Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 13
crengu75 spune:
Foarte frumoase pozele, adica personajele din ele.
Lucia e o dulceata de fetita si in unele poze parca seamana leit cu Rianna mea. Cred ca bebeii seamana unii cu altii cateodata, cand casca, cand ragaie, etc.
Faina poza cu toti care vor la mama.![]()
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Amalia spune:
IULIA felicitari!!!!!!!
Sa-ti traiasca grasunica si sa te bucuri de ea! Sa-ti dea Dumnezeu refacere rapida, muuuulta laptic, un bebe sanatos si mancacios si numai nopti fara griji!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
34+
Luca Gabriel
sanziana27 spune:
Iulia felicitari pt printesica uriasa! Sa fie cuminte si linistita si tie refacere rapida si va asteptam cu povestea nasterii!
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
Dodo-pui spune:
Felicitari Iulia sa-ti fie
sanatoasa iar tie refacere rapida.
O multime de 

din toata inima 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
vrajitoarea spune:
buna mamici.mai scriu si eu sa nu credeti ca am murit.am 35-36 saptamani dar inca nu am fost la control,cam de 2 luni,tot asa mi-e frica sa ies din casa sa nu fac vreo criza de spasmofilie sau ce-o fi -atac de panica- pe afara.nici cu masina nu ma incanta sa merg,nu stiu cum o sa ma duc sa nasc ,ca acasa nu se poate din pacate-trebuie cezariana.am asa o frica mare in mine ca nu stiu unde poate sa incapa.burta e tot mai apasatoare,abia mai respir cateodata ,si nu am ganduri deloc bune pt fetita care ma chinuie-stiu ca nu ea e de vina dar dau si eu vina pe cine e mai mic.fetelor cum sa fac sa imi revin?la andrei nu am patit asas si am fost in oras strain ,doar cu sotul ,a fost prima nastere si nu mi-a fost nici asa rau nici asa frica?poate fiindca acum stiu cum e?nu stiti de la cate saptamani e ok daca nasc?de la 36 e bine ,se sta mult in spital daca e prematur?eu nu as sta mult pt ca andrei nu e invatat fara mine ,nici noaptea nu l-am invatat inca sa doarma cu taica-sau.cred ca o sa ma lege si o sa ma duca cu forta sa nasc.doamne fereste!va pup.
ClaudiaH spune:
Crengu, nici Lucia nu a vrut suzeta, nici acum nu e foarte incantata dar o accepta uneori.Eu i-am pus cate o picatura de Sab Simplex pe suzeta (la sfatul moasei) de fiecare data cand i-am dat-o. Sugea o vreme apoi iar o dadea afara, apoi iar puneam o picatura pana ce s-a mai obisnuit. Iar daca adoarme cu ea in gura, molfaie la ea, n-o scoate afara. Uneori pare sa o ajute sa se linisteasca dar nu intotdeauna. Cand o doare burtica vrea uneori sa suga incontinuu dar apoi vomita si e si mai rau asa ca e mai bine pt. ea daca suge suzeta in scop de linistire si sanul in sccop de foame. Cand are program de plans nici Lucia nu se strange, dimpotriva, se intinde. Merci de complimente! Sigur ca Lucia si Rianna seamana, doar amandoua sunt frumoase, nu? 
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
MissJJ spune:
Buna fetele!
mai apar si eu sa recueprez ce mai e ca is in urma rau de tot.
Iulia felicitari mamico!

