Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 17
Ada_S spune:
Hehe, salut RodicaMaries
, la voi am uitat sa intru sa vad ce mai faceti, de curand am revenit si eu pe forum, e mai greu cu 2 copilasi. 

(cu intarziere
)pt Dragos, vad ca ati implinit un anisor deja.
Sa iti raspund la intrebare: Eu m-am intors la munca pt 3 zile in momentul in care mi-a expirat CIC-ul cu primul baiatel, legal as fi avut voie sa i-mi iau concediu prenatal, dar m-au rugat colegele sa ma intorc pt cateva zile deoarece e mai usor pt ele asa... si nu imi pare rau deloc, inca sunt in postnatal pana in data de 06.11. Am optat pt varianta asta deoarece mi se merita mai bine, din punct de vedere financiar. Cat timp esti scrisa afara primesti 85% din salar, dar cuantumul total nu poate depasi salariul minim pe economie care de la 1 iulie e 460 ron parca, partea buna e ca noi avem si niste prime lunare si la anumite evenimente asa ca primesc mult mai mult plus cei 200 de ron reprezentand alocatia copilului din mom nesterii pana la 2 ani.
Acum tre sa fug ca plange bb mic, revin cand pot.
Amalia
, ma bucur ca sunteti bine si ca va place scoala, te asteptam mai des pe la noi.
rodicamaries spune:
multumesc Ada, deci acuma esti pe post natal, dar dupa aia intri pe CIC, nu?
scuze de off topic
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
sanziana27 spune:
Rodica si pe mine m-au rugat secretarele sa scot CM (certificat medical) sa poata avea dovada ca eu nu ma intorc la serviciu si sa poata angaja un suplinitot pe catedra mea rezervata, pana imi fac, iar dosar de CIC2.
38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!
CamiM spune:
salut
haideti la
.. e proaaaaspata si calda ..![]()
ne-am intors din plimbari.. am ajuns si cu fetele la gradina zoologica in Atlanta.. a fost asa fain.. pun si poze stati asa..![]()
revin ma duc sa pun pe Sofia la nani.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
am revenit...![]()
am pus poze din plimbarea de azi (si nu numai) in albumul asta: zoo
ma duc sa citesc din urma..![]()
Cami - mami de
CamiM spune:
Sanziana a sosit laptopul? 

la multi ani pentru Dragos!! sa creasca mare sanatos si sa iti aduca multa bucurie!!
Oana aici depinde mult de la stat la stat si de ce asigurare ai si de medic ce vaccin faci( asta din experienta noastra de mutat prin trei state).Noi am facut la ambele fete HIb (haemophilus, influenzae type b) - din cate stiu eu previne boli ca : meningita bacteriana(asa se spune in Romana nu? ca ma pali un "senior moment" si zau daca imi aduc aminte
) - foarte grava in cazul copiilor sub 5 ani; pneumonie si altele dar nu imi vin acum in cap.
Cami - mami de
CamiM spune:
Zsuzsu felicitari pentru bebe zbantuit din burtica..
- lasa nu te necaji daca e baietel.. poate se transforma in fetita..
pana nasti. In plus sigur il vei iubi foarte mult si dupa ce il vezi nici nu o sa mai visezi la fetite..
si apoi poti sa incerci iar ..poate nr 3 va fi fetita..![]()

Ada la multi, multi ani sanatosi si fericiti!!

- sa stii ca nu mai aveau baclava.. dar mai caut.
si o mananc in fata calculatorului cu gandul la voi.![]()
Felicitari si pentru asa baiat mare si istet si pentru bebe mic si sanatos care se face mare!!

Crengu si Claudia 

am ras cu lacrimi de "curca" - la inceput uitasem ce era curca.. apoi mi-am adus aminte si radeam ca moaca singura..![]()
Claudia hehe daca tu crezi ca numai baietii sunt neastamparati ...
sa te tii ce urmeaza cu fetele..
Cel putin Sofia mea.. nu se lasa: se catara ca maimutica si alearga toata ziua, nu mai zic ca e plina de vanatai - vorba sotzului : daca ne raporteaza careva la protectia copilului( ca aici e tare la moda) zic astia ca o maltratam noi..
Am o prietena care ma tot impinge sa o duc la balet.. pai cred ca innebuneste instructoarea cu ea..![]()
Sa-ti traiasca sotul!!
Ana
pentru micul poet..langa fantanaaaaa
si multumim pentru dedicatie..
Amalia ne bucuram ca totul e bine cu bebe.. ce putin mai ai si tu!!
gata va
pe toate si trimit mesajul ca iar am scris de ma luati cu maturoiul..

Cami - mami de
Dodo-pui spune:
mamici ,burtici si pitici.
sarbatoritilor si multa sanatate.
A dat DD si am asezat cat de cat sifonerul
,acum sper sa-mi gasesc si lucrurile prin el
.
Mai am multe de facut si-i destul de greu cu nr 1 dupa tine si nr 2 in burtica dar pana va iesi sper sa termin.
si
intregului 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ada_S spune:
Ce buuuuunnnnnaaaaaa e cafelutza, multumim Cami
.... sa sti ca mie mi-a lipsit cafeluta facuta de tine.
Ma bucur ca ai revenit. Am vazut fotografiile voastre, ce bine v-ati distrat voi. Am ramas placut surprinsa ce mare a crescut Sabina, imi place foarte mult fotografia cand scoate limba.... e asa dulcica. Ai doua bomboane de fete...tare dulci sunteti toti, o famile foarte frumoasa. Sofia e fetita mare, face la olita cumintica...
Imi pare rau ca nu ai gasit baclava, eu din fericire m-am scarbit de ea pt o perioada.
Rodicamaries, nu esti offtopic, aici discutam de toate. Te asteptam si pe tine la noi cat de curand.
Aseara nu am reusit sa iti raspund la ce te interesa defapt, poti sa treci dintr-un CIC in altul fara probleme sau sa astepti sa ti de termine primul CIC si apoi sa ceri CIC pt al 2-lea copil. Daca cumva nasti dupa ce se termina concediul cu primul ai dreptul la 126 zile de post si prenatal. Daca vrei le poti lua pe toate daca nu doar cele 42 de zile care sunt obligatorii. Dosarul se face exact ca si la primul copil. Ai nevoie de cerere pt concediul pt cresterea copilului pana la 2 ani, aprobata si semnata de angajator, cerere tip de la primarie completata si semnata de angajator si o declaratie pe care o poti completa la fata locului(eu inca nu le-am depus,dar m-am interesat deja).
Dodo-pui, spor la impachetat-despachetat.
Sanziana,cum ati petrecut? Cateva 

de incurajare.
Crengu, Dany, Mada, Oana si restul fetelor, absenta nemotivata.
Iulia tu inca nu ai ajuns acasa?
julax spune:
Buna fetele!Multumesc mult pentru primire!!

Am ajuns ieri acasa,dar nu am avut timp nici sa respir.Pe parcursul zilei nu am reusit sa dorm decat creo ora si aseara m-an luat frigul cand s-a trezit cea mica(la o ora dupa ce o culcasem si ma asezasemm si eu de juma de ora in pat)Oboseala...
Acum tre sa se trezeasca ca doarme de 3 ore si Alexma streseaza pe aici,vrea si elsa butoneze.Va pleca in curand la medic cu bunica ,caci tuseste si ii curge nasul,bunica tuseste,sotul cu nasul,of,sper sa fie bine.Ma gandesc ca cea mica are imunitate de la mine,dar cand intra la ea,cei raciti cu masca de protectie,inclusiv Alex
Revin sa nu stearga Alex ceva
Iulia
39+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen