Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_a spune:
wowww Iulia felicitari!!!! Sa-ti traiasca printesa!!sa fie mancacioasa desi sunt convinsa ca asa va fi la cat este de grasunica!!! Oh ce surpriza placuta!!!
multi Iar tie refacere rapida si sa vi cat mai repede cu pozee!!!!!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
Ada_S spune:
Sanziana
, multumesc pt raspunsul promt. Nici eu nu am avut probleme cu Alvin in afara de o afta agravata din cauza mea pt ca nu l-am sters suficient de bine. Antibiotic nu a luat decat atunci si din cate vad si Alexander e destul de tare, in sensul ca l-am carat cu noi peste tot inca din mom cand am iesit din spital. Ma gandesc ca atat timp cat e alaptat il apara sistemul meu imunitar si eu nu ma recesc aproape niciodata, asta in conditiile in care toti pe langa mine sunt cu viroze si gripa si eu nu am nimic, din fericire asa e si Alvin. Dar totusi e vb de mai mult decat o gripa si nu sunt hotarata, mai bine zis nu cunosc avantaje si dezavantaje si nici nu mai am timp sa caut, mai degraba asta ma macina, sa nu cumva sa imi para rau ca am ales gresit.
Claudia
, am vazut pozicile voastre si trebuie sa recunosc ca sunteti o familie foarte reusita. Copii sunt foarte frumosi si Lucia a crescut foarte mult.
Si zici ca sotul tau e tot din 78 ca si mine? Acum ca i-am descoperit pe "toti" cei din orasul meu care sunt nascuti in aceasi zi cu mine se pare ca trec la alta localitate
. Noi avem un mic club aici. Sa iti pove un pic pana nu stinge sotul lampasul din nou
.
Am un verisor cu care ne-am nascut deodata, in acelasi spital la diferenta de cateva minute... eu in sala de nasteri si el jos la urgenta ca matusa nu a mai apucat sa urce. El a avut un coleg de clasa in liceu care tot in acelasi spital la aceasi data s-a nascut. Cand aniversam 25 de ani, am invitat cativa prieteni la un restaurant unde ma intalnesc cu un tip pe care il stiam binicel dar nu pot sa zic ca eram prieteni(am fost studenti la aceasi facultate dar in ani diferiti)si ma intreaba: dar ce faci pe aici? Ii spun ca imi serbez ziua de nastere, la care el imi raspunde: Imposibil azi e ziua mea de nastere.... a fost asa haios. Il intreb unde s-a nascut si in ce an si imi spune ca in 78 la acelasi spital ca si mine. Eu ma uit serioasa la el si ii spun: nu stiam cand am facut cunostinta de unde te stiu, deci tu erai cel din patutul de visavi care plangea intruna..... si imi raspunde: Poi` eram suparat ca nu pot ajunge la tine.... Pana la urma s-a unit gasca mea cu gasca lui si a iesit o petrecere pe toata cinstea, am glumit toata seara si am aflat ca si el stia o tipa nascuta deodata cu noi.
Mai trec cateva luni si merg sa fac ceva analize la o clinica si la fisier o asistenta tanara imi face fisa si ma intreaba intr-un final data nasterii, ii spun la care ea: Nu se poate asta e ziua mea de nastere, ce sa vezi... tot la acelasi spital. Iar acum sotul tau, care macar nu s-a nascut in Satu Mare...... sau?