Sa va traiasca printesa sa creasca mare frumoasa si sanatoasa iar tie refacere rapida si abia astept sa vad poze cu noul membru al familiei.![]()

Sanziana asa si la noi Ari vb zice dupa noi cuvinte, stie cum fac animalele dar de la desene in rest vb pe limba ei si itit explica ceva combinand cuvintele stiute cu de ale ei.
Claudia si Ari se chinuie sa canta cantecelele de la tv si eu le cant cu ea ea le fredoneaza acolo si mai stie vreo cateva cuvinte da mai avem pana invatam efectiv cantecele.
Ada ma bucur ca ai revenit si spor la amenajari.
Cami si eu o las in ritmul ei ca si pe mine ma bate lumea la cap ca ce nu ii citesc povesti ea efectiv nu are rabdare nici 5 minute sa ii citesc chiardaca au poze si etc se uita l cateva poze si gata asa ca am ales altceva i-am pus toate cartile in sufragerie in rafturi la nivelul ei sa le poata lua si acuma na e in stadiul in care mai mult se joaca cu ele decat sa le citeasca dar macar le aduce la noi ne mai uitam in poze, incet incet o sa aiba rabdare si sa citim.
Ana baclavaua e o prajitura turceasca din foi cu miere e f f dulce si buna si lipicioasa.
Z_iulia sper ca te simti mai bine.
Teosteffi bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos! Sa ne dai toate datele voastre sa te uiti pe listutza de pe prima pagina.
Alexutza bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Ce dpn ai?
Dodo bafta la gradi cu cel mic speram sa ii placa si spor la acte ca e multa nebuneala si alergatura.
Sanziana si noi i-am luat lui Ari da tot mai bun e ala al meu ala adevarat.
Ea acuma vad ca o pasioneaza jucariile mici adik papusele din alea care le poti urca pe scari pune la somn etc. Am zis ca o sa ii luam ceva casutza de jucariie cu mutuneii din astia mici.
Crengu ms.
Uff greu fara centrala si cu bebe mic.![]()
Zsuzsu cum a fost la eco ceva news?![]()
Dany sanatate multa.
Legat de primarie si noi suntem satui in ro cand aveam casa a durat 8 ani sa ne dea actul de propietate cu toate ca era casa noastra tot pierdeau ceva nu era complet sau lipsea cu desavarsire dosarul si tot asa.![]()
Sanziana multumesc.
Uff plange fata tre sa fug.
de
Ari si
Ami
danybv spune:
buna fetele
Mai intai de toate 
: felcitari Iulia sa-ti traiasca micuta printesa si sa va bucurati de ea , sa fie sanatoasa si sa ai mult laptic !!!!! 

Ada multumim de vestea cea mare 

Claudia foarte frumoase pozele , mi-a placut la nebunie cea cu " baby siter "
sa fiti sanatosi si fericiti
Crengu nici Maria mea nu a vrut suzeta sub nici o forma , am fortat-o eu vreo 3 zile si atat a tinut-o in rest a aruncat-o cat colo
Diana incearca si fi puternica , hai ca mai ai putin si vei scapa de burtica si-ti vei tine bebelusul in brate , curaj mamico , nu te da batuta
cel mai ibne este sa ajungi sa intri in saptaman 38 , de atunci poti sa nasti fara griji
sa fie bine 
Mada multumesc
Deci sa va zic ce am facut , am fost la dr , i-a consultat pe amandoi copii sa vada cum se simt ei dupa tratament , Maria mai are doar mucisori iar Andrei nu mai are nimic momentan , sa speram ca nu se reintoarce boala .A cantarit-o pe Maria , are 8,500 g .
Sotul a fost la primar si au stat de vorba despre acele locuinte si a zis sa mergem luni sa vedem exact ce se intampla cu ele , stiti ca astia te plimba de la Ana la Caiafa
cica s-a eliberat un apartament si lupta sa il obtinem noi , acum de la zis pana la facut e cale lunga , oricum nu ne dam batuti .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
Ada_S spune:
Iata ca revin si eu.
In primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de La multi ani si va trimitem cate un
la fiecare.
Crengu
, baclavaua asta care o gasesc eu in supermarket nu contine miere deloc si nici nu am observat sa faca piticul crampe de la ea, defapt nu prea are colici si pap aproape orice, cat timp l-am alaptat pe Alvin mancam foarte strict si a avut o perioada colicoasa rau de tot.... la Alexander tot astept acea perioada si inca nimic... chiar daca are colici se rezolva pe loc cu o jumatate de lingurita de gripe(cea cu girafa). Apropos si al meu fecior face ca animalele de la varsta de un an si stie sa imite foarte multe animale, dar nu a evoluat deloc aproape de atunci, abia de 1 saptamana am sezizat ca incepe sa lege propozitii, dar simple de tot, de genul: papa tot, gata BB, deia usa(inchide usa cu cheia), etc
Dodo-pui, felicitari pt locuinta noua, sa aveti o viata fericita in ea. Sa ne spui cum reactioneaza Bogdan la gradi ca si noi avem un fecior de dus la gradi de la anul si suntem tare curiosi de cum decurg primele zile.
Sanziana, tu urmezi acum.... iaca cateva majorete de incurajare pana pe 6 octombrie

