Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 15
zsuzsu spune:
apropo am uitat sa ii raspund Claudiei care a fost tare haioasa can a zis ca isi stalceste toti neuronii cand imi scrie numele
de fapt nu e un nickname- e prescurtarea numelui meu- Zsuzsanna- care este de fapt Suzana doar ca e in limba maghiara
iar Zsuzsu e o prescurtare si un apelativ al acestui nume
si prietenii si familia asa ma striga
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
zsuzsu spune:
ada- din pacate se pare ca nu am avut eu noroc de fetita
si tu stii cat de mult imi doream
da na, sanatos sa fie
claudia superbe pozele sa-ti traiasca copii
am vazut ca ai luat pt stefan inaltator pt WC, e bun?
eu stau pe ganduri daca merita sau nu
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
crengu75 spune:
Salutare fetele!
Scriu repede ca trebuie sa se scoale micuta.
AdaS, 

La multi ani si multa sanatate!
si eu am aceeasi intrebare cu vaccinul, inca nu m-am hotarat.
Claudia, ai decris foarte bine starea Riannei si acum ea se face ca o semiluna dar pe spate, adica isi da capul si picioarele spre spate, de zici ca si le apropie ca o mare gimnasta. Faza e ca ea face asa cam de cateva zile si are aproape 2 luni , cand se spune ca trec colicile. Cred ca e puseu de crestere cum spune Oana, si suge prea des si o doare burta si apoi tot vrea sa suga si tot asa si e un cerc vicios.O sa scapam noi de asta.
Am uitat sa te mai intreb, ce mai face curca? E tot asa sau s-a facut porumbita?![]()
Mai, voi aveti timp de
? Ca noi sincer, la capitolul asta stam cam prost, adica dezastru, ce mai.
Off, zsuzsulica draga, nu te mai supara cu putzulica ca poate pana la urmatorul echo o sa cada si o ra ramana fetita mult dorita.
Si sa stii ca mie pana in luna a 6 a mi-a zis ca-i fata si apoi brusc i-a crescut o puza de baiat si am nascut un baietoi adevarat. Deci , inca nu te supara cu ecograful.
Oana
, refacere rapida, bine ca nu s-a imbolnavit si micuta Ana.
Sanziana, si al meu ia trante si acum, desi are 5 ani, si cand se lungeste pe jos ,imi sta inima si ma apuca bufeurile.Nu cred ca avem ce sa le facem, decat sa asteptam sa creasca si sa le treaca avantul. Nu mai ai mult, abia astept sa te vad cu puiul in brate.
Julax, asteptam poze repede, repede.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Pup si restul fetelor, o sa mai revin ca acum ma solicita mufitza.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Z_IULIA spune:
Salut fetelor!

Dupa ce am scris ditamai mesajul am apasat ceva si am sters tot!
Felicitari Iulia(tiza mea) si sa-ti traiasca grasunica!
Sanziana ai dreptate. De acum ma simt mandra ca o sa am doi copii!Mereu mi-am dorit asta. Tu o sa fi mama de 2 ingerasi inaintea mea, pana nasc eu tu deja botezi BB!
Claudia terapia la logoped am inceput-o cand claudiu avea 4 ani(si cateva luni). In primul an am fost si eu foarte dezamagita ca nu sesizam deloc progrese. Anul trecut am schimbat si logopeda pentru ca oricum de la inceput am vrut la aceasta d-na dar a fost si ea in concediu crestere copil.Rezultatele au aparut destul de repede.Eram uimita de metodeleei pentru ca eu acsa nu puteam nicicum sa il fac sa zica anumite litere iar cand se intorcea de la ea deja pronunta destul de bine litera invatata in ziua respectiva.Am muncit si foarte mult cu el pt ca ii dadea si acsa de repetat si de scris(colorat, liniute...) dar oricum copilul s-a invatat cu acest program si a devenit si mai responsabil.Acum zice bine toate literele dar la pronuntarea cuvintelor le mai incurca.Obisnuinta firar sa fie !Anul acesta o sa mai mergem la Dna logoped doar o data pe saptamana. Si sunt sigura ca pentru anul viitor o sa fie mult mai pregatit pentru scoala.
Pupici la toate fetele !Sa auzim doar de bine!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Z_IULIA spune:
Zsuzsu nu fi suparata. Sa-ti spun ce am patit eu. Sora mea a fost insarcinata in aceiasi perioada cu mine(5 saptamani in urmamea).Ne hotaram sa mergem la echo sa vedem daca bbi sunt bine si daca se poate si ce e ! Ei ii spune ca sigur e baiat.Ca e mare ... multe. Mie ca e fata.(si sa nu zic ca cine ma vedea se uita la burta mea si zicea"sigur e fata". Vine ziua cand tr sa nasc. Si-mi spune doc. "mama ce baiat!" si eu ametita ma ridic in cot si intreb BAIAT? CUM BAIAT, CA MI-A SPUS CA E FATA.(nimic de zis ca eu imi doream baiat).A fost mai greu sa gasesc un nume.Nu m-am gandit deloc la nume de baiat dar m-am descurcat.Vine randul sora-mi. Si dupa ce o scoate (cu greu ca a avut cordonul in jurul gatului care nu s-a vazut la ecograf) ii spune:CE FATA GRASA! va dati seama ca din doua saraca doc de la eco nu a nimerit nici una !
Asa ca nu dispera, ca pote ii cade 