ar fi una buna.
E ciudat ca nu am cunoscut persoane nascute pe 22 sept din alt an, doar nascuti in 78.
Cam atat am reusit sa povestesc amenintata de sot ca imi taie curentul acusica, am facut si greseli dar e stresul de vina ca vroiam sa termin mesajul sa nu il pierd ca apoi nu e chip sa il rescriu.
As mai fi avut de scris, dar nu au intrat zilele in sac.
Noapte buna
ClaudiaH spune:
Ada, merci de complimente! Esti o draguta! Eu laStefan am cumparat vaccinul dar nu pentru ca ar fi mai bun ci pentru ca era cu 5 tulpini in loc de 3 cat era ala de la stat.L-am cumparat mai mult in ideea ca sa nu-mi para rau dupa aia. Cand am ajuns aici insa tot nu era la zi cu vaccinurile la zi caci aici se vaccineaza pentru 6 tulpini de virus asa ca a luat-o din nou cu vaccinurile. Cred ca daca faci vaccinurile de la stat o sa fie ok, nu cred ca o sa fie expus copilul tau la nu stiu ce tulpina de meningococ sau pneumococ (astea parca sunt tulpinile suplimentare din vaccinnul cumparat). Foarte amuzante coincidentele cu ziua de nastere! Mie nu mi s-a intampla pana acum sa intalnesc persoane nascute odata cu mine iar tu asa multe... Sotul meu nu e nascu la Satu Mare ci la Iasi.
Tre' sa fug, s-a trezit pitica si-s singura acasa, sotul e la cumparaturi asa ca fug pana nu-l trezeste pe Stefan. Pup, noapte buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
danybv spune:
Hai ca azi am scris pe forum de numa numa , mai am ceva de zis si ma duc sa-mi fac somnul de frumusete pana maine dimineata asta in caz de nu se trezeste mandra in noaptea asta
Numai ce ma terminat de facut baie la prichindei , intai Maria si apoi Andrei , astora cand le fac baie trebuie sa stie toti vecinii , chiote pe ei , joaca de nu-i mai poti scoate din baie .
Ada ma bucur mult pentru mama ta , sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si refacere cat mai rapida si sa gasiti medicamentul acela minune sau altceva care sa va ajute
referitor la vaccinul de 2 luni , eu toate vaccinurile le-am facut numai de la stat , si la Andrei si la Maria , nu am cumparat niciodata , Andrei pana acum a avut doar o bronsolita si cateva viroze , 2 -3 viroze asta la schimbare de anotimp iar Maria a fost o singura data racita pana acum .
Sper sa iei decizia cea mai buna pentru bebe Alexander 
Ce frumoasa poveste cu data nasterii tale , cu prietenii pe care ii ai
Sanziana saru`mana
si uite iti arat ce urmeaza pentru tine
cateva 
asta asa de incurajare , lasa o sa vezi ca o sa fie bine , imediat ai sa nasti asa ca Iulia 
Ana
Eu va doresc o seara placuta alaturi de familie si bebei si somn usor : Noapte buna , ne reauzim maine de dimineata la cafeluta
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
ana_a spune:
Ada_s si noi facem tot vaccinul de la stat saptamana viitoare. Eu zic sa nu-ti faci probleme ca totul va fi bine.Sa ai in casa supozitor de paracetamol si sigur o sa-ti zica medicul sa-i pui unul in caz de febra si gata. Eu la Stefan tot pe cel gratuit l-am facut si nu am avut nici o problema.
Mai revin maine ca sa facut tarziu si indata se face dimineatza ![]()
si sa auzim de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
CamiM spune:
'neata fetelor si hai la 
Iulia felicitari!!!!

sa va traiasca papusica, sa creasca mare sanatoasa si tie mamico refacere rapida!!!

- abia asteptam povesti si poze cu voi.
Ada la multi ani fericiti alaturi de ai tai!!

Hehehe ma faci sa rad cu baclavaua.. aici am gasit intr-un singur loc; acus musai sa ma duc sa vad daca mai au..
Multumesc pentru incurajari.
Iulia, Ada, Zsuzsu multumesc si voua pentru raspunsuri.
Teosteffi, Alexutza, bine ati venit la mamici cu 2 bebei..
Sarcini usoare si copii mai mari cat mai cuminti.![]()
Dodo bine ai revenit.Bafta saptamana viitoare la eco.
Sanziana noi am avut pentru Sofia un laptop de jucarie dar nu a interesat-o prea mult. Ei ii plac ale noastre de-adevaratelea..
Poate era si prea mica nu stiu,, sper ca voi sa aveti mai mult noroc.
Mada multumesc si multa sanatate printeselor.
Crengu uite semnez condicutza si multumim de cafea.. taaaare buna..
si un
dulce pentru Rianna sa nu mai planga. Lasa ca ne facem noi mari!!![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
partea a 2-a![]()

Zsuzsu ce vesti ai de la eco?
Dany multumesc si tie
si multa sanatate si voua adultilor si copiilor. Tinem pumnii sa se rezolve cu casa.
Sanziana si Diana acum suntem cu galeria gata de atac pentru voi!!