Mada
multumesc de urari si de cele de aici si de cele de la pepenasi(acolo nu mai apuc sa mai intru), imi pare rau ca ati racit... insanatosire grabnica tuturor.
Crengu si pe Alexander il mai apuca asa plansul si la noi taticul transpira tot 
, iar cand il iau in brate in cateva minute ii trece. Cand plange asa tare 5 minute stiu ca urmeaza un somn lung de minim 4 ore, asa tare se oboseste.
Zsuzsu
, ce a zis Kanyo? Abia astept sa ne spui ca e fetita.
Dany ce rau imi pare ca sunteti iar bolnaviori, uite un
din partea noastra sa va treaca repede. Tin pumnii sa se rezolve situatia cu locuinta Anl, foarte inteligent sotul tau ca nu se lasa dus de nas.
Multumesc ca ai rabdare cu mine pana o sa reusesc sa pun si eu ceva poze.
Z Iulia,
de la noi sa va binedispunem. Si eu sunt deacord cu tine in cea ce priveste scoala, mama isi cunoaste cel mai bine copilul asa ca ea trebuie sa ia decizii pt el si nu bunicii, matusile, vecinii, etc.
Claudia
, la tine revin cu un mesaj ca am mai mult de scris si vreau sa vad si pozele.
Diana, la 36 de saptamani e ok deja sa speram ca totul va decurge bine, in rest nu stiu ce sfaturi sa iti dau
.
Noi suntem bine ce sa spun, nu avem nici o noutate, feciorii se iubesc la fel de mult si nu mi se pare foarte greu cu ei doar ca nu mai am suficient timp pt placerile mele. Mama a facut jumate din sedintele de chimio si sunt fericita ca le suporta asa ca le poate lua pe toate. Cu medicamentul minune nu am reusit nimic deoarece cica nu i se potriveste si ca asa nu o sa il aprobe comisia, incerc sa ma mai interesez ce si cum dar e greu ca nu sunt medic.
Vreau sa va pun o intrebare: voi cum ati procedat cu vaccinul de 2 luni? Maine trebuie sa mergem cu Alexander si ni s-a spus ca este o posibilitate sa cumparam un alt vaccin care e mai bun decat cel dat de stat si nu stim cum sa procedam la Alvin nu am avut aceasta dilema.
Va pup pe toate si va urez noapte buna, incerc sa revin mai incolo ca acum schimba sotul un candelabru si imi taie curentul in sfatul popular
.
sanziana27 spune:
Mada ce norocoasa esti ca sunt fetitele asa de cuminti!
Ada esti o mamica fericita ca scapati de colici, nu cred sa mai treceti prin perioada critica, deja au trecut 2 luni!
Eu la Dragos am optat pt vaccinul de la stat! Si inafara de o bronseolita si o amigdalita pana la 2 ani am scapat doar cu mici viroze respiratorii din cand in cand!
Dany bine ca ati scapat de raceala si felicitari pt kg Mariei!
Claudia am admirat pozele tare frumosi protagonisti!
Fetelor nu-mi vine sa cred ca eu urmez.....
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!