Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 19
Naty spune:
Buna!
Fetelor, dupa ce m-am inscris pe listuta voastra nu am mai scris, spre rusinea mea.
Va dau acum cateva date despre mine: DPN-ul este 17.01.2009. Sarcina decurge super bine, spre marea mea mirare fiindca prima a fost foarte grea. Am avut ceva greturi in primele luni si cam atat.
Ioana, fetita cea mare, se lupta cu inceputurile gradinitei iar eu incerc din rasputeri sa nu ecdez in fata plansetelor din fiecare dimineata. Desi am inceput de la 1 septembrie deci avem o luna de gradi in fiecare dimineata acelasi circ - de cand ne trezim incepe sa bata la cap sa mai amanam momentul plecarii - asta se traduce printr-o serie interminabila de "nu imediat, mami, nu imediat, nu? mami, nu imediat ..." Cand reusim sa iesim pe usa incearca sa ma convinga sa o luam pe un drum mai lung apoi incepe cu "da vine dadi sa ma ia, vine, vine, vine? Nu mananc ciorba la gradi, nu mananc?" (Dadi e bona care o ia la 1 de la gradi, inainte de a lua pranzul, iar mancatul ciorbei e reperul ei de plecare). Si toooot asa pana ajungem. Vineri am fost sa vorbesc cu educatoarea si mi-a spus ca merge spre bine, ca dupa ce plec mai mataie vreo 5 minute si dupa aia se ia cu activitatile, ca participa la lectii si pare sa ii placa si precis se va acomoda. Asta nu inseamna ca nu-mi vine sa
zi de zi cand o duc.
In curand ne pregatim de aniversare ceea ce imi aduce aminte sa va intreb daca stiti unde pot sa comand un tort in froma de printesa.
Va pup si promit sa va citesc si sa scriu
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
24+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ClaudiaH spune:
Cami, am vazut pozele! Off, ce papusele ai! Intr-adevar, ce-a crescut Sabina!!!! Iar Sofia expira ghidusie prin toti porii, emana, se vede pe deasupra ca e poznasa. Dar lasa ca e mai bine asa decat bleaga. Si inca un motiv pentru care sa te invidiez: ce fain ca e cald la voi. Acu vreo doua luni cand te plangeai de cald nu te invidiam, la noi erau 24-28 grade, era numa' bine da' acum ca sunt 9-18 grade incep sa te invidiez. Nu te stresezi cu imbracatul fetelor afara. La noi din cauza umezelii Lucia fornaie pe nas iar Stefan tuseste de zor, nimic care sa fie tratat medicamentos dar destul cat sa ii sacaie pe ei si pe mine. Dar asta e... Pupici, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Salut fetele!
Julax, bine ai revenit in club, sanatate printesei si tie mult laptic. Asteptam poze cum am mai zis. Pup.
Cami, am vazut pozele si eu tot pentru caldura te invidiez. Cea mai faina poza mi s-a parut aia cu olita intre masini. Bestiala.
Naty, nu stiu unde poti gasi tortul dorit, sorry.
Azi am mancat si eu un castravete murat si struguri. Am sa vad ce se intampla, ca m-am saturat sa ma abtin de la toate si fata tot sa planga seara. Azi a iesit soarele si la noi dupa mai mult de 2 saptamani. Am fost afara cu caruciorul si iesim si maine, ne-am luat si banii de la primarie.
Nu prea am avut ce sa va mai scriu, noutati, de aceea nu am mai intrat dar am citit.
Asteptam si noi vaccinul si vom mai vedea.
Pup toate fetele.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
'neata fetele!
Cam slaba activitatea in dimineata asta.
Hai ca dau eu o cafea sa va revigorati. 

