Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 18
julax spune:
Ma cam doare spatele ca scriu stand in picioare(de la epiziotomie
).De poze nu m-am ocupat inca,poate zilele astea.
Povestea nasterii...nu m-am gandit cum sa o relatez,mai ales ca nu sunt maestra in povestit si cu nebuneala din jur...In fine...
Pe 23 seara am sunat-o pe dr.sa vedem cum facem cat va fi plecata si mi-a spus sa merg dimineta sa vorbim si sa ne vada.
Pe 24 dimineata,la 8.30 ne-am intalnit,m-a"predat "dr.cu care ar fi urmat sa nasc daca venea momentul cat n-ar fi fost in zona si apoi am facut un control.Surpriza...dilatatie2-3."Nasti azi"mi-a spus dr.A verificat si celalt6 medic dilatatia si au fost de acord sa ma interneze."Pai n-am nici o durere",i-am spus."Si nu-i bine?"Nu-mi venea sa cred ,dar ma bucuram.Speram sa fie asa,dar..RevinIulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
julax spune:
Asa..nu puteam crede ca nu am avut deloc contractii.De fapt au fost cateva seara,dar neregulate,de scurta durata si nederanjante.Am ramas sa ma internez,sotul s-a dus sa-mi ia bagajul.mai era o problema.Epidurala,care din nu stiu ce motive nu se mai facea momentan.Am rugat-o pe dr.sa insiste,ca raman datoare bla bla,a spus ca face ce poate,dar ca nu e cazul sa-mi fac griji,caci9 crede ca nas usor,ai ales ca e al doilea.Noroc ca nu eram fixata pe ideea ca fara epidurala nu nasc si m-am consolat.Speram doar sa fie bine.Mi-au pus perfuzie pe la 9 jumatate-10 fara ceva,apoi ma intrebau daca am contractii.aveam ,dar abia le simteam.M-am mai plimbat pe acolo,pe la 11 au inceput sa fie ceva mai dureroase.La 11 .15 m-a controlat ,dilatatie buna,dar mi-au rupt membranele pe masa(nu m-a durut),dupa care au inceput niste dureri...no comment.Cred ca pe la 11.45 sm mers in sala de nasteri.Am impins de cateva ori,de data asta n-a mai cazut varul de pe pereti,am fost mai silentioasa,am incercat sa ma concentrez la ce spuneau si am auzit-o pe dr spunand ca nu cred ca e cazul sa ma taie.M-am bucurat,asm impins mai cu spor si a iesit capul bebelinei.Am mai impins lung inca o data si gata"Ce grasuna",a exclamat dr.La 4200 grame,am fost si eu de acord.Din aceasta cauza a fost nevoie si de epiziotomie.De data asta am simtit unele impunsaturi si a fost destul de dureros
Revin
Iulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Dodo-pui spune:
Iulia sa-ti traiasca bebelina grasuna
O saptamana frumoasa mamici cu pitici si burtici
.
Eu am reusit sa fac un rosu in gat care ma enerveaza de nu-i adevarat
.
si multi
de la mare.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
julax spune:
In fine..A trecut.In tot acest timp,ma uitam cum o spala pe micuta noastra,cum o curata,mi-0a adus-o pentru cateva clipe si pe pieptul meu,dar o impunsatura de ac m-a facut sa am tresar putin si au luat-o pe printesa,au infasat-o ca o sarmaluta si eu am continuat interogatoriul.Am aflat ca are 52 cm si scor apgar 9-10.Ce fusese mai greu trecuse,referindu-ma la momentul nasterii,ca restul,plansete,colici,e o alta poveste.Broderia a durat destul de mult,intre timp mi-a mai venit o colega pe o masa alaturata,a nascut un baietel,dar nu am putut vedea prea mult ,caci era o asistenta care imi fura peisajul.A urmat apoi alaptatul cam dupa 3 ore,alte incercari pe parcursul zilei,rani la sani,dar merita.De 3 zile o alaptez doar la san si asta e cel mai important.Ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna.
Despre ea pot spune ca seam,an cu fratiorul,clar e ca are si ea gropite in ambii obrajori
De acum uincepe o noua aventura
I-am dat sa pape acum,trebuie sa merg sa o schimb.Am citit ce ati scris,scuze ca nu pot raspunde tuturor.
Sanziana,LA MULTI ANI lui Dragos si ascuze de intarziremotiv bine intemeiat![]()
Revin si cu poze
O intrebare:scaunul bebelinei e acum moale si parca are putin mucus(ceea ce nu mi se pare tocmai ok).Ieri a durut-o burtica destul de tare(a avut si gaze)Or fi inceput colicii?Ma gandesc ca o fi de la iaurtul care l-am baut(cica am voie),dar care imi da de gandit.In fine,acum pare mai bine.
Va pup !
Iulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Ada_S spune:
Bine ai venit acasa Iulia
si multumim ca ne-ai scris... ce bine ca ai scapat asa repede si usor, refacere repadida si tie si familiei.
M-a emotionat povestea nasterii.... parca ma trece un fior rece pe spate si parca ar vrea sa iasa cateva lacrimi de bucurie si mandrie ca suntem mame de 2 copilasi.
Sanziana, 

Azi merg la dr la control si sa fac un PAP, vine si zsuzsu cu noi sa cunoasca medicul.
Pupici la toate, din pacate sunt foarte solicitata, plang ambii fecior. UUUUUuufffffff casa de nebuni.
Z_IULIA spune:
Buna dimineata
Felicitari Iulia!Ma bucur ca ai scapat asa usor si te-ai intors repede acasa. Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de copiii tai.

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
OanaRusu spune:
Iulia,
ce m-am emotionat, parca ai povestit cum am nascut eu ![]()
Laptic mult si bebe sanatos 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Iulia bine ati venit acasa, acomodare rapida si usoara!
Sambata l-am sarbatorit pe Dragos, ma simt asa de fericita si implinita ca am un baiat asa de mare, incat abia astept sa-l tin si pe David in brate sa luam de la capat aventura unui bebe la noi in casa!
Eu sunt in faza in care nu-mi vine sa cred cat de aproape sunt. Daca cele 40 de sapt mi se pareau undeva la ani distanta de ziua in care descopeream cele 2 liniute, apoi nu credeam ca ma voi apropia atat de mult de termen, acum parca am intrat intr-un malaxor al timpului care tot amesteca: dimineata,amiaza, seara si de la capat si eu buimaca si coplesita de amalgamul de sentimente incerc sa raman rationala si tot verific bagajul!![]()
Agitatele sa fie deocamdata, ca bebe David sa stea cuminte pana luni dimineata in burtica ![]()
![]()

pe toate
38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!
julax spune:
pe toate.Azi printesa a dormit toata ziua si a papat.Am profitat si am mai trebaluit prin casa.Vom vedea la noapte daca imi va da voie sa dorm.
Sanziana,mai e putin pana luni

Cred ca figurile de ieri cu plansul au fost de la iaurt,asa ca aviz celor ce nu stiu.Mi-a confirmat si pediatra.Lui Alex i-a dat zinat
(e antibiotic,nu?),eurespal si sterimar.Ma gandesc ce voi faceIulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iulia, bine ati venit acasa! Mai eu pap iaurt la greu si Lucia n-are nimic. Moasa mi-a zis ca iaurt pot sa mananc oricat si cu si fara fructe. Lapte proaspat insa a zis ca nu mai mult de 200ml.Da' scaunele pot fi moi si multe pana se mai maturizeaza intestinele fetitei. Si Lucia mea a avut o perioada asa cu scaune dese si parca cu mucus da' moasa s-a uitat la ele si a zi ca-s ok. Acum Lucia are scaun cam la 2-3 zile dar moale da' cica si asta-i normal din cauza ca laptele de mama lasa putine reziduuri. Iar eu acum chiar pap de toate, nu exagerez cu fructele dar in rest... Si inca ceva, nu ne spui si noua numele bebelinei? Oricum, pupici multi!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008