Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata fetele!
Am intrat si eu sa vad vesti de la Laura!Sper ca la ora asta isi tine bebelina in brate si ca e fericita!
Noi tot asa fara nici un program adica ne-am adaptat noi la programul lui bb, la noi a venit frigu si tati a plecat acum disperat in oras sa cumpere un calorifer pt bb ca se face frig in camera unde doarme el si ei sunt tare frigurodi.Apropo cam pana la ce varsta sunt atat de sensibili la frig?
Tot constipati suntem , nu prea gasim nici un remediu la constipatia astaHelp us!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
toate burticile, mamicile si puiutii lor. ce drag imi e sa citesc din experientele voastre. mamicilor la primul bb le doresc nervi de otel si mult calm. starile de neliniste si nervozitate se transmit automat la bb. si mai ales, implicati si taticii.
feli, ce gind ai? ia stai tu linistita ca nu vrem surprize.
ceva vesti de la laura?
merg sa ne pregatim de un party, ne auzim mai tirziu.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

diana, din cite stiu eu, pina fac in jur de 5 kg. sa ma corecteze fetele daca gresesc.
si la noi e un friiiig, brrr. in casa e ok deocamdata.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza, mamici!

Sar'na de raspunsuri, ff utile!
Azi noapte, trezit din doua in doua ore, pus la san!
Am o alta problema! Eu port sutienul de alaptare de aseara ca nu ma simteam ok, asa stransi sunt ok, si pun tampoanenle dela chicco! Dar am o problema la sanul drept! Desi imi ung sanul (mamelonul) cu Biocline-Lanoline, care e super, o recomand, am ragade pe sanul drept, exact pe sfarc! Innebunesc de durere cand trage de acolo! La stangul nu am nimic, dar Luca de la inceput a preferat sanul drept si acum acolo am ca niste mici cojite rosiatice care dor cand suge! Evit sa -l alaptez acolo, ultimele doua alaptari le-am facut la sanul ok!
Am dat si cu lapte matern dar degeaba!
Aveti si voi? Trec aceste probleme? Afecteaza lactatia? Ca nu e ok sa il alaptez la un sg san,totusi. Eu nu as vrea sa folosesc acele protectii de san de cauciuc, il pun direct la sanul meu...

Plus ca de ieri ii curge putin sange din buricut! Cica daca dureaza mai mut de trei zile sa chem medicul! Dar de ce face asta? Am citit ca e normal, dar tot nu mai vreau sa aiba asa ceva!! Eu l-am desinfectat cu alcoolul acela pe care mi l-au recomandat in maternitate, i-am pus fas curata si nah...are o scurgereintr-o parte!
Nu cred ca ii mai fac baie, il spal pe bucatele cu buretelul!

Piolica, sa iti traiasca printzesa Elsa Maria!!! Sa va bucurati de momente fericite impreuna in familie, alaturi de bebe cuminte si papacios!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

2. Aflat de niste preturi mai rezonabile prin alte parti. Ati mai vorbit dar deja informatia asta e tare amestecata in capsorul meu...

Eu am facut-o la Medlife (Calea Grivitei, nr 365) si stiu ca nu m-a costat atat. Pe site-ul lor (http://medlife.ro/index.php?show=tip_analize#Microbiologie) apare:

Ex bacteriologic sc vaginala pt streptococ grup B - 40 Ron.

Poti suna si ii intrebi exact.

Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dya, avand in vedere ca bebe mananca mai ales formula, e bine sa ii dai si ceai intre mese, in timp il va ajuta. O intreb si pe mama ce se poate face la copii atat de mici care se constipa, eu nu-mi aduc aminte de nimic deocamdata :(

Eva, daca doare tare sanull, poate pui totusi protectie pana mai trec ranile. Pot sa-mi imaginez cat e de rau.

Va urez amandurora sa va acomodati cu bebe cat mai repede. Oricum va descurcati admirabil.

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Steluta

Eu am facut-o la Medlife (Calea Grivitei, nr 365) si stiu ca nu m-a costat atat. Pe site-ul lor (http://medlife.ro/index.php?show=tip_analize#Microbiologie) apare:

Ex bacteriologic sc vaginala pt streptococ grup B - 40 Ron.

Poti suna si ii intrebi exact.

Multumesc frumos de tot.

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza mai pe la pranz asa
Piolica felicitari pentru printesa si refacere rapida

ratonelul incearca sa stai linistita pana maine cand ai eco si atunci o sa luati decizia, sunt sigura ca Botica o sa-si dea interesul maine, deja ai vazut si tu schimbarea

Andy hai cu vestea

Am vazut ca bebeii nu lasa mamicile sa doarma, va doresc sa capatati energie multa multa si sa faceti fata cat mai bine programului impus de bebi (asta ne asteapta pe toate cat de curand)

Uhhhh, Feli ce faci?? sa te odihnesti toata ziua si sa bei lichide multe (ca de obicei), ai grija pana maine cand mergi la dr

Eu raportez saltea achizitionata, patuz aranjat, camera rearanjata si sotz minunat (a facut totul singurel)

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Eva intr-o prima faza poti incerca sa iti pui protectie la san in timp ce alaptezi. Daca totusi sangerezi sau durerea este prea puternica, cel mai bine e sa te mulgi cu pompa separat, pentru a-ti goli sanul. Iar bebe sa pape de la celalalt san, pentru vreo zi, doua pana trec ragadele.

Dya, legat de constipatia bebelului, pe dr. pediatru l-ai intrebat pentru a-ti da o solutie?? Intr-adevar daca ii dai de papa formula, ii poti da si ceva ceai. Iar cu buricelul, dupa ce il cureti cu alcool, ii dai si cu pudra Baneocin??? Caci aceasta usuca foarte repede.

Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Evatrebuie sa lasi sanul dureros afara cam juma' de ora dupa fiecare alaptat, dupa ce ai uscat bine sanul ( tamponat cu un servetel ceva) si ai pus putin bepantene. apoi speli mamelonul, il ususci si cand iti pui sutien pune compresele bioclin - au aloe si sunt extraordinare. cu bepantene dai doar 2-3 zile, pana se cicatrizeza, compresele eu le-am folosit o saptamana. Si da, protectiile de cauciuc 1-2 zile pana trece sangerarea sau nu-i dai deloc daca-ti ajunge celalalt san si te mulgi...

buricul ne sangereaza si noua, a inceput la cateva zile dupa ce i-a trecut. se intampla la unii bb, daca nu trece in 3-4 zile tre' nitratat ( o face dr pediatru ) nu are nicio legatura cu modul in care l-ai ingrijit, stai linistita, insa tre' atentie ft mare acum - dezinfectat de 3-4 ori pe zi + pudra baneocin. baie poti sa-i faci, ca oricum nu-l tii cu buricul in apa - dupa tre' dezinfectat si pudrat

xRatonelu tinem pumnii sa fie bine.

Felicic ne dai emotii...intr-adevar nashpa tare durerile de travaliu fals.

Piolica sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa! Felicitari!

Mergi la inceput