Crengu
crengu75 spune:
Nu am vazut nimik dupa dezmatul de ieri cu castravetele si strugurii.Daca ar fi ceva cam cand ar trebui sa apara?
Crengu
Ada_S spune:
Prezenta la cafea, merci Crengu
Eu mananc de toate, inclusiv lapte cu cereale si nu putin.... doar la vinete am renuntat deoarece de 2 ori cand am mancat Alexander a facut tare urat, dar poate e coincidenta. Am mancat si un pic de ceapa(in salata), spanac cu usturoi, iaurturi de toate felurile, am incercat o jumatate de para, piersici si struguri mananc cu kilele, rosii la fel.
Cand ma gandesc ce grija am avut cat timp l-am alaptat pe Alvin si a avut mai multe colici decat Alexander.
Eu folosesc gripe water cel cu girafa pe cutie, daca cumva are dureri ii dau o jumatate de lingurita si in clipa aia ii trece. Stiu de el de la zsuzsu, ea l-a folosit la Daniel, apoi eu la Alvin si acum la Alexander. Scaunul lui Alexander e la fel de cand s-a nascut, foarte moale, diareic as spune si cu branzica in el, cateodata e mai verzui. Alvin avea scaunul mai tare si deschis la culoare, dar el mai bea si ceai sau apa, spre deosebire de Alex care mananca exclusiv la san.
Am foarte mare noroc cu Alexander, e foarte cuminte imi doarme toata noaptea, daca intamplator i se face foame, il iau langa mine ii bag tata in gurita si dormim mai departe pana ma trezesc sa il pun inapoi in patut, dar asta foarte rar. De ex aseara l-am pus in patut pe la 23.30, s-a trezit dimineata la 9, a papat si s-a culcat la loc si inca si acum doarme.
Ieri am fost la medic la control, (zsuzsu nu a venit cu noi ca s-a imbolnavit Dani) se pare ca totul e ok, cateva fire se simt la palpare dar a zis ca e ok, iar daca voi face reactie si la acestea a zis dr ca le scoatem (sunt puse strategic in caz de vre-o reactie sa le poata scoate fara operatie majora). Am discutat si de protectia impotriva unei eventuale sarcini si dr m-a sfatuit sa pun sterilet.... a incercat careva aceasta varianta? Mie imi este frica sa nu faca organismul meu ciudat vre-o reactie la acest corp strain, dar dr m-a linistit, a zis ca nu crede ca e cazul.
Tre sa fug, revin
la toate
zsuzsu spune:
si eu prezenta la cafe chiar daca mai tarziu![]()
Julia bine ai revenit acasa, asteptam poze
crengu mersi de cafea
ada scuze ca nu am mai venit ieri dar eram intr-o stare
nu s-a suparat dr ca am anulat programarea?
cu steriletul e f ok daca iti suporta organismul- stii ca eu am fost nevoita sa-l scot dupa nici un an ca nu am reusit sa ma acomodez cu el
l-am lasat pana la urma pe dani la mama mea
- dupa ce scandal am avut ieri cu ea
si am venit la luru ca sa fiu ingropata in vesti f rele- cu serviciul
da na pe langa ca baietelul are otita si ia 3 peniciline pe zii- cu scandalul de rigoare
- joi m-au chemat in delegatie la mures

14+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
Z_IULIA spune:
Buna ziua,
Crengu buna cafea ! Am servit cu placere!
Iulia ma bucur ca printesa ta e bine si cumintica. Sa ai laptic sa se faca repede mare

Eu azi sunt cam aiurita, uit ce am de facut...Imi vine sa ma cert cu cineva si nu am cu cine
. Ciudata zi! Sau eu sunt ciudata
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
sanziana27 spune:
Salutare!
Noi in asteptarea zilei de luni! Parca singurul lucru pe care il observ e ca s-a lasat burta si la mine, in rest aceleasi dureri vagi de burta din cand in cand, de spate, contractii nedureroase si neregulate de cateva ori pe zi, e bine deocamdata !
Incerc sa pun niste poze de sambata: " target="_blank"> Dragos si tortul ,
" target="_blank"> gata de petrecere ,
" target="_blank"> cu mama , " target="_blank"> cu tata ,
38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!
OanaRusu spune:
Sanziana, La multi ani la Dragos, ce seamana cu tata ![]()
Nu mai e mult nici pt voi

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor