine. Are capul in jos, coloana pe partea dreapta si picioarele in stanga, intinse pana la gurita. Este bine dezvoltata si cuminte. Statea cu spatele la noi, si a fost greu sa ii ia un profil, dar a reusit pana la urma: http://good-times.webshots.com/photo/2115573830103625916ipdfPC.

Dimensiuni, 29 saptamani:
BPD 72.6mm, HC 267.8mm, AC 244.8mm, FL 56.2mm, HL 49.4mm, tibia 48.8mm

Dupa eco am intrat si la dr. Mi-a dat sa fac hemoglobina glicozilata, sa vedem cum stam cu glicemia.

Azi o sa vina pe lume nepotelul meu, cu 2 saptamani mai devreme. Ieri am fost in bucuresti, se pare ca si azi vom merge, sa vedem bb-lusul. Mi-a spus frate--miu ca la eco a aparut atat de mare incat dimensiunile ieseau din cele ale aparatului. I-a iesit DPN 9.09. si trebuia sa fie 1.10. Cred ca o sa am un zdrahon de nepotel, de fapt asa e in familia noastra: eu pe ANA am nascut-o la 4,2 cu 2 saptamani inainte de termen. Eu am avut 4, frate-miu 4,5, mama 4.9. Hai ca v-am zapacit!

Brie, bine ai revenit! Te asteptam sa revii definitiv .

Cherieactiv, ce ACTIVA esti. Bravo tie!

Mai fetelor, nu va mai stresati atat cu lapticul. Stie organismul mai bine sa isi faca treaba. Bine ca ati avut un pic colostru, e ok! Eu am alaptat 1 an, cu toata cezariana. Am avut lapte garla. Important este sa cereti copilul la san repede, chiar daca ei nu vi-l aduc.

Mav, multumim pentru filmulete. Ultimul este foarte tare! Impresionant cum a stiut el singur sa suga. Imi aduc aminte cum curg sanii cand aude mama ca bb plange. Pacat ca in majoritatea maternitatilor noastre nu ti-l dau la asn asa repede.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Merci de informatii cu hainutele, nici nu stiu in ce ma imbrac pt mers la cumparaturi... ca burta a crescut exploziv si nu inteleg cum. Multumesc Otilia si de asigurarea ca patutul de lemn e ok. Imi era frica ca-i prea mare pt un bebe mic- stiu ca sunt cretina dar asa e la primul bebe
Foarte tare filmuletul si bebe. Bebe era asa zdravan ca nici nu arata a nou nascut. Si avea atata par...Am mai auzit ca defapt bebe s-ar descurca,ca asa cum pisoi si catei gasesc lapticul si pui nostrii il gasesc. Din pacate la maternitate nu te lasa sa stai cu puiul imediat ce nasti. Cel putin la majoritatea...

Mira 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Madutza felicitari pentru vestile bune de la eco! Sa fi sanatoasa si tu si bebelina si sa va vedeti cu bine la termen!
Wow ce oameni zdraveni sunteti in familie! Noi am fost mai pricajiti, dar David s-a nascut mare la 3,75 kg. Dupa cum s-a prezentat bebe Luca la eco, se pare ca si el s-a dezvoltat bine si va fi marisor...eu una asa sper, la ce uter mic am eu..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Anes bafta maine la echo!

Brie bine ai revenit! Sper sa-ti rezolvi cat mai repede problema cu netul.

Madutza felicitari pentru rezultatele de la echo!

Mav multumim pentru filmulete!

Elilov

Fetelor in ultimele 2 sapt n-am mai pus niciun kg pe mine. E normal? Ma intreb ca poate nici bebe n-a mai luat in greutate. La voi cum e?

Pup toate burticile!

ginye 34+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput