Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 5
docdecap spune:
alina, stiu ca tu ai avut mult curaj povestindu-ne ce s-a intamplat, si imi pare rau ca acum vrei sa te retragi 'in umbra'. exista oricand posibilitatea de 'ignore', si cred ca ar trebui sa o rezervi pentru persoana care simti ca te-a judecat cand nu era cazul, si nu pentru noi care iti vom fi alaturi de oricate ori vei avea nevoie.
multi, multi.
ereena, eu dupa o pauza de 2 luni, in care nu l-am mai pus sa doarma in sac de dormit, nu mai prea are succes. se intoarce si se rasuceste, si se enerveaza. sacul lui e din ala cu bretele sus, fara maneci, si larga asa, ca un balon la picioare.
Angi, eu in afara de premergator mai am o solutie de pus copilul cu ocazia vizitarii privatei: la el in patut. poate ca o sa zbiere un pic (desi daca il pun in picioare tinandu-se de margine e asa fericit, ca il tine o vreme), dar stiu ca nu isi poate face rau (eu am patut de voiaj, deci nimic contondent la vedere.) poate ca un tarc nu ar fi chiar o idee proasta...
hi-hi, ce s-au pus clopoteii pe clopotit!! ma-ma-da-da-ta-ta-pa-pa ghe-ghe-ghe.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Laura Ioana spune:
Roxanici
felicitari pt momentul minunat pe care l-ai trait! Doamne, abia astept si eu sa-mi spuna gaza, cu intentie si directie, MAMA!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Da, chiar s-au pus pe "vorbit" clopoteii nostri! Thea a spus azi, pt prima data, CA-CA si GA-GA
Iar, de cand a implinit 8 luni repeta mereu MA-MA, dar ta-ta nu a spus, inca![]()
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Laura Ioana spune:
Bitzi (aka Eva Maria
)
Sa cresti mare, sanatoasa si sa o faci fericita pe mami
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
creata2008 spune:
Alinus... mi-aduc aminte foarte clar cand am citit mesajul tau. Era noaptea tarziu si m-ai lasat fara cuvinte. Cum crezi ca cineva ar putea sa te judece? Ar fi si culmea dupa ce toate am trecut prin cel putin o sarcina sa avem tupeul sa te judecam penru decizia pe care ai luat-o. Poate, zic si eu, nu a stiut sa isi aleaga cuvintele potrivite pentru o asemenea situatie, poate nu se mai intalnise cu o asemenea decizie pana acum, poate tu erai suparata si amarata deja si ai interpretat anumite cuvinte ca fiind altceva. Nu stiu... ma gandesc ca poate am fost eu. Daca eu sunt persoana care crezi ca te-a judecat, cred ca mi-am ales cel mai prost moment din viata mea sa nu imi aleg cuvintele cu grija. Daca nu am fost eu, sper sa fie asa!, atunci inseamna ca eu mi le-am ales cu grija, dar o alta fata nu a facut-o. Cel mai probabil ne-ai socat pe toate cu vestea pe care ne-ai dat-o si nu am stiut cum sa reactionam.
Pleaaaaaase come back!!! 

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
madalina28 spune:
Am facut curat in casa,bagat copilul la somn dupa administrarea medicatiei,ciorba de perisoare(Errena te-am "copiat") si sosul pt paste pe foc,branzica pt pitica facuta,rufe spalate si intinse,acte introduse in program de conta, offfffff nu mai pot de oboseala sper sa am puterea sa fac un dus, ca o baie relaxanta nici nu se pune vb de fapt cred ca nu am mai facut de luni bune,doar dusuri rapide(scurt si la obiect
)tare va invidiez pe cele care au timp,la mine dupa ce adoarme pitica seara zici ca incepe o noua zi.
Alina nu baga in seama,poate nu si-a dat seama ce spune.Am vazut pozele cu voi sunteti o familie foarte frumoasa.
Ce de bebelusi vorbareti avem!!!
Madalina(tiza mea) bine ai venit! am vazut poze cu micuta luptatoare,sunteti tare frumoase.
Nicole am vazut poze cu micul nazdravan,ma repet iti seama foarte bine,sunteti si voi o familie frumoasa.
Ati vazut la tv ca este un uragan in Texas ce o fi facand Honey ca parca acolo locuia,sper ca sunt bine si ea si bb AJ.
Noapte buna! desi nu mai am cui sa urez ca toate dormiti la ora asta.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Tinna S. spune:
Zuzici, am reusit sa pun pe net un album cu pozele de la munte
, asa ca daca va face placere va invit sa le vizionati AICI.
,
Tinna
si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
Tinna S. spune:
LA MULTI ANI EVA MARIA de Elle si ISABELLA de Mada! Sa fiti fericite si sanatoase si sa le aduceti numai bucurii mamicilor voastre! 
...si LA MULTI ANI si puiului meu iubit care face azi 7 lunisoare! Nu cred ca exista pe lumea asta mamica mai fericita ca mine! ![]()
Tinna
si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
Tinna S. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena hai daca tot suntem la capitolul :ce a mai facut copilul meu: matei stie sa faca papa, toata lumea e topita cand il vede ,dupa ce initial nu ma cred pe cuvant. dar ce e haios la el, ca intai ridica mana stangao priveste si nu stie ce sa faca u ea, abia pe urma ridica mana dreapta si face asa bucuros din manuta. Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Felicitari! Ce scump e Matei!
Tinna
si minunile mele Luca si AndreiPoze Luca la botez
Tinna S. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Sa ma laud si eu putin: astazi buburuza mea s-a uitat la mine, a intins mainile si a zis clar "ma-ma" - e prima data cand o spune constienta si cu 'adresa'. Ce mai, am simtit ca plutesc! Astept cu nerabdare si momentul cand va sta in picioare! |
Bravo Adeluta! Intr-adevar este o mare fericire sa iti zica puiul tau "mama"!
Tinna
si minunile mele Luca si AndreiPoze Luca la botez

Matei-Florin 24.01.2008