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Ada_S spune:
Prezenta si eu la cafea, multumim Cami.
Caludia
,Dany
, Ana
, Oana
, multumesc pt ca mi-ati spus parerea voastra in legatura cu vaccinul. Deocamdata ne-am hotarat sa facem si la Alexander la fel ca si la Alvin, adica sa luam vaccinul de la stat,d e siguranta o sa ducem cu noi punga de gheata daca ne razgandim acolo sa putem fugi repede sa il cumparam. Cum am spus cu raceli nu prea avem treaba, mai frica imi este de meningita, dar se pare ca nici la asta nu e asa sensilbil Alvin, spun asta pt ca singura data cand am fost si noi la urgenta cu el, l-au consultat in aceasi incapere cu o fetita la care pana la urma s-a constatat ca avea meningita si din fericire nu a primit si el, atunci am fost tare speriata... am zis ca nu mai merg in viata mea la urgenta deorece sunt sanse mai mari sa se imbolnaveasca decat sa se vindece acolo.
Sanziana
, cunosc senzatia, acesi problema am avut-o si noi cu Alvin si inca o mai avem uneori... sotul spune ca o sa faca infart intr-o buna zi din cauza asta.... mai ales ca el reactioneaza altfel decat mine... cand il vede cum cade se sperie asa de tare incat prima data il cearta si abia la vreo 5 minute se uita daca a patit ceva.
Aaaa si La multi multi multi...ani lui Dragos! Sa aveti o zi frumoasa cu multe cadouri pe gustul lui
.
Oana
, refacere rapida
.
Dany
sa sti ca si eu am remarcat ce atenta esti tu cu toate si ce suflet bun ai, iti multumesc foarte mult pt incurajari, sper sa se simta bine cat mai mult timp sa se poata bucura de viata.
Ana
, asa si la noi cu vaccinul, Alvin nu mi-a facut nici un pic de febra, eventual dormea ceva mai bine ca de obicei, asa ca nu imi este frica de vre-o reactie aiurea in urma vaccinului de la stat ci de eficienta sau ineficienta lui.
Cami
, ce sa zic cu baclavaua ma bucur ca iti place... eu nu ma bucur ca imi place, dar ce sa fac.... mai trebuie sa ne satisfacem unele placeri ca nu se poate altfel. Chiar imi inchipuiam acum cum stau toate fetele cu tava de baclava in fata monitorului

Of Zsuzsu, nu fi suparata ca e foarte bine si cu 2 baieti daca nu las ca al 3-lea poate va fi fata(sti ca noi am mai discutat pe tema). Te
dulce si o sa revi la sentimente mai bune, stiu din proprie experienta.
Crengu
, multumesc pt urare, trimitem pupic Rianei sa ii treaca colicile.
Z- Iulia
, ce intamplare haioasa.
Revin mai incolo.
zsuzsu spune:
ada sper sa ma impac si eu cu ideea de baiat- candva-
mai sper ca poate poate o sa iasa fat- la sasaran sau la 4d poate se vede altfel
daca nu asta e
in leg cu al treilea
mai ziceam eu asa in gluma, dar acum nu stiu daca m-as mai risca
si daca si ala iese baiat?
si asa am deja 2 cu Adi, o sa am trei cu bb mic
si sa mai am unul
?
as innebuni cred
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
sanziana27 spune:
Hai ca incep cu Zsuzsu, pentru ca te inteleg perfect prin ceea ce treci...nu stiu de ce in capul meu era ideea ca voi avea 2 copii: un baiat si o fata
La primul nicio emotie cand mi-a zis la 16s ca e baiat, eram sigura.Buuuuuuun intram la eco la 14s, acum la bebe 2 si...."ce mai aveti acasa? Baiat! Se pare ca si asta e tot baiat!
Pe moment am simtit ca ...nu am nicio reactie! Dr zambind, ei lasati faceti pe al 3 lea fetita si-l intreb: daca iese tot baiat? Atunci mai bine va opriti la 2 ![]()
!
Am iesit afara si in masina nu m-am abtinut si am dat curs catorva lacrimi...nu stiu de ce, ca ma inselasem in ceea ce am simtit, ca nu voi avea niciodata o fetita, ca voi avea doar nurori, ca nu voi stii ce inseamna sa cresti si o fetita, ca baietii se rup mai repede de casa....of o gramada de ganduri si pe deasupra nu imi placea niciun nume de baiat ![]()
Acum daca as naste o fetita cred ca as fi socata, deja eu anticipez viitorul cu 2 nazdravani si mi-e atat de fixa ideea de 2 baieti, ca nu stiu sincer cum as reactiona sa fie fetita!
Hai curaj, spor la gasit nume si sa ne bucuram ca vom fi soacre mari de 2 ori si pe noi ne vor iubi 3 barbati o data!
Ada asa e si sotul, intai face un "infarct", se agita, bodoganeste si apoi are o reactie normala! Plus ca el nu rezista daca vede sange si de cate ori cade Dragos diagnosticul pe care il pune e:"si-a rupt un dintisor"
Si ii spun, lasa ca astia sunt de lapte!
revin ca suna cineva la usa si sa nu pierd mesajul
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
zsuzsu spune:
sanziana
pana acum am fost barbata- nu am avut mari reactii xca e baiat , decat o mica suparare
dar acum cum am citit ce ai scris chiar mi-au dat lacrimile
na, mai am eu inca o speranta, iar daca nu asta e
, ma multumesc si cu 2 feciori
cu picatul- noi chiar am patit-o pe bune cu dintele- ada stie- si suntem de la 1 an si 4 luni fara un dinte din fata
si nu doar pe jumatate ci cu tot cu radacina![]()
13+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2