Claudia merci
si sa stii ca sunteti in continuare niste frumosi..
si v-ati facut mari (unii
). si un
dulce special pentru Stefan.. ce baiat istet..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
sanziana27 spune:
Neata! Haideti la cafeluta data de mine!
Ada "La multe lunite! baietelului!Si bafta la vaccin sa fie curajos!
Am inceput dimineata cu bagatul florilor de pe balcon in casa, ca e tare rece, desi azi a iesit soarele, nu-mi vine sa cred, am si uitat cum arata o zi insorita!
Fetelor ce sa ma fac cu Dragos, toata ziua alearga in casa si trage cate o tranta de ne sta inima in loc. Aseara, la inchiderea editiei s-a impiedicat pur si simplu, fara sa fie nimic in calea lui si a dat cu buza de sus spargand-o pe interior, azi e botos 
Cami sunt si eu tare curioasa daca va fi incantat Dragos de laptop, ca am ales cel mai simplu model, desi e de la 3+. Sotul imi zicea, ca i l-am luat pe cel mai ieftin, cand i-am aratat ce functii au cele de la 5+....s-a lamurit ca al nostru inca nu a ajuns la performanta de scris, gramatica, matematica![]()
pt el merg, desene, animale si voci ![]()
O zi buna tuturor! Vin socrii azi la noi pt ziua lui Dragos, asa ca ma duc pe la bucatarie sa gatesc ceva!
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
OanaRusu spune:
De cum incep stiu ca trebuie sa-mi cer scuze ca nu ajung precis sa scriu la toata lumea ![]()
Bun venit fetelor noi
nastere usoara si bebei sanatosi 
Felicitari Iulia, sa creasca mare bebelina si tu sa-ti revii cat mai repede!
La multi ani Ada, sanatate si bucurii 
Noi am facut la Paul pentaximul - si la Ana tot cu asta mergem, are si hemophilius influenza (cred ca n-am scris corect da'nu conteaza
) care mai nou cica e ff recomandat si in state.. Cami, sa-mi spui dc e drept
eu am ales pentaximul pt ca HI e tare ok pt prevenirea la ceva tipuri de raceli, ceva legat de meningita - nu-mi amintesc exact.
Si Paul si Ana l-au suportat fff bine, nici un fel de reactii - da'motivul pt noi a fost cel legat de faptul ca are mai multe tulpini, desigur.
Crengu, cred ca suge mai des pt ca e in puseu de crestere, asa te ajuta sa-ti cresti lactatia
spor la treaba!!
Dany sanatate la puiutzi
ce atenta esti tu cu toate fetele 
Sanziana 

Eu n-am reusit nici sa mai citesc - am vazut ca am ceva poze cu Lucia de cautat!! - pt ca am facut o gripa de toata frumusetea - asa n-am mai fost bolnava de fff mult timp. Partea buna e ca Ana a fost dragutza si n-a luat decat anticorpii de la mine
si am reusit sa nu dau nici la sot si nici la Paul.
Inca mai sunt in convalescenta da'acuma macar mai pot sa-mi tin capul sus si sa citesc ![]()
O saptamana grozava in continuare va doresc!!!
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
zsuzsu spune:
buna dimineata fetelor
in primul rand FELICITARI IULIEI pt bb, sa te bucuri de bebelina si sa fiti sanatosi si mancaciosi, refacerev rapida si asteptam povestea nasterii
si acum despre noi
dupa cum v-am zis ieri mergem la eco
toate bune si frumoase- copilul mare de 62mm, toate la locul lor, dezvoltat bine, se misca de numa numa, isi pupa mainile, dadea din picioare etc
si cealalta veste de care sincer eu nu m-am bucurat f tare?
se pare - nu e suta la suta- dar tare parea ca are putzulica
si eu care imi doream sa fie fata
bine, important e sa fie sanatos
dar eu tot fata imi doream
nu inseamna ca nu o sa-l iubesc la fel, dar cred ca o particica din mine inca tot spera ca dade-dade
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2